- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- Konu Sahibi kremsokola
sen bizi yakıcaaanSabıtlerdende silinsin bence 3 olmasada 2 puan silinebılır.sonucta kılo vermek asıl amacımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bizi yakıcaaanSabıtlerdende silinsin bence 3 olmasada 2 puan silinebılır.sonucta kılo vermek asıl amacımız
zorladımm kendimii mecburenn şişeyi koydum gözümün önüne bi yere susamasamda yudum yudum içtim. ilk başlarda tatlandırdım biraz meyveyle tarçınla vs ama şuan ona da gerek kalmadı. sende zorla kendinii biraz kilo vermede su içmek en büyük şartlardan biriymişNasil alistin ya , spordan sonra bile aklima gelmio benim
Hay allah ıyılıgınızı versin.ne kadar etkılenmişsinizbır dönem cuma yarışmalarında kaptanlık yapmıştım ordan alışıgım bu mevzulara.napıyoruz takmıyoruz
tmm kestırdım senı gözüme.en büyük rakıbemsin ona göre kolla kendını
Cnm alıntı yaptıktan sonra yazıların üst tarafında gülen yüz işareti var oraya tıklarsan emoji ler çıkıyor altta
afıyet olsun efem
Bı gazla soyledım ama 15 kilo nasıl vereceksem
bende yapayım akşam hatta hıc durmadan spor yapayım belkı 60 olurum
mesaj zorunluluğu harıc her kurala uyarım cnm biliyorsun
Evet kuralları netleştirelim artık bence de şurda cumaya ne kaldıArkadaşlar bi ara kuralları netlestirelim dedim de kimse takmadi yahu
Tamam katı kurallar olmasın ama yine de yarışmanin bi çerçevesi, mizacı olsun
Evde trombolin mi var cok hos ya :)
Kızıma aldık, bana da yarasın dimi amayaaaa tramboliiin süpermişşş
Çok iyiben su hesabını yine karıştırdım ya 2,5 oldu yada 3 artı 750 ml de dukan içeceği var
Yine şahane bir fikir. Cuma yarışmalarında var hesapları, çalsak mıCanim olsun ama yapani puanla odullendirelim desek sporsuz kilo vermek isteyenlere haksizlik olur, yapmayana ceza verelim desek bu sefer de zamani olmayanlar var. Ama sole yapabiliriz ikinci bi liste de spor yapanlar icin yapariz bunu ben takip etmeye gonulluyum. Herkes sadece gunluk yaptigi sporu yazip beni etiketlicek yani kimseye extra bi is cikmaz. Ama spor cesitlerine bi katsayi belirlememiz gerekecek. Zman× katsayi ile de puan veririz. Isi universite sinavina cevirdim iyice farkindayim :).Bunda da haftanin spor birincisini ayri olarak aciklariz, digerine bi etkisi olmaz . Ne dersiniz ? Su konusunda hic bi fikrim yok malesef
geliyo şimdi merdaneSuper ya ben daha 2 bardak anca icmisimdir
Haha bu da iyiSabıtlerdende silinsin bence 3 olmasada 2 puan silinebılır.sonucta kılo vermek asıl amacımız
Kesinlikle, bizzat yaşadım kışın artı böbrek taşı üstüne cila olduzorladımm kendimii mecburenn şişeyi koydum gözümün önüne bi yere susamasamda yudum yudum içtim. ilk başlarda tatlandırdım biraz meyveyle tarçınla vs ama şuan ona da gerek kalmadı. sende zorla kendinii biraz kilo vermede su içmek en büyük şartlardan biriymiş
Haftalık bildirimlerden haftalık 1. Ler de çıkacak tabiBir birimizi gaza getiririz belki
İyi olan kazansınnnnn
Haftanın birincisini falan da mı seçsek napsak
Seçince ne olcak onuda bilmiyorum da
Biz çok iyi bir takımız kızlar süperrr hadi bakalımmm gitsin kilolarrKızıma aldık, bana da yarasın dimi ama
Çok iyi
Yine şahane bir fikir. Cuma yarışmalarında var hesapları, çalsak mı
geliyo şimdi merdane
Haha bu da iyi
Olsun bence de, doğru söylüyorsun. Zayiflamak amacımız
