• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Kızlar ya ben bugün hiç düzgün beslenemedim
Yarın tartılacağım ve inşallah diyetime geri döneceğim ama önümüzdeki hafta sonu eve gelmeyeceğim büyük ihtimalle
Tartı işini de belki dışarda tartılırım ama kıyafetlerle nasıl olacak bilmiyorum
Yarın tartılıp kendime hedef belirlerim ona göre düzenlice menümü yazarım inşallah
Ve sınavlarım çok yakın
:( spor işi çok aksıyor o yüzden ama en azından yirmi dakika leslie yapmaya çalışacağım

Bana dua eder misiniz ders çalışabilmem ve sınavlarımın güzel geçmesi için ♥️ Ay sıcak zaten bir de hiç içimden gelmiyor:(

Kızlar ya ben bugün hiç düzgün beslenemedim
Yarın tartılacağım ve inşallah diyetime geri döneceğim ama önümüzdeki hafta sonu eve gelmeyeceğim büyük ihtimalle
Tartı işini de belki dışarda tartılırım ama kıyafetlerle nasıl olacak bilmiyorum
Yarın tartılıp kendime hedef belirlerim ona göre düzenlice menümü yazarım inşallah
Ve sınavlarım çok yakın
:KK43: spor işi çok aksıyor o yüzden ama en azından yirmi dakika leslie yapmaya çalışacağım

Bana dua eder misiniz ders çalışabilmem ve sınavlarımın güzel geçmesi için ♥️ Ay sıcak zaten bir de hiç içimden gelmiyor:KK43:
İnşallah iyi geçer sinavlarin canım. Sinavlara ve yemene dikkat et, gerisi cok da önemli değil.

Kizlar selam. Beni yarin yogun bi gun bekliyo, ancak aksama dogru girebilirim. Rica etsem birisi yarinki listeyi toparlayabilir mi? Aksama ben ilk sayfayi guncellerim:) bu arada son gunlerde baya aktiftim, kilom da bu sabah fena degildi ama bugun biraz fazla yedim ictim. Insallah yarin da tartida guzel biseyler gorurum. Opuyorum hepinizi.

Kizlar selam. Beni yarin yogun bi gun bekliyo, ancak aksama dogru girebilirim. Rica etsem birisi yarinki listeyi toparlayabilir mi? Aksama ben ilk sayfayi guncellerim:) bu arada son gunlerde baya aktiftim, kilom da bu sabah fena degildi ama bugun biraz fazla yedim ictim. Insallah yarin da tartida guzel biseyler gorurum. Opuyorum hepinizi.
Hoşgeldin canim. Ben ilgilenebilirim. Gece de toplu halde sana yazarim, guncellersin.

Arkadaşlar kolaylık olmasi acisindan etiketlemeyi unutmayalim, bu günlük kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin.
Oruç tutanlar iftara kadar bekleyebilirler ;)

F4576B8A-936F-4432-A5AE-DB7EBAEB000D.jpeg Günaydın arkadaşlar.kılo bıldırımı yapayım sanırım kımse yapmamış daha.hadı yazın kızlar korkunun tartıya faydası yok :KK70:
7 mayıs:71,1
21 mayıs:71,9
Fark:+0,8
cgdmk cgdmk

Iftara doğru anca tartılırım. Sen memlekete gelınce dıkkat edemedın galıba.
Haklısın cnm ıftardan önce en doğrusu.:KK36:yok edemedim aslında öyle cok iştahım da yoktu,pek bişeyde yemedim ama ne kadarda olsa karbonhıdrat sonucta hemen fazla çıktım tartıda.bu hafta aldıklarımı versem bari.:KK4:

Hoşgeldin canim. Ben ilgilenebilirim. Gece de toplu halde sana yazarim, guncellersin.

Arkadaşlar kolaylık olmasi acisindan etiketlemeyi unutmayalim, bu günlük kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin.
Oruç tutanlar iftara kadar bekleyebilirler :KK66:
Bildirimimi akşama yapacağım
ancaaakk cgdmk cgdmk sana bi ön bilgilendirme yapayım :KK70:
akşam iftardan önce 57,5 çıkmıştım cicim :KK59:
artık bu akşam ne çıkar bilemiyorum :süslü:

Oruç tutanlar iftara kadar bekleyebilirler :KK66:
Tamam canım seni etiketleyelim. Ben de şokola diye yazmıştım

Back