• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

@gonulll sen bu hafta siftah yapmamissin
@kolera88 bence de ramazanda en iyisi iftar sonrasi yuruyus sonra da mekik,squat, bacak fln iceren 20 dk bi egzersiz.
Ben de öyle planlıyorum ama davetleri unutmuşum. Bugün kv de, yarın da arkadaş çağırdı. Dolayısıyla yürüyüş falan zor oluyor. Ama kontrollü yediğimi düşünüyorum.

Sahur
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık zeytin
İçli gözleme bir avuç kadar

Akşam
Yoğurt çorbası buğdaylı
2 kaşık pirinç pilavı
1 tavuk but
2 tane yaprak sarma
3 4 dlm karpuz

10 gibi 3 çilek cgdmk cgdmk

myfitnesspal'a da bakabilirsin, turk yemekleri pek yok ama dedigim gibi malzemeleri tek tek girsen daha iyi zaten:)
Ben de cogunlukla senin dedigin yontemle yapiorum malzemeleri tek tek girerek. Oralara da senin benim gibi insanlar girio cesit cesit degerler var genelde yuksek olani seciorum.

Merhaba kızlar akşam iftar da bir bardak çorba içtim çalıştığım için bardak çorbalardan yaptım
Yoğurt ve nakarna almıştım ama çorbadan somra için bişey almadı yiyemedim
Bu arada bugün aceleye geldiği için mecbur makarna aldım yanıma ama onu da yiyemedim zaten
Akşam sahurda da 3 yumurta zeytin peynir biber domates yedim aynı kahvaltım gibi yani sadece yumurta 1 tane daha fazla yiyorum
Verano_porteno Verano_porteno sağol canım geçicek inşallah can sıkıcı bir mesele uğrıcam artık inşallahh
Spor yapamıyorum üzülüyorum
İşim vardiyalı olduğu için spor düzene oturamıyor bir türlü şimdi de razaman girdi araya

Ben de cogunlukla senin dedigin yontemle yapiorum malzemeleri tek tek girerek. Oralara da senin benim gibi insanlar girio cesit cesit degerler var genelde yuksek olani seciorum.
evet ya tek tek girmek en iyisi, hep yaptigim bi yemek varsa da onu kaydediyorum ordan porsiyon giriyorum sonra. millet garip garip besin degerleri giriyo cunku bazen cidden, ev yemegi ama 0 gr yag, gel de inan:KK70:

Kizlaar bi fikir verin, bekarliga veda partisinde bi aksam herkes pullu bi elbise giysin diye karar verdiler, ben de sunu siparis verdim nasi sizce?
upload_2018-5-16_15-7-34.png

myfitnesspal'a da bakabilirsin, turk yemekleri pek yok ama dedigim gibi malzemeleri tek tek girsen daha iyi zaten:)
Haklısın canım :) Allah razı olsun yaaa :)
İnşallah daha dikkat edeyim

İftarı dışarda yapıyoruz biz kızlarla ondan tam içine neler kattılar yazamadım ama alırken en azından daha az alayım
Sahurda da abartmazsam inşallah

kuzum sana bisey dicem. kalori saymak cok tehlikeli bi is cunku agzina koydugun her lokmayi mutfak tartisinda tartmiyosan yemeklerin gramajini bilmen mumkun degil. bi de simdi bu uygulamaya biri yazmis hasanpasa kofte diye. kim bilir icine ne kadar yag koydu, ne kadar salca, ne kadar sogan. sizin evdeki belki bundan bambaska. o yuzden kalori sayarken bence yemeklerin malzemelerini tek tek elinle gir. atiyorum bi kilo kiyma, 2 sogan, 1 yumurta, 100 gr galetadan 20 tane kofte cikti. hepsini yaz 20'ye bol. ya da daha konservatif bi sekilde kalorileri hesapla, bi kofteye 60-70 gr yaz, onu da en kalorili tariften sec vs. Ya da bunlar cok zahmetli diyosan kendine biraz yasak gidalar koy. Yanlis anlama, ben de kalori hesapliyorum ama her yedigimi yukari yuvarliyorum bi nevi. Insanlar diyo hatta "aaa sokola az yemissin nasi 1500 kalori oldu" falan diye. Gecen gun baklvaya 115 kalori falan yazmistin yanlis hatirlamiyosam. Ben mesela bi dilim baklavayi 300 kaloriden falan hesapliyorum.
Ben kalori saymadom hiç. Ama bu rmazan pidesi yenmeden olmuo :( onu sayıp yerine az yesem diodum ben de

Gelelim neler yediğimé oruç tutamadim. Emzirme var
Sabah 3 dilim peynir 6 zeytin 1 tatlı kaşığı recelle kaymak yeşillik
Öğlen 3 yumurta kaşarlı yagda
Peynir
1 cigkofte
Aksam iftar zamanı
3 parça tavuk pirzolâ patates fırında
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
1 Beypazarı Vişneli gazoz
1 buçuk dilim güllaç az şekrli

Çay 2 bisküvi 3 hurma ile
Bliyrim saçma bi menu . Koruma yapıyrm güya. 59 sallantıda benim böyle giderse 60lar gelecek
:(
Bu geece sahura kalkıp oruc tutmak niyeti m var . bakalim

Kizlaar bi fikir verin, bekarliga veda partisinde bi aksam herkes pullu bi elbise giysin diye karar verdiler, ben de sunu siparis verdim nasi sizce?
Eki Görüntüle 2147248
Ayyy bence elbise güzel
Benim bi arkadaşım da uzun balık almıştı ama resmî yok :(( ablasının kınası içindi :D fikir olsun diye atardım ama maalesef memlekete götürdü:( böyle orta kısmı pullu uzun arkası ve siyahtı

Ayyy bence elbise güzel
Benim bi arkadaşım da uzun balık almıştı ama resmî yok :KK43:( ablasının kınası içindi :KK70: fikir olsun diye atardım ama maalesef memlekete götürdü:KK43: böyle orta kısmı pullu uzun arkası ve siyahtı
uzun giyemem ya, aksam disari cikmalik bisey ariyorum. uzun cok abarti olur:) hatta su an dusundum de ben hayatimda hic uzun abiye elbise giymedim sanirim ya:KK70:

Back