• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Kızlar hep gezmelrr ihtiyaçlar AVM'ler oldu bu hafta dun de okula gitmeyince tatil oldu bol bol . Yemelerimm hep dışarı da . En masumu tavuk döner. . Çok tatlı isteğim var regl haftası .. sizlerde aklım gene gelirim

Canım hiçbirşey için kendini çok yıpratma evet üzül ama sonra bitsin gitsin olan sana oluyor yeni yollar yeni Işık'lar belki de olması gerekeni yaşıyorsun daha güzel kapılar açılacaktır.
Ben de belimdeki saçlarımı omuzlarıma kestirdim mutluyum ferah oldu :))

Gece kitap okuması iyidir :) bazen koşturmacadan başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum bazen de açıyorum okuma ışığımı oku okuyabildiğin kadar . Ama çok aç yatmak iyi değil , bir iki tane zeytin yesen rahat uyursun

Var mı tatil planları :KK16:

o_OHadi ya gecmis olsun ne dielim belki de seni mutlu etmicek biriydi oyle dusun. Acini cek sonra da onune bak, yapcak bisey yok

bosver tatlim gozum tutmamisti zaten onu:KK70: takil bize depresyondan cikaralim seni:))

Kızlar cidden yaşanılan her an yeni güzelliklere gebe bunu anladım bugün çok farklı bir gündü benim için çok iyiyim çok teşekkür ederim gerçekten.
Bugün kilo olarak çok fazla çıktım yolculukta dolayı sanırım bilmiyorum ama hallederim pazartesiye dek inşallah

cgdmk cgdmk çiğdemcim, bayıldım ya o kadar istiyordum ki..
Urfa’dan sonra Viranşehir de kaldık. Ordan Mardin’e geçtik, merkezi anca gezdik.. evlere bayıldım.. gümüş işini Mardin’de hallettim. Antep’ten bakır aldım çok Harika bişe. Urfadan baharatlar aldım. Midyata geçemedik ben Diyarbakır’dan ayarladım raporu ondan erken gitmek zorunda kaldık.
Diyarbakır’da surlar, köprüler falan orayı da çok sevdim. Ama 2 şehir gezip her tarafını gezmek isterdim. O daha güzel olurdu

Benim kız gene bugün canıma okudu :bicak: kahvaltımı yazayım sabah bir yumurta biraz peynir avuç içi kadar pide, akşam bir tabak kabaklı semizotlu bulgur pilavı bi de azıcık ekmek kaçamağı :KK53: bu arada su olayını biraz fazlalaştırdım iki saatte bir yarım litre su içmeye başladım bakalım neler olacak :KK45:

Benim kız gene bugün canıma okudu :bicak: kahvaltımı yazayım sabah bir yumurta biraz peynir avuç içi kadar pide, akşam bir tabak kabaklı semizotlu bulgur pilavı bi de azıcık ekmek kaçamağı :KK53: bu arada su olayını biraz fazlalaştırdım iki saatte bir yarım litre su içmeye başladım bakalım neler olacak :KK45:
Menü güzel aslında da bulgur baya şişkinlik yapıyor, ben de çok seviyorum aslında.

Buradayım yeni elime alabildim teli. Bugün alışverişe çıktım çocuklara birşeyler aldım.
sueno34 sueno34 1saat yürüyüş , 40 dk plates
cgdmk cgdmk
Sabah 1dilim köy ekmeği, kızarmış peynir,domates,maydanoz
Öğle yarım tavuk burger menü(oğlanla bölüştük doymadım ama tuttum kendimi, ayrıca almadım)
Ara 2hurma,sütlü nescafe
Aksam ezogelin çorba, taze bakla yemeği yoğurt, 1dilim ekmek
Ara azıcık karışık çerez,3hurma,türk kahvesi(misafirlere koyunca kendimi tutamadım vicdan azabı yaşıyorum)

Buradayım yeni elime alabildim teli. Bugün alışverişe çıktım çocuklara birşeyler aldım.
sueno34 sueno34 1saat yürüyüş , 40 dk plates
cgdmk cgdmk
Sabah 1dilim köy ekmeği, kızarmış peynir,domates,maydanoz
Öğle yarım tavuk burger menü(oğlanla bölüştük doymadım ama tuttum kendimi, ayrıca almadım)
Ara 2hurma,sütlü nescafe
Aksam ezogelin çorba, taze bakla yemeği yoğurt, 1dilim ekmek
Ara azıcık karışık çerez,3hurma,türk kahvesi(misafirlere koyunca kendimi tutamadım vicdan azabı yaşıyorum)
Öğlen keşke olmasaymış.. neyse olan olmuş..

Back