Hedef 15 Haziran!

depresyona girdim resmen sınava az zaman kaldı stresten sivilce dökmeye başladım bu yaşıma kadar hiç oyle olmamıştım sen nasılsın can
kiz ben 27 yasindayim sivilcelerim hala 13 yasindaki gibi benimleler:)) ama sana bisey diyim mi, son 1 aydir falan iyi beslenmekten midir nedir sivilcem cikmiyo ve yuzum baya parladi. anlamadim neden ama uzumunu yiyip bagini sormuyorum:) yok mu kremin falan bu aralar duzenli kullansan?

yok canım bişey kullanmıyorum ayy birde cildimle uğraşamam hiç o değilde günde iki litre su içmek sevmekten daha zor geliyor

yok canım bişey kullanmıyorum ayy birde cildimle uğraşamam hiç o değilde günde iki litre su içmek sevmekten daha zor geliyor
zuhhahhaha su bi de en kolayi. ic canim, ic gulum, ic guzelim:)) diyete basladigimdan beri gunde 3 litreyi buluyorum ben heralde. cumartesileri disinda, cumartesileri popomu gezdirmekten baska aklima bisey gelmiyo

Dünden berı yoldamısınız.
Balıkesır guzergahındanmı yoksa ızmır güzergahından mı gelıyorsunuz. Suan herhalde canakkaledesınızdır.
Evet Afyon'da arkadaşta kaldık bir gece. Balıkesir üzerinden geliriz hep. Çanakkale'ye yarin gecicez. Annemler hem assosta hem de canakkalede kaliyorlar. Dün assosa gittik, bugün kayinvalidemlere (gupinara) geldik, yarın da annemlerle canakkaleye gecicez :)
Sen buraları biliyorsun diye detaylı anlattım

Sen de memlekete gidince bi orda bi orda olanlardan musın?

İyi akşamlar kızlar, annemler geldi memleketten giremiyorum pek
Dün ve bugün 1saat normal tempo yürüyüş var @sueno
Bide 2gune adet olucam iştahım coştu. Belim agriyor. Neyse annem yarın akşam gidecek o zaman normale donerim herhalde. Sarmalar kurabiyeler kekler havada ucuyor. Allahım beni koru

Bugünün menüsü; cgdmk
Gündüz 2 yumurta, lor, 5 zeytin, salatalık, domates, 5-6 çilek
Akşam kabak vardı yine ama çok güzel olmuş böle yeşil biberli kırmızı biberli domatesli yapmış annem ellerine sağlık bi kasede yoğurt
spor; 30 dk leslie 210 p
30 dk jillian 255 p
5 dk plank 50 p
45 dk orta aerobic 382,5 p
Toplam : 897,5 p
Bu kadar az yemeğe bu kadar çok spora rağmen doğru düzgün eksi göremeyen ben isviçreli bilim adamları tarafından incelemeye alınmalıyımm

Selam kizlar, buraya pek hos bi giris yapmadik. Bisey oldu bana basim agrio, midem bulanio, bayilacak gibiydim. Simdi kaldigimiz eve geldik dinleniorum, sanirim susuz kaldim biraz. Suan iyi gibiyim sans iste..

Hosgeldin canim, 15 kilo vermek istiosan hedef kilomuz ayni demekki. Boyun kac senin ? Bide dur daha 2 sene olmus evleneli, olmadi olmuo demek icin erken deil mi?Daha 24 yasindasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…