- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.341
Cooook romantikKizlarr selam yazdiklarinizi okudum ama yazacak zamanim olmadi hic. Dun gece disarda sabahladik en son vapurda gun doguodu cok guzeldi. Dun perte cikinca bugun fazla yormadik kendimizi baya da hafif yedim tartim olsaydi keskeee. Bakalim sizden sabah guzel eksiler gelecek mi
sagol cnm.ben araştırayım o zaman bu markayıbende bi tane var ama IPL degil, baya normal lazer, ev tipi sadece. Tria markasi, senin oralarda satiliyo olabilir pegasuscum. memnunum ben baya
bu akşam beklerizayyy calisiyodum aslinda ama siz uyumussunuzdur diye siteye girmedim, gireymisim keske muhabbet pek guzelmis
ay ne güzel cnm.Kizlarr selam yazdiklarinizi okudum ama yazacak zamanim olmadi hic. Dun gece disarda sabahladik en son vapurda gun doguodu cok guzeldi. Dun perte cikinca bugun fazla yormadik kendimizi baya da hafif yedim tartim olsaydi keskeee. Bakalim sizden sabah guzel eksiler gelecek mi
kuzu candırbugunku menumcgdmk
Oglen: yarim dilim ekmek, 1 kk keci peyniri, 150 gr kadar kuzu eti
Ara: bir iki parca alisveriste verdikleri ufak tefek esantiyonlar, peynir virt zirt
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 5-6 kasik yogurt, 200 gr kuzu eti
Toplam: 1400 kalori
Sabah aksam kuzu yiyorum bitmiyor arkadas, ne kuzuymus. yarin biticek insallah, fasulye yaptim ona gecicem:))
Evet ya öyle yaptım haftasonu bitti artık. P. Tesi candir :)Olsun bak bittii gittii haftasonuu artık düşünme geride bırak canımm o dışarının desteği hiç bitmezz bknz benim annemsürekli bi parçadan bişi olmaz diye diyee odama neler getirio bi bilsen
Fark az pegoscan daha fazla olabilir . Yine de eksi olması iyi şükür
Ağır mı geldikızlar ben tartılamıyorum ama çok kötüyüm. Gece boyu istifra ettim, çok kötüyüm buraları çok sevdim ama yemekleri bana göre değilmiş. Berbat haldeyim eve girmek istiyorum artık
geçmiş olsun canım güneydogu yemekleri çok yağlı olur muhtemelen o dokunmuşturkızlar ben tartılamıyorum ama çok kötüyüm. Gece boyu istifra ettim, çok kötüyüm buraları çok sevdim ama yemekleri bana göre değilmiş. Berbat haldeyim eve girmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?