• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

İyi geceler kızlar.bol koşuşturmalı bır gun.daha yeni oturdum dıyebılırım.kılo verenlerı tebrık ederım,:KK9:veremeyenler az yiyin verırısınız:KK70::KK70:
Yediklerimi yazayımmı @cgdmk cnm.isvec 4. Gün uygulandı,ıstersen ayrıntılı yazarım.
@kolera88 cnm gecmişolsun.kendi arabanız sa aman dıkkatlı sürün:KK68:@sueno34 cnm 2,5 saat sallana sallana alışveriş,1 saat hızlı tempo yürüyüş.yanlız bütün gün ayaktaydım.:KK64:

İyi geceler kızlar.bol koşuşturmalı bır gun.daha yeni oturdum dıyebılırım.kılo verenlerı tebrık ederım,:KK9:veremeyenler az yiyin verırısınız:KK70::KK70:
Yediklerimi yazayımmı @cgdmk cnm.isvec 4. Gün uygulandı,ıstersen ayrıntılı yazarım.
@kolera88 cnm gecmişolsun.kendi arabanız sa aman dıkkatlı sürün:KK68:@sueno34 cnm 2,5 saat sallana sallana alışveriş,1 saat hızlı tempo yürüyüş.yanlız bütün gün ayaktaydım.:KK64:
Teşekkürler pegasusum. Az kaldı yolumuz, Allah’ın izniyle eve sağ Salim varırız. Çok uzakmış ya. Son durak Diyarbakır’dı. Surlara bayıldım. Müthiş bi kahvaltı yeri vardı, ama ben rahatsızlığımdan dolayı sadece muz, birkaç salatalık yiyebildim. Neyse vardır Bunda da bi hayır

aynen ya bayiliyorum:)) amerika sagolsun bagisiklik kazandim bi cok seye, pek biseye sasirmam heralde artik hayatimda:KK70:
Sabahladigimiz gece aciktik bi mekandayiz saat 4 fln, siyahi kadinlar kavga etmeye basladi. Insanlar tezahurat fln yapmaya basladi, kimse de ayirmio kozlarini paylassinlar die, ringe dondu ortalik nasil bi manzara anlatamam:KK70::KK70: . Aynen ben de burda hicbiseye sasirmiorum artik keza hercesit insan var herkes kendini bi sekilde ifade edio. Zaten tekduze olmasina imkan yok ben bu kadar oldugunu bilmiodum cok fazla yabanci varmis bildigin dunya karmasi. Sizin oralar o kadar karisik mi bilmiorum ama burda bazen ingilizce bile duymuosun

Sabahladigimiz gece aciktik bi mekandayiz saat 4 fln, siyahi kadinlar kavga etmeye basladi. Insanlar tezahurat fln yapmaya basladi, kimse de ayirmio kozlarini paylassinlar die, ringe dondu ortalik nasil bi manzara anlatamam:KK70::KK70: . Aynen ben de burda hicbiseye sasirmiorum artik keza hercesit insan var herkes kendini bi sekilde ifade edio. Zaten tekduze olmasina imkan yok ben bu kadar oldugunu bilmiodum cok fazla yabanci varmis bildigin dunya karmasi. Sizin oralar o kadar karisik mi bilmiorum ama burda bazen ingilizce bile duymuosun
acayip karisik ya olmaz mi, her yerden insan var:)) gecen aksam hatta balkan muzikleri yapan bi grubu dinlemeye gittik, ortam ulkeler karmasi adeta. sirp, bulgar, yunan, turk, arap, kibrisli bile vardi:))

cgdmk cgdmk bugunku menum
Oglen: pirincli, soya fasulyeli ve avokadolu deniz urunu salatasi
Aksam: 200 gr kuzu eti (bitti sonunda!), 5-6 kasik yogurt, 1 kase tarhana corbasi
Toplam: 1650 kalori

Back