Kesinlikle, bizzat yaşadım kışın artı böbrek taşı üstüne cila oldu
Haftalık bildirimlerden haftalık 1. Ler de çıkacak tabi
Böylelikle puan biriktirip haziran 15 teki ikinci belli olacak
ortalık iyice kızışacak diyosun yaniiiiiiKızıma aldık, bana da yarasın dimi ama
Çok iyi
Yine şahane bir fikir. Cuma yarışmalarında var hesapları, çalsak mı
geliyo şimdi merdane
Haha bu da iyi
Olsun bence de, doğru söylüyorsun. Zayiflamak amacımız
Kesinlikle, bizzat yaşadım kışın artı böbrek taşı üstüne cila oldu
Haftalık bildirimlerden haftalık 1. Ler de çıkacak tabi
Böylelikle puan biriktirip haziran 15 teki ikinci belli olacak
En kötüü yoğurt ye canım meyveyle tatlılaştır yada baharatla tuzlulaştır meyve tabii biraz daha sakıncalı ama baharatlar en azından daha faydalı kilo verme açısındanMerhaba kızlar internetim yoktu ve malum çocukla giremedim bir türlü
Ben bugun kahvaltıda bir yumurta ve bir ekmek yedim ama doymadım haliyle akşama bir lahmacun yedim açlık hissim geçmiyor dolaba saldırmamak için zor tutuyorum ve boğazına düşkün bir kocayla diyet çok zor adamın ağzı hiç boş durmuyor
Sağol canım en kötü öyle yapayım sanırım ilk günler zor geçiyor zaten 21 günde insan alışıyormuş belli yemek düzenine diye okumuştum bir yerdeEn kötüü yoğurt ye canım meyveyle tatlılaştır yada baharatla tuzlulaştır meyve tabii biraz daha sakıncalı ama baharatlar en azından daha faydalı kilo verme açısından
aynen canım o 21 gün kuralı aslında hayatın bi çok noktasında geçerli . meditasyonlarda falan da hep vardır bu 21 gün kuralı .Sağol canım en kötü öyle yapayım sanırım ilk günler zor geçiyor zaten 21 günde insan alışıyormuş belli yemek düzenine diye okumuştum bir yerde
haklısın.her gün uğramak lazım zaten.hanı haftasonu oluyor yada cocuklar evde olursa gezmelerde oluyoruz ya onu demek istemiştimpegasus07 canım aynen msj kuralı bence de geriyor insanı, ben de olmasın derim. Ama en azindan her gece günün özetini gececek bi msj olsa nasıl olur? Mesela ben kendini tanıtıp bir daha msjini görmediğim kişiler var, etiketledim bi ara yine de ses çıkmadı. Hem yarismadan kopmamış da oluruz böylece. Yani bi otorite gibi göreyim. Hani ipin ucunu kacirirsam bana kızın, ceza verin mesela. Yoksa aksamlari dizginlenemeyen atıştırmalık iştahım kabarıyor.
Cnm herkeste kılo yapmıyor.mesela ben ne kadar yesemde bana kılo yapmıyor havuç.kendını tanımak önemliAaaa havuç kilo mu yapıyorrr biz ne yiciiiiiiz yaaa neysekii yemedimm de yetti şimdilikk ama tabii 1-2 saate nolur bilemicem
Cok gecmişolsun cnm kuzularaIyi aksara kizlar
Benim ufaklık hasta hala ateşi var.bugün Dr. A götürdük. Bogazi kötü virus enfeksiyon dedi.
1 hafta sure bilirmiş
Ortanca da sabah karin agrisiyla uyandi. Bütün gün yatti evde.ateside var.
Birisi iyi olsun derken öbürleri hastalaniyo
InsaAllah hemen iyi olur larda .bende düzenli gelirim buraya. Birkaç gün idare edin beni ne olur. Küçük zaten huysuz du birde hasta olunca iki dakika yanindan ayrilamiyorum
spor yapıyorum dıye fazla kacırma sakınKizlar bu sabah kahvaltida 2 yum, peynir, zeytin, lavas yedim.
Aksama malesef disarda yemem gerekecek. Hafif tutmaya calisirim ama zor gbi
Bu aksam yine spora gitcem. 30dk beach body die bi sinif gordum onu gozume kestirdim. Arti agirlik, eliptik vs de calisirim.
spormuArkadaşlar spor ve su için de bi sistemimiz olsun mu?
