• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Sahur :
2 siyah zeytin 5 yeşil zeytin
Çeyrek kk süzme peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dal çeçil peynir
1 yumurta
1 çavdar ekmeği
1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı da kaymak (görünce canım çekti:/)

307 kkal

Son düzenleme:
Ben kalori saymadom hiç. Ama bu rmazan pidesi yenmeden olmuo :KK43: onu sayıp yerine az yesem diodum ben de
Dün sıcacık ramazan pidesi vardı masada, bir lokma bile almadım. Bildiğim bi tat, cok da severim aslinda ama ramazan pidesi yenmeden olmaz, sarma harika, sutlaca bayılırım derken derken yaz bitecek ;)

Gelelim neler yediğimé oruç tutamadim. Emzirme var
Sabah 3 dilim peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı recelle kaymak yeşillik
Öğlen 3 yumurta kaşarlı yagda
Peynir
1 cigkofte
Aksam iftar zamanı
3 parça tavuk pirzolâ patates fırında
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 Beypazarı Vişneli gazoz
1 buçuk dilim güllaç az şekrli

Çay 2 bisküvi 3 hurma ile
Bliyrim saçma bi menu . Koruma yapıyrm güya. 59 sallantıda benim böyle giderse 60lar gelecek
:KK43:
Bu geece sahura kalkıp oruc tutmak niyeti m var . bakalim
Bence de boyle giderse 60lar gelmezse ayıp eder :D

cgdmk cgdmk bugunku menum
Oglen: tavuklu sebze corbasi, etli ve peynirli salata
Ara: protein tozlu, yaban mersinli smoothie
Aksam: 250 gr civari biftek, sebze sote
Toplam: 1530 kalori

Spor Verano_porteno Verano_porteno sadece 20 dk bisiklet:KK43: giderayak hem is yetistirmeye calisiom, hem esya topluom ne yazik ki...
Yaz sonunda tekrar dönmeyecek misin, hep orada mı kalacaksin artık

kremsokola kremsokola elbise partiye çok uygunmuş cidden çok güzel. Hiç pullu giymediğim için ben de saç maç olaylarını bilmiyordum. Sen söyleyince hayal edip güldüm ya.. Saç takıldığında hem acıyor, hem şekil mekil kalmıyor.

cgdmk cgdmk şu anda güzel gidiyorum ama şu davetler zorlayacak gibi. Bugün de bi yere davetliyiz. Yemek hışmında sıkıntı Yok az yenir de tatlı geliyor bir de ya. Hayır diyemiyorum napsam acaba. Çayla çok iyi gidiyor..:olamaz:

cgdmk cgdmk şu anda güzel gidiyorum ama şu davetler zorlayacak gibi. Bugün de bi yere davetliyiz. Yemek hışmında sıkıntı Yok az yenir de tatlı geliyor bir de ya. Hayır diyemiyorum napsam acaba. Çayla çok iyi gidiyor..:olamaz:
Aklina hedefin ve sürenin az olması gelsin. Yeme yersen üç katı spor cezası :D

Evet ya dur bakalım. Yemem umarım. Bir de su içemiyorum ya hiç canım istemiyor. Ona bi çöxüm bulmam şart. Kayısı çayı da içicem. Alıcam hemen bugün.
Suya dayan iftardan sonra ki tatliya yer kalmasin, patlicak gibi olursan yiyemezsin. Gurbette olunca çağıran falan olmuyor :D
Ben de bugün bismillah deyip başladım bakalim, sahura kadar 2.8 su içmem lazım benim de.

Ben de kendi evime geldim Kızlar
Yol çok yordu 2saat sürdü sanırım :(
Yatıyorum şimdi iftara kadar
cgdmk cgdmk iftarda dikkat edeceğim hedefime ulaşmak için :)

Back