• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

gonulll gonulll yapmayanlari listeye koymadim ama isterseniz koyarim. Sen guzel spor yapardin bu hafta guzel bi donus yap, oructan sonar zor olur tahmin edebiliorum ama zorlamak lazim

cgdmk cgdmk bende hedef söyleyeyiim bari hep 300 300 gidiyor bende kilolar :D 500 gr dedim tutmadı bu sefer 400 gr diyorum veee 65,3 olarak belirliyorum hedefimii :D hedefe bak yaaa çıldiriciiiimmmmm :rolleyes:

aaa super ya cok sevindim :) moral oldu walla bana, eline saglik canim :KK200::KK200:
Canım sporda çok nankör ya. Yazdıklarını okudum da, senin adına sevindim. İncelme güzel oluyor. Ben 2 ay güzel gittim, etkisini tam görmeye başladım, bıraktım.
2 haftador düzenli gitmiyorum ya sanki sarkma oldu. Ramazandan sonra gitmek istiyorum yine spora.

cgdmk cgdmk bende hedef söyleyeyiim bari hep 300 300 gidiyor bende kilolar :KK70: 500 gr dedim tutmadı bu sefer 400 gr diyorum veee 65,3 olarak belirliyorum hedefimii :KK70: hedefe bak yaaa çıldiriciiiimmmmm :rolleyes:
Ama öyle böyle 2 kilo vermişsin bünyene göre iyi bence.. :KK25:

Canım sporda çok nankör ya. Yazdıklarını okudum da, senin adına sevindim. İncelme güzel oluyor. Ben 2 ay güzel gittim, etkisini tam görmeye başladım, bıraktım.
2 haftador düzenli gitmiyorum ya sanki sarkma oldu. Ramazandan sonra gitmek istiyorum yine spora.
Saol cnm aynen spor cok nankor , surekli devam etmek gerekior malesef. Ben de sevindim tartiya cok moralim bozuluodu ama inceliorum neyseki.Evde pilates hareketleri fln yapabilirsin 20 dk. en azindan eldekini korumak icin

Hadi bakalım 1 kilo çok değil mi ya? Ödem gitti geçen hafta öyle düşün. Bu haftada bişe yemeyeceksin galiba
Evet aslinda çoğu odemdi ama vucut eksiliyorken belki devam eder diye dusundum ☺ olsun bakalım, belki tutar

Menüm
İftar
Fırında et
Cacık
Karpuz
2800 suya tamamlarim
300 bitki çayı
Spor ev temizligi :KK70:
@Verano_porteno 1.5 saat orta tempo ☺
Ayrica 102 kalori de dünkü puanimdan keser misin, gece yaparım ona sayarız dedim ama yapamadım.
orta tempo yuruyus dimi

Back