Oh cok iyi cnm.evde atılacak bır koltuk var uzerıne çıkıp zıplasam trampolın etkısı yaparmı acabaBen bugün 2800 su ve 10000 adım + 500 trambolinde zıpladim
cnm telefonuna program ındır.sana hatırlatıyor su içmen gerektıgınıNasil alistin ya , spordan sonra bile aklima gelmio benim
Yakarım bilirsinsen bizi yakıcaaan
Bence birinciye cıkolatalı pasta alalım,oda verdıgı kıloları gerı alsınBir birimizi gaza getiririz belki
İyi olan kazansınnnnn
Haftanın birincisini falan da mı seçsek napsak
Seçince ne olcak onuda bilmiyorum da
cnm kahvaltıdan ekmegı çıkar ve sınırsız peynır yumurta zeytın yeşillik yoğurt ekle.akşam lahmacunun yanına çorba içebilirsin ve salata yeseydın acıkmazdınMerhaba kızlar internetim yoktu ve malum çocukla giremedim bir türlü
Ben bugun kahvaltıda bir yumurta ve bir ekmek yedim ama doymadım haliyle akşama bir lahmacun yedim açlık hissim geçmiyor dolaba saldırmamak için zor tutuyorum ve boğazına düşkün bir kocayla diyet çok zor adamın ağzı hiç boş durmuyor
aynen canım o 21 gün kuralı aslında hayatın bi çok noktasında geçerli . meditasyonlarda falan da hep vardır bu 21 gün kuralı .
Daha düzene sokcam inşallah canım sık sık az az yiycem. spor da yapayım diyorum ama her an koşuşturmaca içindeyim zaten çocuğu alıp parka çıkayım her gün yürüyüş olurhaklısın.her gün uğramak lazım zaten.hanı haftasonu oluyor yada cocuklar evde olursa gezmelerde oluyoruz ya onu demek istemiştim
Cnm herkeste kılo yapmıyor.mesela ben ne kadar yesemde bana kılo yapmıyor havuç.kendını tanımak önemli
Cok gecmişolsun cnm kuzulara
spor yapıyorum dıye fazla kacırma sakın
spormu
Su iyi fikir .
Oh cok iyi cnm.evde atılacak bır koltuk var uzerıne çıkıp zıplasam trampolın etkısı yaparmı acaba
cnm telefonuna program ındır.sana hatırlatıyor su içmen gerektıgını
Yakarım bilirsin
Bence birinciye cıkolatalı pasta alalım,oda verdıgı kıloları gerı alsın
cnm kahvaltıdan ekmegı çıkar ve sınırsız peynır yumurta zeytın yeşillik yoğurt ekle.akşam lahmacunun yanına çorba içebilirsin ve salata yeseydın acıkmazdın
Yidiklerim
Sabah
Yumurta salatası,peynır,yeşillik,zeytın,1 cay bardağı cevız,kapya biber ,turp
Akşam
Taze fasulye,2 kaşık bulgur,yoğurt,turşu
Su 2,5 lt
Spor
1 saat yuruyuş
oooo yee yürüyüşler falaaan misssYidiklerim
Sabah
Yumurta salatası,peynır,yeşillik,zeytın,1 cay bardağı cevız,kapya biber ,turp
Akşam
Taze fasulye,2 kaşık bulgur,yoğurt,turşu
Su 2,5 lt
Spor
1 saat yuruyuş
Cnm en sağlıklısı 2-3 öğün yemek.sık sık yersen çabuk acıkıyorsun.tabı yıne sen bılırsın.yuruyus ne kadar olursa o kadar ıyıDaha düzene sokcam inşallah canım sık sık az az yiycem. spor da yapayım diyorum ama her an koşuşturmaca içindeyim zaten çocuğu alıp parka çıkayım her gün yürüyüş olur
en güzelii açık havada yürüyüüş ohhh miissDaha düzene sokcam inşallah canım sık sık az az yiycem. spor da yapayım diyorum ama her an koşuşturmaca içindeyim zaten çocuğu alıp parka çıkayım her gün yürüyüş olur