• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Canlaaar haydii sporda düşüşler çook hadii bakalım biraz tempooo :spor::spor:
gonulll gonulll canım sende yürüyüşlerini ev işlerini falan yazmaya çalış arada bi 45 dk yürüyüş gibi bi msjını gördüm puanı yapıştırdım tabloya ;)
Verano_porteno Verano_porteno pazartesi kaç km yürüdün naptınn yazmamışsın galiba canımm unutma onuuu tüm puanlar sende ;)

Bugünün menüsü : cgdmk cgdmk
Sabah evde kahvaltı yapma fırsatım olmadığından dışarda beyaz peynirli yağsız kepekli tost yedim ( uzun zaman sonra ekmek yiyince bi tuhaf hissettim kendimi :D )
Akşam bi kase tavuk suyu çorba , enginar
Dünkü sporumuda yazmamışım 2 saat normal tempo yürüyüş, 30 dk callen ( pegasus07 pegasus07 senin yolladığını yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım :D ) , 6 dk plank, calleni çok faydalı yapamadığımı düşündüğümden 45 dk da orta aerobic :D
Bugünde yaklaşık 3 saatlik normal tempo yürüyüşüm var daha spor yaparmıyım bilemedim annem tvden bi alet almış kızlar bu arada sürpriz yapmış, bana sorsa aldırmazdım büyük ihtimalle :D smart wonder core die biliosunuzdur belki . bakalım belki onu denerim bugün ama çokta emin değilim :D

Sabah evde kahvaltı yapma fırsatım olmadığından dışarda beyaz peynirli yağsız kepekli tost yedim ( uzun zaman sonra ekmek yiyince bi tuhaf hissettim kendimi :KK70: )
Dünkü sporumuda yazmamışım 2 saat normal tempo yürüyüş, 30 dk callen ( pegasus07 pegasus07 senin yolladığını yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım :KK70: ) , 6 dk plank, calleni çok faydalı yapamadığımı düşündüğümden 45 dk da orta aerobic :KK70:
Bugünde yaklaşık 3 saatlik normal tempo yürüyüşüm var daha spor yaparmıyım bilemedim annem tvden bi alet almış kızlar bu arada sürpriz yapmış, bana sorsa aldırmazdım büyük ihtimalle :KK70: smart wonder core die biliosunuzdur belki . bakalım belki onu denerim bugün ama çokta emin değilim :KK70:
Maşallh nasıl yapıyorsun bu kadar sporu. Ben de kalkıcam ama hiç yapasım Yok. Oğlan uyusaydı bi o da uyumadı

Sabah evde kahvaltı yapma fırsatım olmadığından dışarda beyaz peynirli yağsız kepekli tost yedim ( uzun zaman sonra ekmek yiyince bi tuhaf hissettim kendimi :KK70: )
Dünkü sporumuda yazmamışım 2 saat normal tempo yürüyüş, 30 dk callen ( pegasus07 pegasus07 senin yolladığını yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım :KK70: ) , 6 dk plank, calleni çok faydalı yapamadığımı düşündüğümden 45 dk da orta aerobic :KK70:
Bugünde yaklaşık 3 saatlik normal tempo yürüyüşüm var daha spor yaparmıyım bilemedim annem tvden bi alet almış kızlar bu arada sürpriz yapmış, bana sorsa aldırmazdım büyük ihtimalle :KK70: smart wonder core die biliosunuzdur belki . bakalım belki onu denerim bugün ama çokta emin değilim :KK70:
Menun cok guzel ama dunde cok azdi, iki gun ustuste az almasaydin. Sabah disardaymissin yoksa yumurta dicektim. Aksama az bi et tarzi proteinli bisey fena olmazmis.

Vallaa bende bi özenme durumu var ama puandan değil yaptığın geziden dolayııı :KK70: boool boll tadını çıkar benim yerimede canım çook çook keyifli geçsinnn :halay:
Ben suan totem yapiorum new yorka sueno da gelsin die, sen merak etme bi gun yolun dusecek :KK200: Benim de 1 sene once aklimin ucundan gecmezdi hayat iste:KK70:

Menun cok guzel ama dunde cok azdi, iki gun ustuste az almasaydin. Sabah disardaymissin yoksa yumurta dicektim. Aksama az bi et tarzi proteinli bisey fena olmazmis.
Aynen canım dışardaydık tüm gün annemle işlerimiz vardı onları hallettik sonra tiyatroya gittik çok yorulduk o yüzden ayrıca bişi hazırlayamadım çok açtım bide bekleyemedim hazırda olanları yedim :D

Ben suan totem yapiorum new yorka sueno da gelsin die, sen merak etme bi gun yolun dusecek :KK200: Benim de 1 sene once aklimin ucundan gecmezdi hayat iste:KK70:
İki sene önce öyle bi durum vardı bizimde nişanlımla amerikada yaşamak gibi. ama açıkçası ben cesaret edemedim gezmeye okey ama o kadar uzağa ne bilim bırakamadım ailemi falan daha genç olsaydım belki olurdu da. gezmek için inşallaah yolum düşer ama benim önceliğimmm ispanyaaa :KK36::KK36:ama new york u görmeden de ölürsem gözüm açık giderim o ayrı :D

İki sene önce öyle bi durum vardı bizimde nişanlımla amerikada yaşamak gibi. ama açıkçası ben cesaret edemedim gezmeye okey ama o kadar uzağa ne bilim bırakamadım ailemi falan daha genç olsaydım belki olurdu da. gezmek için inşallaah yolum düşer ama benim önceliğimmm ispanyaaa :KK36::KK36:ama new york u görmeden de ölürsem gözüm açık giderim o ayrı :KK70:
Insallah gidersiniz , balayinda cak bi barselona :KK200:

Kızlar sınav haftam sın 2 haftadır projeler vs çok yoğunum bir de Van a gittim geldim hala yorgunluk atamadım diyebilirim. Spor salonuna gitmeye vaktim yok olsa da gitmek yerine yatmaya tercih ediyorum..

sueno34 sueno34 Verano_porteno Verano_porteno 70 dakika hızlı yürüyüş 455 puan keşke başka spora da vakit olsa. Şu haftayı bir atlatsam

Gunaydin kizlar. cgdmk cgdmk bugunku menum
Oglen: 1 parca tavuk izgara, 3-4 kasik et sote, yarim tabak haslanmis sebze
Aksam: 1 tabak kiymali taze fasulye, 4 kasik yogurt
Toplam: 1200 kalori

Spor sueno34 sueno34 1 saat orta tempo yuruyus, 20dk bisiklet

Back