• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

E9285676-5FD5-4FFD-A929-7898CD1EB81A.png

Dünki menüme ek yeşil salata şekersiz filtre kahve var aslında çoğu zaman okuyor ama kalorisi yok diye eklemiyorum Verano_porteno Verano_porteno 3 km yürüyüş var 45 dk 203 puan
Kahvaltımı yaptım yürüyüşe çıkıyorum
İşçi bayramımız kutlu olsunn :halay:

Dünkü menüme yorumlarınız için sağolun kızlaar ama biraz az olmuş galibaa gece biraz acıktım çünkü :D o yüzden bende kendimii kitaba verdim :kahve::D @kolera88 geçmiş olsun kuzumm daha iyimisinn ağır geldi heralde oraların yemeklerii çabucak toparlarsın evinde inşallaah canımm

Dünkü menüme yorumlarınız için sağolun kızlaar ama biraz az olmuş galibaa gece biraz acıktım çünkü :KK70: o yüzden bende kendimii kitaba verdim :kahve::KK70: @kolera88 geçmiş olsun kuzumm daha iyimisinn ağır geldi heralde oraların yemeklerii çabucak toparlarsın evinde inşallaah canımm
İyiyim bugün canım. 2 gün çektirdi, son gün berbat oldu ama değdi. Herkese tavsiye ederim Harika yerler vardı.

Merhaba kızlar van dan döndüm saçlarımı kısack kestirdim depresyondayım resmen pek uğrayamazsam kusuruma bakmayın lütfen
Canım hiçbirşey için kendini çok yıpratma evet üzül ama sonra bitsin gitsin olan sana oluyor yeni yollar yeni Işık'lar belki de olması gerekeni yaşıyorsun daha güzel kapılar açılacaktır.
Ben de belimdeki saçlarımı omuzlarıma kestirdim mutluyum ferah oldu :))

Dünkü menüme yorumlarınız için sağolun kızlaar ama biraz az olmuş galibaa gece biraz acıktım çünkü :KK70: o yüzden bende kendimii kitaba verdim :kahve::KK70: @kolera88 geçmiş olsun kuzumm daha iyimisinn ağır geldi heralde oraların yemeklerii çabucak toparlarsın evinde inşallaah canımm
Gece kitap okuması iyidir :) bazen koşturmacadan başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum bazen de açıyorum okuma ışığımı oku okuyabildiğin kadar . Ama çok aç yatmak iyi değil , bir iki tane zeytin yesen rahat uyursun

Sırada o var ama seneye olur o artık. Yaz tatili geliyor çünkü. Ona da bütçe lazım.
Var mı tatil planları :KK16:

kremsokola kremsokola seni uyumadan yakalayım dedim
Geçen pazartesi 55
Bu salı 53.2
Yalniz bugun cok dikkatli ol, en son gezimizden gelince ben de cok guzel verrmistim ama o gece yedim eve gelince sabah geri hoop 2 kilo. Bu gezmelerde neden bilmiorum guzel kilo verilio , yesen de veriosun. Tum gun disarda cok dolasioruz fln tahminden fazla enerji yakioruz galiba. Darisi bana olsun insallah, cok da heveslenmek istemiorum gerci. Tebrikler walla hedefe hicbisey kalmamis ozendim:KK200:

Back