• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Tüm gün aç kalıp iftarda sadece yoğurt ve hurma yemek cok sağlıksız olur. Az ve öz yemek sebze et tarzı yemek daha sağlıklı olur.
İlk bakınca evey sağlıksız gorunuyor da Aidin Salih'in kitabinda sadece 7 hurmayla iftar yapın bilgisi yer alıyor. Ben hurmayi arttirdim ve ilaveten yoğurt, 250 gram mercimek çorbası ve çeyrek de limon yedim. Acayip tokum şuan, yogurdu da bitiremedim. Yatmadan tekrar yoğurt yicem. Tabi ki her gün böyle olmayacak, yarın normal beslenirim yine ;)
Bol bol su ve biraz da bitki çayı içerim.

günün menüsü cgdmk cgdmk
gündüz biraz yoğurt salatalık canım yine pek bişi istemedi gündüzden
Dışardaydım bi ara acıkır gibi oldum marketten şu bi marka detoks die bişey çıkarmış ya ondan alıyım bari dedim eve gidince doğru düzgün yiyim die sözüm ona şeker ilavesizmiş ayyy nasıl tatlı geldii içim bayıldım resmen :işsiz:
akşamda tavuk ızgara yedim bol domates ve salatalıkla
gün içinde de kahveler, bitki çayları

Screenshot_2018-05-17-20-39-12-234.jpeg Screenshot_2018-05-17-20-38-56-500.jpeg

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-17-20-38-56-500.jpeg
    Screenshot_2018-05-17-20-38-56-500.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 25
günün menüsü cgdmk cgdmk
gündüz biraz yoğurt salatalık canım yine pek bişi istemedi gündüzden
Dışardaydım bi ara acıkır gibi oldum marketten şu bi marka detoks die bişey çıkarmış ya ondan alıyım bari dedim eve gidince doğru düzgün yiyim die sözüm ona şeker ilavesizmiş ayyy nasıl tatlı geldii içim bayıldım resmen :işsiz:
akşamda tavuk ızgara yedim bol domates ve salatalıkla
gün içinde de kahveler, bitki çayları
Akşam iyi olmuş, sabah da bi yumurta yiyebilseydin keske

Hani dikkatli yiyecektin :KK70:
Yaa dikkatli yedim beni bir taneden bir şey olmaz diye ayarttılar :( ama adet olduğum için artık bahanem var :D inşallah spor da yapmaya çalışacağım

Bir yandan da sınavlarım yaklaştığı için spora vaktim daraldı iyice
Bu arada bugün iftar öncesi tartıldım güzel rakamlar gördüm ama pazartesiye ne olur..:(

Yaa dikkatli yedim beni bir taneden bir şey olmaz diye ayarttılar :KK43: ama adet olduğum için artık bahanem var :KK70: inşallah spor da yapmaya çalışacağım

Bir yandan da sınavlarım yaklaştığı için spora vaktim daraldı iyice
Bu arada bugün iftar öncesi tartıldım güzel rakamlar gördüm ama pazartesiye ne olur..:KK43:
Bu hurmalqr ptesi seni tirmalar :D
Uc gun dikkar et, 61 olursam seni geçerim yoksa :D

Back