• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Kızlar sınav haftam sın 2 haftadır projeler vs çok yoğunum bir de Van a gittim geldim hala yorgunluk atamadım diyebilirim. Spor salonuna gitmeye vaktim yok olsa da gitmek yerine yatmaya tercih ediyorum..

sueno34 sueno34 @Verano_porteno 70 dakika hızlı yürüyüş 455 puan keşke başka spora da vakit olsa. Şu haftayı bir atlatsam
bilinmeyen ben de öyleyim, oraların havası bizi çarptı herhalde.. uykuya doyamıyorum..

hoşgeldin tatlımm. tanıtsana kendini..
Hosbuldum canımm 24 yaşindaym evlyim 2 yillık .cocugum yok olmadi olmuyo insallah rabbim nasip eder. Gecen yil 81 kilo ile basladım diyete bu sabahda 67.9 çiktım. Bu yaşa geldim zayiflık hissini hic tatmadim diyebilirim. istedgm kiyafetleri almak daha saglkli ve mutlu olmak icin vermem gereken nerdeyse 15 kilo daha var .ve hirslı motive edici takim arkadaslarina ihtiyacm var inşallah burası oyle biryerdir

Hosbuldum canımm 24 yaşindaym evlyim 2 yillık .cocugum yok olmadi olmuyo insallah rabbim nasip eder. Gecen yil 81 kilo ile basladım diyete bu sabahda 67.9 çiktım. Bu yaşa geldim zayiflık hissini hic tatmadim diyebilirim. istedgm kiyafetleri almak daha saglkli ve mutlu olmak icin vermem gereken nerdeyse 15 kilo daha var .ve hirslı motive edici takim arkadaslarina ihtiyacm var inşallah burası oyle biryerdir
Bu ara bahar havasıyla yayları gevşedi kızların ama topiğe daha sık uğrayınca insan kendini bi nebze frenliyor. Menü paylaşımı yapmaya çalışıyoruz hepimiz. Sen de yaparsan iyi olur. zaten baya bi vermişsin, tüyoları biliyorsundur

Bu ara bahar havasıyla yayları gevşedi kızların ama topiğe daha sık uğrayınca insan kendini bi nebze frenliyor. Menü paylaşımı yapmaya çalışıyoruz hepimiz. Sen de yaparsan iyi olur. zaten baya bi vermişsin, tüyoları biliyorsundur
Tamam yarindan itibaren menu paylasrm inşallah

yaaa odtu adini duydukca duygulaniyorum ben ama:KK43:

Neden burda mı okudun :KK54:

Ben de ankqeadayım canım ve başka bir ilde çalışmak yaşamak için çok şeyimi verirdim. Küçük şehir her zaman çok daha iyidir herkesi tanır kaynaşırsın güvende hissedersin
Ama orada iş bulma ihtimalim var mı bilmiyorum Şu anki işimi çok seviyorum alanımı da çok seviyorum bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen :KK34:
Bence bi sehri sevdiren ortami oluor, ben ankarayi seviorum ama denizi ormani olsa fena olmazdi. Haftasonu bi yere gidemiosun, gitsen kalabalik. Ben avm fln hic sevmem gitmem de hobilerim vs kurtaricim oluo ankaradayken. Duzce de mesela o yonden cok sansli olursunuz, yakininda cok guzel seyler var,umarim kendine uygun insanlarla da tanisirsin.
Teşekkür ederim canım Düzce nin doğasını çok sevdim nefes alınıyor her yer yeşil , çevresinde güzel yerler var , ama bilmiyorum nasıl alışıcam işimi nasıl bırakıcam aklım çok karıştı :KK61:

Hoşgeldin , burada çok sıkı spor yapanlar var , sporsuz olmuyor kilo vermek ne yazık ki , istediğimiz kadar az yiyelim spor yoksa kilo vermek de yok :(

Halbuki yaz geliyor, denize gidilecek. İnçe giyilecek daha fazla dikkat etmek gerekiyor sanki ama bilemedim.
Eveet benim hedefim şu anlık öyle , geçen yıl dümdüz dü karnım , kışın tabi almışım yine kilo onları verseydim bi :63:

Back