• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Peki tamam öyle olsun, her gun toplam kalorini belirt ama.
Haftaya neden tartilamicaktin, soylediysen unuttum.
Canım sınav haftam pazartesi Sınavım Perşembe/cuma sözlüm var
O yüzden öğrenci evine geçtim kendi evim çok uzak kalıyor
Bu hafta eve geçmem o yüzden
Burada da tartı yok yıl bitiyor diye almadık

Kızlar iftarı beklemicem. Tartıldım.
Geçen hafta: 54.4
Bu hafta: 53.3
Hedefim de 53.4 idi. +2 de ordan gelsin
Haftaya da hedefim 52.9 hadi bakalım. Gazam mübarek olsun..
Ooo ben seni hedefine ulasamaz diye dusunmustum, süpersin canim. Haftaya da 52 leri gördün mu bayrama hedefine ulasip belki de tek kazananı sen olabilirsin, gerci degisimdonusum degisimdonusum de iyi gidiyor

Ooo ben seni hedefine ulasamaz diye dusunmustum, süpersin canim. Haftaya da 52 leri gördün mu bayrama hedefine ulasip belki de tek kazananı sen olabilirsin, gerci degisimdonusum degisimdonusum de iyi gidiyor
İnşallah canım. Diğer ramazanlara göre baya az yiyorum. Tamam bazen saçma şeyler yiyorum da, su içiyorum mesela bu Ramazan. 1 bardak suyla tutardım ben suyu hiç sevmiyorum çünkü. Onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Bağırsaklarım bile daha iyi çalışıyor. Şimdilik iyi gidiyor bakalım ne olacak? Sen de bi 59 a insen geri gelecek diye düşünüyorum Canım. Hedefimi de az tutmak zorundayım çünkü 1 kilo veremem ben. Geçen haftaki kalıcı değildi kilom. ödemdi hatırlarsan..

hedefim 57,6 ydı canım
daha şimdiden geçmiş oluyorum yani

anlıyorum seni de :confused:
şoka girdin tabii :KK70:
Canim tebrikler ama keske menu de paylassaydin sik sik. Gayet guzel kilo verdin ama ne yaptin ne ettin bilmioruz, menulerini paylas da esinlenelim. Gunluk menu beklioruz senden :)

Selam kızlar dün giremedimm arkadaşımın babası yoğun bakımda da durum pekte iç açıcı değil :KK43: arkadaşımın yanındaydım tüm gün o yüzden paylaşım yapamadım.
bugün tartı 65,7 neyseki 65 lere gelebildim :işsiz: geçen hafta 66 puan 4,5 kremsokola kremsokola :işsiz: ben bi geçmişi okuyayımda geliyiim
Gecmis olsun suenocum, harikasin 65 i gordun :)

Arkadaşlar bu arada düzenli menu paylaşanlar arasindan haftanin en iyi menülerini seçip +1 puan eklicez biliyorsunuz.
Verano_porteno Verano_porteno
sueno34 sueno34
Ve uygun görürseniz kendim.

İtiraz etmek ya da ilave etmek isteyen olursa dinlemek isterim sebepleriyle.
Benim bu hafta bir adet (koca cikolata) kacamagim var canim sueno ve sen ikiniz de hakediosunuz :) Senin menuler oruc icin guzel ornekti, suenonunki de karataya. Bence ikiniz de hakettiniz puani

Kızlar iftarı beklemicem. Tartıldım.
Geçen hafta: 54.4
Bu hafta: 53.3
Hedefim de 53.4 idi. +2 de ordan gelsin
Haftaya da hedefim 52.9 hadi bakalım. Gazam mübarek olsun..
supersin tebrikler :)

Diger veren arkadaslari da kutlarim. bu hafta sporlar guldurmedi tartilar iyi ama

Gecn ptsi; 59
bu ptsi : 59
cgdmk cgdmk
Kilo gitmemis malesef ama belim 67 gogus cevresi 89 olmus ( sirtim cok kotuydu, sutyenden fiskiranlar fln) bu hafta ust bedenim saglam incelmis cok mutluyum. Haftaya hedefim ayni 57.6
Hem adetim bitecek hem de gecen hafta kilo aldim, bu hafta sabitim. 2 haftanin acisi cikar die umuorum, bakalim artik

Canim tebrikler ama keske menu de paylassaydin sik sik. Gayet guzel kilo verdin ama ne yaptin ne ettin bilmioruz, menulerini paylas da esinlenelim. Gunluk menu beklioruz senden :)

Gecmis olsun suenocum, harikasin 65 i gordun :)

Benim bu hafta bir adet (koca cikolata) kacamagim var canim sueno ve sen ikiniz de hakediosunuz :) Senin menuler oruc icin guzel ornekti, suenonunki de karataya. Bence ikiniz de hakettiniz puani

supersin tebrikler :)

