- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.461
regldendir herkesin regli yakin, herkes odemli:))Bugün bende tartıda fazla çıktım nedense. Hergun yürüyüşüm var dünde en az 45 dk yuruyus yaptım. Bı kaç güne regl olcam herhalde o yüzden fazla çıktım.
bosver tatlim gozum tutmamisti zaten onuEvet aşk mevzusu fena reddedildimtartı da bugün çok fazla gösterdi niyeyse anlamadım..
SporuM 80 dakika hızlı yürüyüş 520 puan
Canım hiçbirşey için kendini çok yıpratma evet üzül ama sonra bitsin gitsin olan sana oluyor yeni yollar yeni Işık'lar belki de olması gerekeni yaşıyorsun daha güzel kapılar açılacaktır.
Ben de belimdeki saçlarımı omuzlarıma kestirdim mutluyum ferah oldu :))
Gece kitap okuması iyidir :) bazen koşturmacadan başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum bazen de açıyorum okuma ışığımı oku okuyabildiğin kadar . Ama çok aç yatmak iyi değil , bir iki tane zeytin yesen rahat uyursun
Var mı tatil planları
Hadi ya gecmis olsun ne dielim belki de seni mutlu etmicek biriydi oyle dusun. Acini cek sonra da onune bak, yapcak bisey yok
bosver tatlim gozum tutmamisti zaten onutakil bize depresyondan cikaralim seni:))
Hakikaten nerde herkesler yahucok sessiziz bugun kizlaaar nerdesiniz?
sporda dicem pireler dicen kolera:))Hakikaten nerde herkesler yahu
Piknikteler miydi acep? Pegasus nerde? Çiğdem yolda hadi, verano desen bir yerlerde sabahlayıp duru. bilinmeyen zaten Leyla...sporda dicem pireler dicen kolera:))
burdayııımmmmmmmmPiknikteler miydi acep? Pegasus nerde? Çiğdem yolda hadi, verano desen bir yerlerde sabahlayıp duru. bilinmeyen zaten Leyla...
bu gruba ne olmuş kızlar canlanın nerdesiniz, bi merhaba diyin. Burdayım deyin, n’aptınız bugün.
Allahım senin menülerin çok güzel oluyor ya.. bence bi anda vereceksin senBugünün menüsüücgdmk
sabah 2 yumurtalı yeşillikli omlet biraz lor 2 dilim salam
Arada kahve, bitki çayı, 3 hurma
Akşam ton balıklı salataa
Menü güzel aslında da bulgur baya şişkinlik yapıyor, ben de çok seviyorum aslında.Benim kız gene bugün canıma okudukahvaltımı yazayım sabah bir yumurta biraz peynir avuç içi kadar pide, akşam bir tabak kabaklı semizotlu bulgur pilavı bi de azıcık ekmek kaçamağı bu arada su olayını biraz fazlalaştırdım iki saatte bir yarım litre su içmeye başladım bakalım neler olacak
Valla menüler güzelde sonuçççAllahım senin menülerin çok güzel oluyor ya.. bence bi anda vereceksin sen
Bence olur. Sen bişe yemiyorsun ki.. ya metabolizma da bişe var. Ya da bir anda verirsin..Valla menüler güzelde sonuçççbi anda gider mi diyosun gerçekten yaaa
Öğlen keşke olmasaymış.. neyse olan olmuş..Buradayım yeni elime alabildim teli. Bugün alışverişe çıktım çocuklara birşeyler aldım.
sueno34 1saat yürüyüş , 40 dk plates
cgdmk
Sabah 1dilim köy ekmeği, kızarmış peynir,domates,maydanoz
Öğle yarım tavuk burger menü(oğlanla bölüştük doymadım ama tuttum kendimi, ayrıca almadım)
Ara 2hurma,sütlü nescafe
Aksam ezogelin çorba, taze bakla yemeği yoğurt, 1dilim ekmek
Ara azıcık karışık çerez,3hurma,türk kahvesi(misafirlere koyunca kendimi tutamadım vicdan azabı yaşıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?