• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

şimdi puanlara baktım da,
@bilinmeyenkullanici 49, ben 47 puandayım
baya baya ikinciyim yahuu :KK200:

gerçi yarın puanlar güncellenir de
cgdmk cgdmk sen neden 38 de kaldın :duduk:
Bilinmeyenkullanici listeden cikmak istiyor canım, yani şuan itibaren birincisin ama ben müthiş bi puanla geliyorum canim, iftar öncesi de tartilip birincilik koltuğuma otururum :deli:

Bilinmeyenkullanici listeden cikmak istiyor canım, yani şuan itibaren birincisin ama ben müthiş bi puanla geliyorum canim, iftar öncesi de tartilip birincilik koltuğuma otururum :deli:
Allah allah
nereye gidiyor bilinmeyen kullanıcı
çok takip edemediğim için bilmiyorum konuları

akşam göreceğiz seni :cool:

selamun aleyküm kızlar bayagıdır yoktum vicdan azabından yazamıyordum ama mesajlarınızın büyük bir kısmını okudum :işsiz: koca bir hafta diyeti talan ettim mantılar tatlılar hat safhadaydı ama nasıl oldysa fark tam -1kg :skandal:sudan gitmedigine eminim en az 2.5 litre su içtim hergün sporda ptesi dışında yapmadım :sus:
geçen hafta 69.9
bugun 68.9
fark 1.0 :rolleyes:

selamun aleyküm kızlar bayagıdır yoktum vicdan azabından yazamıyordum ama mesajlarınızın büyük bir kısmını okudum :işsiz: koca bir hafta diyeti talan ettim mantılar tatlılar hat safhadaydı ama nasıl oldysa fark tam -1kg :skandal:sudan gitmedigine eminim en az 2.5 litre su içtim hergün sporda ptesi dışında yapmadım :sus:
geçen hafta 69.9
bugun 68.9
İyi vermissin, demek ki dikkat etsen iki kilo falan gidecekti. Ptesi yaptığın spor yedigin kacamaklara gitsin ☺

Canım ben çok 61.1 diye hatırlıyordum yanlış mı hatırlıyorum ay mesajlara bakayım
Düz olsun diye öyle de yaZmış olabilirim :KK43:
Spor hep cezaya gitti gelmez bu hafta canım

61 yazmışım 100 gr çok üzüldüm :KK43:
Sen bugün oruçlu degılmıydın. Iftar vaktine var daha belkı 100 gr eksılır. Zaten sahur geç vakıt oluyor sabah da erken tartılmışsın.

geçen hafta 69.9
bugun 68.9
Ramazan’da kendini tutmak gerçekten zor. Ben de savaş veriyorum resmen mantı yapmamak için, börek fazla yememek için. Her şeyi istiyor insan.
Yine güzel bi eksi ama puanını hesapla canım. Fark değil puan önemli ya.

Selam kızlar dün giremedimm arkadaşımın babası yoğun bakımda da durum pekte iç açıcı değil :KK43: arkadaşımın yanındaydım tüm gün o yüzden paylaşım yapamadım.
bugün tartı 65,7 neyseki 65 lere gelebildim :işsiz: geçen hafta 66 puan 4,5 kremsokola kremsokola :işsiz: ben bi geçmişi okuyayımda geliyiim

geçen hafta 69.9
bugun 68.9
Süper canım demek ki dikkat etsen daha çok gidecektiii

Sen bugün oruçlu degılmıydın. Iftar vaktine var daha belkı 100 gr eksılır. Zaten sahur geç vakıt oluyor sabah da erken tartılmışsın.
Yok canım adetim ama sahura kalkıyorum yine de :) çok severim ben sahurları :D
♥️
Aaa oylemı gözden kaçırmışım. Sahurda şunları şunları yedım dıye yazmışya ona istinaden yazmıştım. teletubbies teletubbies
Olsun canım :) bu gece sahurda baya az yedim akşam atarım inşallah

Selam kızlar dün giremedimm arkadaşımın babası yoğun bakımda da durum pekte iç açıcı değil :KK43: arkadaşımın yanındaydım tüm gün o yüzden paylaşım yapamadım.
bugün tartı 65,7 neyseki 65 lere gelebildim :işsiz: geçen hafta 66 puan 4,5 kremsokola kremsokola :işsiz: ben bi geçmişi okuyayımda geliyiim
Gecmis olsun canım, insallah iyilesir. Allah acil şifalar versin inşallah.
Gecen hafta 65.5 diye belirtmissin hedefini canım. 200 gramla ulasamadin, bilgin olsun.

Gecmis olsun canım, insallah iyilesir. Allah acil şifalar versin inşallah.
Gecen hafta 65.5 diye belirtmissin hedefini canım. 200 gramla ulasamadin, bilgin olsun.
Sağol canım amiin inşallaahh :dua:
Eveet zaten benim için mucize olurdu hedefi tutturmam :D reglimin bitmesi bikaç gündür iştahsızlık bile fayda etmemiş :işsiz: sağlıık olsun artık canımm

cgdmk cgdmk canım ben ceza işini tamamen kaloriye çevirsem olur mu
Yani 1000 i aşarsam aştığım kalorinin iki Katı spor
Yediklerime de dikkat ederim ama aşmadan bu şekilde ilerlesem arada yediklerim ceza olmasa kaloriyi aşmadıkça

Ve hedef olarak 59,9 koyuyorum inşallah 2 hafta sonraya
Çünkü tartılamayacağım için ne durumda olurum bilemiyorum 1 kilo 200 gr olsun inşallah verebilirsem

cgdmk cgdmk canım ben ceza işini tamamen kaloriye çevirsem olur mu
Yani 1000 i aşarsam aştığım kalorinin iki Katı spor
Yediklerime de dikkat ederim ama aşmadan bu şekilde ilerlesem arada yediklerim ceza olmasa kaloriyi aşmadıkça

Ve hedef olarak 59,9 koyuyorum inşallah 2 hafta sonraya
Çünkü tartılamayacağım için ne durumda olurum bilemiyorum 1 kilo 200 gr olsun inşallah verebilirsem
Peki tamam öyle olsun, her gun toplam kalorini belirt ama.
Haftaya neden tartilamicaktin, soylediysen unuttum.

Back