Diger veren arkadaslari da kutlarim. bu hafta sporlar guldurmedi tartilar iyi ama
Çok sağol canımm tüm söylediklerin içinn :KK200: menülerimin güzel örnek olmasına çok sevindimm ama sonuçlara bakan karatay işe yaramıyor diye düşüncek vallaa :D ama öyle düşünmeyin canlar karatayı gerçekten tavsiye ederiimm özellikle çok acıkıyorum ve çok tatlı krizine giriyorum diyenlere çünkü ben artık bunların hiç birini yaşamıyorum :halay:

bugünün menüsü cgdmk cgdmk
2 yumurta 2 yemek kaşığı lor 1 üçgen dilim karpuz ( karpuz sezonunu açtım 1 dilimle durmak çok zor geldi :KK17:)
Arada kahve,bi avuç içi tuzsuz fıstık
Akşam 1 tabak semizotu yemeği sonrasında 1 kase yoğurt ( dün ben evde yokken annemler mantı yapmış bugün için banada ayırmış canımm yaa:KK36: çok enteresandır ki çok sevmeme rağmen hiç canım istemediii kendi kendimee sevindim :confused:)
Verano_porteno Verano_porteno bugün sadece 2 saatlik normal tempo yürüyüşüm var 540 p canım geçen hafta çok salmışım sporu regliden dolayı bu hafta telafi edicem inşallaaaaah :spor:

Çok sağol canımm tüm söylediklerin içinn :KK200: menülerimin güzel örnek olmasına çok sevindimm ama sonuçlara bakan karatay işe yaramıyor diye düşüncek vallaa :KK70: ama öyle düşünmeyin canlar karatayı gerçekten tavsiye ederiimm özellikle çok acıkıyorum ve çok tatlı krizine giriyorum diyenlere çünkü ben artık bunların hiç birini yaşamıyorum :halay:
Belki sen de inceliosundur, olcsene kendini. Bak ben bu hafta 2 cm belden vermisim kilo vermememe ragmen. Haftaya o bel 65 olacak inaniorum :) en son 55 oldugumda belim 65 di. Bu isin degisik bi matematigi var cozemedim henuz

cgdmk cgdmk menum soyle
kahvalti: 1 pita ekmegi ( 200 kal aksamki sporumdan kesicem )
Baya bi peynir, baya da zeytin 20 civari, 1 tatli kasigi tereyagi
spor sonrasi 21 gr cikolata (buna ceza yok , tatli bi mecburiyet :KK71:)
Aksam: 150 gr kadar dunden kalan kofte , bol patlican salatasi, yarim pita (100 kal de bunun icin spor cezasi)
Toplam 1463 kalori

Belki sen de inceliosundur, olcsene kendini. Bak ben bu hafta 2 cm belden vermisim kilo vermememe ragmen. Haftaya o bel 65 olacak inaniorum :) en son 55 oldugumda belim 65 di. Bu isin degisik bi matematigi var cozemedim henuz
unutuyorum ki işte hep :KK48: yarın inşallaah unutmazsam ölçücem hatta not asayım ben duvaraa en mantıklısıı :D bu seferde unutursam zatenn :KK67: bana bunu yapın :D maşallaahh sana canım 2 cm bence müthiş bi incelme :nazar: benimde geçen sene 1 ay gittiğim sporda almışlardı ölçümüü o zamanlarda bu civardaydım 64-65 falan yanii bakalım onları bulabilirsem kıyaslayayım bi

unutuyorum ki işte hep :KK48: yarın inşallaah unutmazsam ölçücem hatta not asayım ben duvaraa en mantıklısıı :KK70: bu seferde unutursam zatenn :KK67: bana bunu yapın :KK70: maşallaahh sana canım 2 cm bence müthiş bi incelme :nazar: benimde geçen sene 1 ay gittiğim sporda almışlardı ölçümüü o zamanlarda bu civardaydım 64-65 falan yanii bakalım onları bulabilirsem kıyaslayayım bi
Sabah uyaninca tuvaletten sonra olc, hic su fln icmeden. Su icince hemen sisiosun cok farkedio. Hatta al olcunu sporda kapisalim bakalim kim cok incelcek bu hafta. Tartida gulmuoruz bari mezurada gulelim :KK70:

Sabah uyaninca tuvaletten sonra olc, hic su fln icmeden. Su icince hemen sisiosun cok farkedio. Hatta al olcunu sporda kapisalim bakalim kim cok incelcek bu hafta. Tartida gulmuoruz bari mezurada gulelim :KK70:
ayyyy bunu söylediğin iyi olduu ben çünkü gözümü açar açmaz suya saldırıyoruuum :skandal:bu gece yanıma su almak yok o zaman :D oluurr vallaaa kapışalımm kuzum napalımm artık zaten tartıda kazanmak gibi bi mucize olmaz benim için :D

ayyyy bunu söylediğin iyi olduu ben çünkü gözümü açar açmaz suya saldırıyoruuum :skandal:bu gece yanıma su almak yok o zaman :KK70: oluurr vallaaa kapışalımm kuzum napalımm artık zaten tartıda kazanmak gibi bi mucize olmaz benim için :KK70:
Biz yine umudumuzu yitirmeyelim 4 tarti haftasi daha var, arap ati gibi sonradan aciliriz belki. Maksat moral olsun

Back