- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #5.781
Iftarla sahur arası suya yuklenıyorum sonra tuvaletten çıkamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
donucem donucem, ordan turkiyeye gidicem agustosta bi 10-15 gunlugune. turkiyeden de arizonaya donucem:)Yaz sonunda tekrar dönmeyecek misin, hep orada mı kalacaksin artık
tesekkurler koleracim. sorma ya tovbeliydim pullu elbiseye ama aldim artik mecburkremsokola elbise partiye çok uygunmuş cidden çok güzel. Hiç pullu giymediğim için ben de saç maç olaylarını bilmiyordum. Sen söyleyince hayal edip güldüm ya.. Saç takıldığında hem acıyor, hem şekil mekil kalmıyor.
İlk bakınca evey sağlıksız gorunuyor da Aidin Salih'in kitabinda sadece 7 hurmayla iftar yapın bilgisi yer alıyor. Ben hurmayi arttirdim ve ilaveten yoğurt, 250 gram mercimek çorbası ve çeyrek de limon yedim. Acayip tokum şuan, yogurdu da bitiremedim. Yatmadan tekrar yoğurt yicem. Tabi ki her gün böyle olmayacak, yarın normal beslenirim yineTüm gün aç kalıp iftarda sadece yoğurt ve hurma yemek cok sağlıksız olur. Az ve öz yemek sebze et tarzı yemek daha sağlıklı olur.
İzmir'e gideceksin dimi?donucem donucem, ordan turkiyeye gidicem agustosta bi 10-15 gunlugune. turkiyeden de arizonaya donucem:)
Ben pul cok abartilmadigi sürece giyebilirim. Temmuz sonunda teyzemin torunun düğünü var (diyetisyen olan) onun düğününe kotondan elbise alicam. Size de atayim, nasıl bi bakın :)tesekkurler koleracim. sorma ya tovbeliydim pullu elbiseye ama aldim artik mecbur![]()
Akşam iyi olmuş, sabah da bi yumurta yiyebilseydin keskegünün menüsücgdmk
gündüz biraz yoğurt salatalık canım yine pek bişi istemedi gündüzden
Dışardaydım bi ara acıkır gibi oldum marketten şu bi marka detoks die bişey çıkarmış ya ondan alıyım bari dedim eve gidince doğru düzgün yiyim die sözüm ona şeker ilavesizmiş ayyy nasıl tatlı geldii içim bayıldım resmen
akşamda tavuk ızgara yedim bol domates ve salatalıkla
gün içinde de kahveler, bitki çayları
Her gün her gün yumurta bozuo benii yaa çok sıkıldım yumurtadanAkşam iyi olmuş, sabah da bi yumurta yiyebilseydin keske
Vaaay beğendimm aradaki omuz detayı çok güzelmiş
Canan hoca yumurta yerine arada muz yiyebilirsiniz diyor ya da mercimekHer gün her gün yumurta bozuo benii yaa çok sıkıldım yumurtadanarada es vermem lazım başkada yicek bişi bulamadım yani yulaf falan vardı da yasaklı işte
![]()
Ay transparan sandım ya. Ne oluyor dedim
Evet omuz detayı ve deri görünümü cok hoşuma gitti, arada da pullar :)Vaaay beğendimm aradaki omuz detayı çok güzelmiş![]()
Ay transparan sandım ya. Ne oluyor dedim
Güzel elbise ama. Düğün için iyi olmuş
Hani dikkatli yiyecektinMercimek çorbası 1 kase ve 4 kaşık mantı yedimmm
Bir de ekler vardı çay ile ondan yedim(((
Yaa dikkatli yedim beni bir taneden bir şey olmaz diye ayarttılarHani dikkatli yiyecektin![]()
Bu hurmalqr ptesi seni tirmalarYaa dikkatli yedim beni bir taneden bir şey olmaz diye ayarttılarama adet olduğum için artık bahanem var
inşallah spor da yapmaya çalışacağım
Bir yandan da sınavlarım yaklaştığı için spora vaktim daraldı iyice
Bu arada bugün iftar öncesi tartıldım güzel rakamlar gördüm ama pazartesiye ne olur..![]()