• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

bence cok guzel yaa, ben de buna benzer bi elbise begenmistim ama bedeni yoktu. zaten pulun durusunu begeniyorum ben ama iste hem batiyo kasindiriyo, hem saclarimi yoluyo:KK43:
Benim saçlarım uzun değil cok ve sırtı da açık olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Benim olculerime gore baktım beden tablosu xl :D kotta 27-28, üst giysilerde m giyiyorum ama göğüs sigmiyor m-l ye :D

Benim saçlarım uzun değil cok ve sırtı da açık olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Benim olculerime gore baktım beden tablosu xl :KK70: kotta 27-28, üst giysilerde m giyiyorum ama göğüs sigmiyor m-l ye :KK70:
ben aslinda soyle sirti komple acik bisey istedim ferah ferah ama bulamadim gonlume gore bisey:( shein diye bi site var bu arada, cin merkezli bi kiyafet sitesi. orda da guzel seyler olabiliyo aklinda olsun:)

ay bi de havali bi gozluk aldim ona da bakin

Eklentiler

• upload_2018-5-17_14-20-6.png
    upload_2018-5-17_14-20-6.png
    236,1 KB · Görüntüleme: 56
cgdmk cgdmk
Sahur
Menemen
Zeytin
1 dlm ekmek

İftar
Mercimek çorbası
Az pilav, az Kilis tava
Bol salata
Ev yapımı limonata
1 dlm su böreği (harikaydı ya, zor tuttum kendimi)

Davetler de sıkıntı oluyor ya. Yarın evdeyiz, eşim diyor tek çorba içip yürüyelim. 2 gün bize uygun değildi

cgdmk cgdmk
Sahur
Menemen
Zeytin
1 dlm ekmek

İftar
Mercimek çorbası
Az pilav, az Kilis tava
Bol salata
Ev yapımı limonata
1 dlm su böreği (harikaydı ya, zor tuttum kendimi)

Davetler de sıkıntı oluyor ya. Yarın evdeyiz, eşim diyor tek çorba içip yürüyelim. 2 gün bize uygun değildi
Aynen çorba yetiyor gerçekten ;)
Cezaları odersin artik ;)

Back