• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

bugunku menum cgdmk cgdmk
Oglen: yarim dilim ekmek, 1 kk keci peyniri, 150 gr kadar kuzu eti
Ara: bir iki parca alisveriste verdikleri ufak tefek esantiyonlar, peynir virt zirt
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 5-6 kasik yogurt, 200 gr kuzu eti
Toplam: 1400 kalori

Sabah aksam kuzu yiyorum bitmiyor arkadas, ne kuzuymus. yarin biticek insallah, fasulye yaptim ona gecicem:))

Kizlarr selam yazdiklarinizi okudum ama yazacak zamanim olmadi hic. Dun gece disarda sabahladik en son vapurda gun doguodu cok guzeldi. Dun perte cikinca bugun fazla yormadik kendimizi baya da hafif yedim tartim olsaydi keskeee. Bakalim sizden sabah guzel eksiler gelecek mi
Cooook romantik:KK68:

bende bi tane var ama IPL degil, baya normal lazer, ev tipi sadece. Tria markasi, senin oralarda satiliyo olabilir pegasuscum. memnunum ben baya
sagol cnm.ben araştırayım o zaman bu markayı❤️

ayyy calisiyodum aslinda ama siz uyumussunuzdur diye siteye girmedim, gireymisim keske muhabbet pek guzelmis:KK43:
bu akşam bekleriz:KK70:

Kizlarr selam yazdiklarinizi okudum ama yazacak zamanim olmadi hic. Dun gece disarda sabahladik en son vapurda gun doguodu cok guzeldi. Dun perte cikinca bugun fazla yormadik kendimizi baya da hafif yedim tartim olsaydi keskeee. Bakalim sizden sabah guzel eksiler gelecek mi
ay ne güzel cnm.❤️ben benden umutlu olmasamda arkadaşlar vermiştir guzel kılolar:rolleyes:

bugunku menum cgdmk cgdmk
Oglen: yarim dilim ekmek, 1 kk keci peyniri, 150 gr kadar kuzu eti
Ara: bir iki parca alisveriste verdikleri ufak tefek esantiyonlar, peynir virt zirt
Aksam: 1 kase tarhana corbasi, 5-6 kasik yogurt, 200 gr kuzu eti
Toplam: 1400 kalori

Sabah aksam kuzu yiyorum bitmiyor arkadas, ne kuzuymus. yarin biticek insallah, fasulye yaptim ona gecicem:))
kuzu candır:KK70:afıyet olsun cnm

24896054-2F6E-4984-879A-17E62D16E54A.jpeg Geçen hafta :71,8
BU gun :71,4
Fark:0,4

Olsun bak bittii gittii haftasonuu artık düşünme geride bırak canımm o dışarının desteği hiç bitmezz bknz benim annem :KK70: sürekli bi parçadan bişi olmaz diye diyee odama neler getirio bi bilsen :KK70:
Evet ya öyle yaptım haftasonu bitti artık. P. Tesi candir :)

Selam kızlar dünki menümü yazamadım hızlıca kısaca yazayım
Sabah kahvaltılıklar
Akşama da barbun balığı yedim
Verano_porteno Verano_porteno 15 km yürüyüş var 3 saat 45 dakika , hatta orman yürüyüşü de var ben yine 4.5 den hesaplıyorum 1013 puan
kremsokola kremsokola geçen hafta 60.8
Bugün : 60.7
(Reglim yakın su topladım fazla bile çıkarım sanıyordum :)) )

kremsokola kremsokola
Geçen ptesi 58,6
Bugün 58,9

+300
her türlü cezaya razıyım, yalnız tek şartım cumartesi günü yapmak
çünkü dün sanırım kendimi çarptırdım
sürekli hapşırmaktan beynim sarsıldı :hasta:
vücudum çok düştü, kaçamak yapmadan yemeye çalışıyorum ama midem sanki hep boş hep boş :hasta:

Back