- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
- #5.661
Yok canım börek yemedim ekmeğim de çavdar ekmeği iki dilim600 ne yedin? Ekmek börek tarzı mı acaba
Akşam iftardan sonra inşallah tüm menüyü atarım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım börek yemedim ekmeğim de çavdar ekmeği iki dilim600 ne yedin? Ekmek börek tarzı mı acaba
aynen ya aç uyanmıyorsun zaten. Yumurta iyi oluyor, her gün sıksa da 4 gün yerim ben. iftardan sonra da yürürsek gayet güzel olur
Sahurda az ve öz yemissinDikkat edemedim, dikkat etseydim ben şimdi hedefime çoktan ulaşmış olurdum
Ben tutuyorum canım
işyerimde yemek çıkıyor ama o kadar insanın önünden geç git yemek ye olmaz, oda arkadaşım da oruç tutuyor ne su içebilirim ne bişey yiyebilirim
en iyisi kendimi hazırlayayım dedim
Sahurda
1 domates, 2 salatalık, 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 yeşil biber, 4 tatlı kaşığı yoğurt yedim
ama zorla yedim desem yeridir, akşam yemeklerini az tutmaya karar verdim artık
3 te kalkınca acıkmış hissetmiyorum, zorla yiyorum resmen
Sokolanin önerilerini yazin deneyebilirim. Spora alışkın olmadığım için ramazanda zorlayabilir, popomu kaldırıp yürüyüş yapmıyorum :)sokolanın tavsiyerleri de güzeldi, ben de onlara bi bakıcam. p90 falan diyordu nasıl bişeyse.. ama ramazan dolayısıyla yapamam biliyorum.
Bir de şu cezalar ne olacak? yapamayız ki, ekmeğe ceza verme ya, bazı diyetisyenler veriyor çünkü. Dengeli olması önemli çünkü diye düşünüyorum.
Ayrıca ekmek demişsin;sokolanın tavsiyerleri de güzeldi, ben de onlara bi bakıcam. p90 falan diyordu nasıl bişeyse.. ama ramazan dolayısıyla yapamam biliyorum.
Bir de şu cezalar ne olacak? yapamayız ki, ekmeğe ceza verme ya, bazı diyetisyenler veriyor çünkü. Dengeli olması önemli çünkü diye düşünüyorum.
Yok kız bilirkişi falan öyle demek istemedim. Geçen bi arkadaş gitti de diyetisyene. O her öğün vermiş ekmek galiba. Toplamda 2 dlmden fazla olana ver o zaman canım.Ayrıca ekmek demişsin;
Sahurda ya da kahvaltıda bir dilim yiyin de akşam yemeyin bari :)
Bilir kişi değilim. 3-5 diyet kitabi okuyup bir cok diyet deneyimlerim üzerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Bilmis gibi algilamanizi istemem de kilo verme aşamasında da ekmek yeme taraftarı değilim, yenilecekse de bir dilim yiyin, ne diyeyim :)
Benım dıyetısyenımde vermıstı 2 şer dılım ekmek.Yok kız bilirkişi falan öyle demek istemedim. Geçen bi arkadaş gitti de diyetisyene. O her öğün vermiş ekmek galiba. Toplamda 2 dlmden fazla olana ver o zaman canım.
Sahuru çok hafif atlattım bugün, yarın da ceviz falan düşünüyorum. Onu unutmuşum. Ramazan’da verip bayramda almayalım da
Alıntı yaptigim için böyle cevap verecegini dusunmustum aslinda ama senin için yazmadım, ne zamandir yazacaktim, aklıma geldi. Yoksa yanlis bisey söylediğinden degil canim :)Yok kız bilirkişi falan öyle demek istemedim. Geçen bi arkadaş gitti de diyetisyene. O her öğün vermiş ekmek galiba. Toplamda 2 dlmden fazla olana ver o zaman canım.
Sahuru çok hafif atlattım bugün, yarın da ceviz falan düşünüyorum. Onu unutmuşum. Ramazan’da verip bayramda almayalım da
Sağol canım. Yine derken ayda iki falan mıKorktğum başıma geldi kızlar yine regl oldumkeyifsizim tadım yok pek o yüzden... Hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallaaah
![]()
Teyzemin torunu da diyetisyen ve 4 dilim diyorBenım dıyetısyenımde vermıstı 2 şer dılım ekmek.
yani 16 nisan,4 mayıs ve bugünSağol canım. Yine derken ayda iki falan mı
canım diğeri ne zaman bitti kaç gün olduKorktğum başıma geldi kızlar yine regl oldumkeyifsizim tadım yok pek o yüzden... Hepinize hayırlı ramazanlar olsun inşallaaah
![]()
bi hafta falan oldu işte dahacanım diğeri ne zaman bitti kaç gün oldu
Canım bi kadın Doğuma gitbi hafta falan oldu işte daha![]()
geçen sene gittim canım miyom var o sebep olurmuş zatende tekrar gidicem ama sanırımcanım diğeri ne zaman bitti kaç gün oldu
Arada en az 15 gün olmalı adetlerin bi kadın Doğuma gittin mi
Oruç için de tutuyorsan eğer inşallah hesapları oluyormuş özür adet falan diye bi fıkıh hocası ile ya da diyanet fetva hattını falan ara istersen
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versingeçen sene gittim canım miyom var o sebep olurmuş zatende tekrar gidicem ama sanırım![]()
Amin canım inşallah yaş 34 bu arada hatta 35 diyelimÇok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Canım kilo vermemen bundan belki de. Ne kadar çok oluyor. Geçmiş olsun ya. Üzüldüm..Amin canım inşallah yaş 34 bu arada hatta 35 diyelimTüm şifa arayanlara versiinn amiiinn
![]()
Gel 2 dilim de anlaşalımTeyzemin torunu da diyetisyen ve 4 dilim diyor![]()