- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.761
Sahur :
2 siyah zeytin 5 yeşil zeytin
Çeyrek kk süzme peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dal çeçil peynir
1 yumurta
1 çavdar ekmeği
1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı da kaymak (görünce canım çekti:/)
307 kkal
Dün sıcacık ramazan pidesi vardı masada, bir lokma bile almadım. Bildiğim bi tat, cok da severim aslinda ama ramazan pidesi yenmeden olmaz, sarma harika, sutlaca bayılırım derken derken yaz bitecekBen kalori saymadom hiç. Ama bu rmazan pidesi yenmeden olmuoonu sayıp yerine az yesem diodum ben de
Bence de boyle giderse 60lar gelmezse ayıp ederGelelim neler yediğimé oruç tutamadim. Emzirme var
Sabah 3 dilim peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı recelle kaymak yeşillik
Öğlen 3 yumurta kaşarlı yagda
Peynir
1 cigkofte
Aksam iftar zamanı
3 parça tavuk pirzolâ patates fırında
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 Beypazarı Vişneli gazoz
1 buçuk dilim güllaç az şekrli
Çay 2 bisküvi 3 hurma ile
Bliyrim saçma bi menu . Koruma yapıyrm güya. 59 sallantıda benim böyle giderse 60lar gelecek
Bu geece sahura kalkıp oruc tutmak niyeti m var . bakalim
Yaz sonunda tekrar dönmeyecek misin, hep orada mı kalacaksin artıkcgdmk bugunku menum
Oglen: tavuklu sebze corbasi, etli ve peynirli salata
Ara: protein tozlu, yaban mersinli smoothie
Aksam: 250 gr civari biftek, sebze sote
Toplam: 1530 kalori
SporVerano_porteno sadece 20 dk bisiklet giderayak hem is yetistirmeye calisiom, hem esya topluom ne yazik ki...
Aklina hedefin ve sürenin az olması gelsin. Yeme yersen üç katı spor cezasıcgdmk şu anda güzel gidiyorum ama şu davetler zorlayacak gibi. Bugün de bi yere davetliyiz. Yemek hışmında sıkıntı Yok az yenir de tatlı geliyor bir de ya. Hayır diyemiyorum napsam acaba. Çayla çok iyi gidiyor..
Evet ya dur bakalım. Yemem umarım. Bir de su içemiyorum ya hiç canım istemiyor. Ona bi çöxüm bulmam şart. Kayısı çayı da içicem. Alıcam hemen bugün.Aklina hedefin ve sürenin az olması gelsin. Yeme yersen üç katı spor cezası
Suya dayan iftardan sonra ki tatliya yer kalmasin, patlicak gibi olursan yiyemezsin. Gurbette olunca çağıran falan olmuyorEvet ya dur bakalım. Yemem umarım. Bir de su içemiyorum ya hiç canım istemiyor. Ona bi çöxüm bulmam şart. Kayısı çayı da içicem. Alıcam hemen bugün.
Öyle valla bugün orucluyummm. öluyoreeeeBence de boyle giderse 60lar gelmezse ayıp eder
Geçmişş olsuuun canımmBoş bir gün daha . yorgunum dünkü migren yüzünden . sabah çıkıp coook uzak markete gittim. 45dk yürüdüm hızlı tempolu.Verano_porteno Başka birşey yok. Koltuğa yayıldım oturuyorum.
Geçmiş olsun canım Yaa migren ağrısı fenaBoş bir gün daha . yorgunum dünkü migren yüzünden . sabah çıkıp coook uzak markete gittim. 45dk yürüdüm hızlı tempolu.Verano_porteno Başka birşey yok. Koltuğa yayıldım oturuyorum.
Allah kabul etsin :)Öyle valla bugün orucluyummm. öluyoreeee
Kaçamak yiyeceğiniz zaman aklıniza hedefiniz gelsin, ben bu aksam yoğurt ve hurmayla iftar yapicam inşallah.Ben de kendi evime geldim Kızlar
Yol çok yordu 2saat sürdü sanırım
Yatıyorum şimdi iftara kadar
cgdmk iftarda dikkat edeceğim hedefime ulaşmak için :)
Tüm gün aç kalıp iftarda sadece yoğurt ve hurma yemek cok sağlıksız olur. Az ve öz yemek sebze et tarzı yemek daha sağlıklı olur.Kaçamak yiyeceğiniz zaman aklıniza hedefiniz gelsin, ben bu aksam yoğurt ve hurmayla iftar yapicam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?