Hedef 15 Haziran!

Selam :)
Kahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi

Tatlıyı yememeli idim :KK43:

14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün

Bu arada ben 22 yaşındayım164 boy 6 gün önce 65.5 ile diyete başladım
Hedefim aşamalı olarak zayıflamak
15 Haziran’a 58 olabilirsem de 56 olmak istiyorum inşallah Ramazan da ne kadar durabilirim bilmiyorum inşallah dururum

Asıl hedefim ise 52-54 arasını bulmak :)
Erişte mantı kızartma pasta :skandal:

Hosbuldum canım boyum 164 . Senin kac sen evlimisn? doktor norml yolla bebek sahibi olamazsnz demis eşime .tup bebek demis.cok istiyoruz 2 yıl bana 12 yıl gibi geldi. Ama Allah büyük vardir bir hayır.
Tabi ben ic yuzunu bilmeden konustum kus bakma, insallah olur en kisa zamanda:KK200:
Ben de evliyim 1 bucuk yil oldu, normalde memurum ankarada yasioruz ama evlenir evlenmez amerikaya geldik esimin yuksek lisansi icin. Ocak gibi donucez suan aldigimiz bi son dakka hbrine gore uzayabilir:KK70:

Acaba düşünüyorumda ilerleyen zamanlarda böle güzel mi güzeeel eksiler gördüğümde (seneye falan belki :D ) kendimi bi gün ödüllendirmek istesem bi öğün için hangi yemeği tercih ederim :confused::KK64:

Tabi ben ic yuzunu bilmeden konustum kus bakma, insallah olur en kisa zamanda:KK200:
Ben de evliyim 1 bucuk yil oldu, normalde memurum ankarada yasioruz ama evlenir evlenmez amerikaya geldik esimin yuksek lisansi icin. Ocak gibi donucez suan aldigimiz bi son dakka hbrine gore uzayabilir:KK70:
Aaa nasıl yanii nolduu nie uzayabilir

Acaba düşünüyorumda ilerleyen zamanlarda böle güzel mi güzeeel eksiler gördüğümde (seneye falan belki :KK70: ) kendimi bi gün ödüllendirmek istesem bi öğün için hangi yemeği tercih ederim :confused::KK64:
Ben soslu makarna ve tereyagli bulgur pilavi yapmak isteyebilirim. Ya bu karbonhidratlarda ne varsa acaba

Yaza ders alacakti , dersleri iptal etmisler simdi. Bu sekilde okulu bitiremio cunku kredisi az henuz, okul arada kredi sistemini degistirgi icin. Uzatmak da mesele insallah sikinti cikmaz
Hadii yaa fena olmuş bu ama hayırlısı olsun kuzumm en kötüü biraz daha tadını çıkarırsınız amerikanın

Karalara bağlama şimdiden dur bakalımm :KK66: bu arada nasıl oldun sen daha iyi misin ?
Baya duzeldim airbnb de bi evde kalioruz, tanimadigimiz birinin evinde suan pijamamla oturmus kahve iciorum:KK70:. Normalde hep kullanioruz da yatmadan yatmaya otel gibi oluodu bu cok degisik bi deneyim

Back