• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Umuyorum gelsin puanlarr kaç haftadır düzgün kilo veremedim veremiyorum :KK62:

Her yeni günün bize hangi kapıları açacağını bilemeyiz . Benim de ruhsal durumum çok iyi sayılmaz eşimin işi dolayısıyla düzceye taşınmak zorunda kaldık gitmeyelim diyemiyorum ama Ankara'ya da gelin geldim tüm düzenimi kurdum işimi de buldum bir anda herşeyi bırakıp gitmek bana çok zor geliyor ama umutluyum belki böylesi daha iyi olacak ama işin içindeyken şu an o iyiyi göremiyorum umarım iyi olur demekten başka birşey gelmiyor elimden :KK61:
Bence bi sehri sevdiren ortami oluor, ben ankarayi seviorum ama denizi ormani olsa fena olmazdi. Haftasonu bi yere gidemiosun, gitsen kalabalik. Ben avm fln hic sevmem gitmem de hobilerim vs kurtaricim oluo ankaradayken. Duzce de mesela o yonden cok sansli olursunuz, yakininda cok guzel seyler var,umarim kendine uygun insanlarla da tanisirsin.

Piknikteler miydi acep? Pegasus nerde? Çiğdem yolda hadi, verano desen bir yerlerde sabahlayıp duru. bilinmeyen zaten Leyla...
bu gruba ne olmuş kızlar canlanın nerdesiniz, bi merhaba diyin. Burdayım deyin, n’aptınız bugün.
Anam yakaladim dedikodumuz yapilmis :KK70::KK70:bugun cok cilgin yerler gorduk walla bi sabahlama olmasa da

Anam yakaladim dedikodumuz yapilmis :KK70::KK70:bugun cok cilgin yerler gorduk walla bi sabahlama olmasa da
ne güzel yaa. Ben de bu sene Aydın'dan Ankara'ya geldim.. İnanılmaz bi bocalama yaşadım. Yürüyecek bulvar arıyorum yok.. Her yer avm.. Ben hiç sevmem avm gezmeyi..
Aydın'da avm açıkhavaydı mesela, onu nasıl arıyorum.
@bnnu bence de küçük şehir daha iyi oluyor. orda o kadar çabuk çevre yaparsınız ki, sen bile şaşırırsın. Tabi insan bağ kurduklarından da ayrılmakta zorlanıyor.

Gunaydinlar. cgdmk cgdmk bugunku menum:

Oglen: 2 kase sebzeli tavuk corbasi (sehriye vs. yok), domates soslu 3 adet tavuk gogus fileto, bolca haslanmis brokoli ve kabak, 2-3 kasik enginar salatasi
Aksam: 1 tabak kiymali taze fasulye, 1 kase tarhana corbasi, 4 kasik yogurt
Toplam: 1600 kalori

Balıklıgöl'e gitmediniz mi :KK57:
Gitmez olur muyuz? Yerli turistten balıklar görünmüyordu. Şaka bi yana gittik tabiki çok güzeldi. En çok da şehrin tam merkezinde olmasına çok şaşırdım. Diğer yerlerde gezilecek yerler şehre biraz uzak kalıyor. Balıklı göl çok güzeldi. Kıyafetle foto falan çektirdim. Bilirsin sen

ne güzel yaa. Ben de bu sene Aydın'dan Ankara'ya geldim.. İnanılmaz bi bocalama yaşadım. Yürüyecek bulvar arıyorum yok.. Her yer avm.. Ben hiç sevmem avm gezmeyi..
@bnnu bence de küçük şehir daha iyi oluyor. orda o kadar çabuk çevre yaparsınız ki, sen bile şaşırırsın. Tabi insan bağ kurduklarından da ayrılmakta zorlanıyor.
Ben de küçük sehir severim hem de çok.
İstanbul'u hic mi hiç sevmiyorum, izmir de benlik değil. Ankara'nın düzenini sevdim, orada yasayabilirim belki ama Çanakkalem bambaska tabi :KK36:

Gitmez olur muyuz? Yerli turistten balıklar görünmüyordu. Şaka bi yana gittik tabiki çok güzeldi. En çok da şehrin tam merkezinde olmasına çok şaşırdım. Diğer yerlerde gezilecek yerler şehre biraz uzak kalıyor. Balıklı göl çok güzeldi. Kıyafetle foto falan çektirdim. Bilirsin sen
Balıklıgöl'ün otantik havası çok hoş.
Evet yöresel kıyafetler de çok güzel, ben hiç cekilmedim ama annem her gidişinde cektirir :D
Bir kaç yil sonra buralardan gidince en çok buraların yemegini ve otantik havasını ararim.

merhaba kızlar üc gündür bilgisayar başına yeni oturdum mesajlarınızın bir kısmını okuyamadım kusura bakmayın artık En Büyük TÜRKİYE genel olarak grupta bi gevşeme var sanırım ilk haftalardaki gibi spor yapan dikkat eden yok bende öyleyim alışkanlıklar kolay terkedilmiyor :sinirli: neyse kızlar şey dicem instagramda 60kg veren bi kızın 3 günlük detoksu var bugun ona başladım 2kg verdiriyomuuş :KK200: sabah 1yumurta birdilim peynir sınırsız yeşillik domates salata çay ögle ve akşam ise 4 yemek kaşıgı bulgur nohut yeşil mercimek haşlanıcak , 2 salatalıık rendelenicek, dereotu maydanoz biraz kılıydıktan sonra 300gr kadar yogurda bunlar karıştırılıp yenecekk :spor:

Slm kızlar.2 gündür k.v hastanede o yüzden pek gelemiyorum.hastane ev okul cocuklar derken kafamı kaşıyamoyorum yani.zaman bulursam gelırım yıne.bu arada bu gün İsveç 6. Gün ve sanırım bu günden sonra devam edemeyecegım cok zorlandım.o kadar fazla bır kılo kaybımda yok zaten,kendıme ezıyet ettım .karatay canmış bunu bır kez daha anladım.neyse hadı kocaman öptüm sizi ❤️❤️

Kucuk sehirde de aktivite yok, tiyatro yok sinema az, konser yok, hobi kursu yok ama kucuk sehir samimiyeti hos olabilio tabi ozel hayata mudahale olmuosa. Avm olayinda bizim insanimizin da sucu var, hem sevmioruz hem de gidioruz. Cocuklu ailelerr mecburen goturuo guvenli,aktivite var vs die elestiremiorum ama ben de gitmiorum, gitmem yani

Slm kızlar.2 gündür k.v hastanede o yüzden pek gelemiyorum.hastane ev okul cocuklar derken kafamı kaşıyamoyorum yani.zaman bulursam gelırım yıne.bu arada bu gün İsveç 6. Gün ve sanırım bu günden sonra devam edemeyecegım cok zorlandım.o kadar fazla bır kılo kaybımda yok zaten,kendıme ezıyet ettım .karatay canmış bunu bır kez daha anladım.neyse hadı kocaman öptüm sizi ❤️❤️
Zaten guzel kilo veriodun pegasuscum, sende bole tikir tikir calisan metabolizma oldukca oooo

Back