• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

atilamayan yumurta falan vardir belki, adet sokturucu falan verir gecer hemen umarim. bi kere benim de 2 hafta suren bi reglim olmustu, can sikici bi durum:KK43:
Miyom sebep oluyormuş sık adet olmaya bide üstüne sıkıntı stres mevsimsellik eklenince heralde böyle oldu bende :işsiz:
Benim de çoğu zaman 3 haftada oluyor, iyi olmuyor cidden
aynen miyomdan önce çok iyiydi herşey 28 günde bi gayet ideal sonra erken gelmeye başladı onun üzerine doktora gidip öğrendim.28 günden 22-23 e düştü bikaç senedir böyle bu bile can sıkıcıyken bu halii iyice can sıkıcı . ortalıkta sürekli patlamaya hazır bi suenooo :D Allah çevremdekilere de sabır versin :D

sueno34 sueno34 sen meyve icin yazma demissin ama ben 1 saatini yazdim 2 saat cok geldi ceza olarak
Sağol canım vallaa ne kadar yediğime dikkat etmediğim için toptan sileyim sporu dedim :KK48:zaten neden o kadar çok yeme isteğimin olduğunuda bugün öğrenmiş olduk:işsiz:
bugünde aksine hiç bişi yiyesim yok cgdmk cgdmk menüm şölee
Gündüz biraz peynir ,3 zeytin salatalık domates
bol bol kahvem var arada 2-3 kaşık yoğurt
akşamda 2 kaşık domates çorbası 2 kaşık taze fasulye birazda çoban salata

Sağol canım vallaa ne kadar yediğime dikkat etmediğim için toptan sileyim sporu dedim :KK48:zaten neden o kadar çok yeme isteğimin olduğunuda bugün öğrenmiş olduk:işsiz:
bugünde aksine hiç bişi yiyesim yok cgdmk cgdmk menüm şölee
Gündüz biraz peynir ,3 zeytin salatalık domates
bol bol kahvem var arada 2-3 kaşık yoğurt
akşamda 2 kaşık domates çorbası 2 kaşık taze fasulye birazda çoban salata
kiz sueno bu ne dusup bayilcaksin

kiz sueno bu ne dusup bayilcaksin

Harbiden yaa neden bole az moralin mi bozuldu?
Bide su kasikli menulere ozenip ben de kasik sayiorum 10 fln yapio zaten onda da zaten tabak doluo

Valla ne bilim iştahım kaçtı heralde hiç bişi yiyesim yok tatlı krizim bile yok siz düşünün :D çok kahve içtim bugün o da heralde tıkadı benii . halbuki sevdiğim yemeklerde vardı ama yokk yiyemedimm. bide o kadar şişim ki anlatamam karnıım davul gibii :işsiz:

Back