• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

@Sevgi999 @bnnu mavi1000 mavi1000 vorones vorones
Arkadaşlar bildirim yapmamissiniz

Ve haftalik hedef belirlemek isteyenler hedeflerini belirtsinler lütfen. Belirtenlerinkini yazdim.
Ayy ozur dilerim ya. Benim kafa çok meşguldu çocuklarla ise gitmek zorunda zorunda kaldım. K. Valide gitti evine . Ben sabahları değil tartilmak wc gidemiom. Yarın tartilip yazsam olur mu

Hedef olrak bişe demek öyle zor kı. Artık menu vermiyorum. Ve . Ramazan dolayısıyla eve cisss lar giriyor ve ben kendime engel olamıyorum :( . Regl yaklaştı müthiş şiş hissediyorum. 59 um birakti mi acaba beni :(

Verano_porteno Verano_porteno 20 dk plates yaptım daha bu saat oldu yatamadım. Bırazdan sahur vaktı. En erken yatışım 4 te sabah namazını kılıp 4 buçukta yatmak olcak galıba. 8 de de mecbur uyanış. Günü nasıl gecırım bılmıyorum artık.
Bırde bugün yaptıgım ev işlerınıde belırteyım her gün sabah akşam komple tüm evı süpürürüm 20-25 dk mı alır üstünden süpürürüm bu da eklenıyormu.
Bırde banyo temızledım 25 dk sürmüştür. Bebek bakımı yemesı alt temızlıgı vs her gün tamamen ılgılendıgım sure en az 5 saattir 2 si küçük çocuklarımın.
Şimdi sen hangısını spora dağıl edıyorsun hesapla da bende hergun ona göre puanı belırtrım sana.

Artık her gün akşam spor salonuna gideyim ben ya. . Hem moral motivasyon için iyi olur. Yedigm ballar kaymaklar helvalar lavaslar yapışacak yoksa bana
Haftada 1 bunlardan bırını az olarak tüketsen senı üzmez aslında ama hergun yersen üzülürsün sonra.

Canım bu haftalık 60,5 diyeyim bi çekilişten tartı kazandım :D o gelirse tartılacağım o gelmezse de hedefim öbür haftaya 60 olsun (59,9 yazmıştım ama değiştiriyorum :(
Zmnesrin Zmnesrin teletubbies teletubbies kızlar sizin hedefi kaydetmemisim, geri donup baktim, bulamadim. Tekrar söyler misiniz

Verano_porteno Verano_porteno 20 dk plates yaptım daha bu saat oldu yatamadım. Bırazdan sahur vaktı. En erken yatışım 4 te sabah namazını kılıp 4 buçukta yatmak olcak galıba. 8 de de mecbur uyanış. Günü nasıl gecırım bılmıyorum artık.
Bırde bugün yaptıgım ev işlerınıde belırteyım her gün sabah akşam komple tüm evı süpürürüm 20-25 dk mı alır üstünden süpürürüm bu da eklenıyormu.
Bırde banyo temızledım 25 dk sürmüştür. Bebek bakımı yemesı alt temızlıgı vs her gün tamamen ılgılendıgım sure en az 5 saattir 2 si küçük çocuklarımın.
Şimdi sen hangısını spora dağıl edıyorsun hesapla da bende hergun ona göre puanı belırtrım sana.
Hepsi dahil olur cnm, sana kafadan yarim saat gunluk temizlik, 1 saat de bebek bakimi yaziorum. Bebek daha fazla hatta tum vaktinizi alio biliorum ama bu motivasyon icin zaten tatli annelerimizi. 390 puan haftanin tum gunlerine ekliorum. Bana fazladan yaptigin sporlari soylemen yeterli. Temizlik icin de ayni sey. Atiorum cam mi sildin ayriyeten belirt suresini.Dier bebeli anneler size de boyle bisey yapabiliriz. 1 saat az derseniz baska bi sure de belirtiriz. Dakikasi 4.5 puan. Zaten gercek zamanini yazarsak sizle yarisamayiz :KK70:

Hepsi dahil olur cnm, sana kafadan yarim saat gunluk temizlik, 1 saat de bebek bakimi yaziorum. Bebek daha fazla hatta tum vaktinizi alio biliorum ama bu motivasyon icin zaten tatli annelerimizi. 390 puan haftanin tum gunlerine ekliorum. Bana fazladan yaptigin sporlari soylemen yeterli. Temizlik icin de ayni sey. Atiorum cam mi sildin ayriyeten belirt suresini.Dier bebeli anneler size de boyle bisey yapabiliriz. 1 saat az derseniz baska bi sure de belirtiriz. Dakikasi 4.5 puan. Zaten gercek zamanini yazarsak sizle yarisamayiz :KK70:
Yaaa gerçek zaman yazsaymışız cok cok ıyı olcakmıs :))))
Hele bende 2 si küçük çocuk olunca bütün puanları toplayıp 1.sırayı kımselere vermemıs olurum. Ne güzel:)))
Tamam o zaman ekstra temızlık spor vs belırtırım.

Yaaa gerçek zaman yazsaymışız cok cok ıyı olcakmıs :))))
Hele bende 2 si küçük çocuk olunca bütün puanları toplayıp 1.sırayı kımselere vermemıs olurum. Ne güzel:)))
Tamam o zaman ekstra temızlık spor vs belırtırım.

Aslinda gercekten o kadar kalori yakiosun yazmamiz abes deil :KK70:ama iste amac cocukdan zaten puan gelio,ustune pilates de yapim 1. Olim dedirtmek size. Kimlerde bebek vardi vorones ve cgdmk de sanirim baska var miydi

Back