• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Ohh miss yürüyün tabii yaa bide sizin oralar güzeldir yürüyüş için istanbul gibi her yer bina değildir :işsiz:
Yok cnm bina yok.ben köyde kalıyorum.elma tarlası,Mısır tarlası,buğday tarlası vede boş tarlalarla çevrili etrafım.her yer ot:KK70:
Yürüme yerlerı var yanı Anayol’dan hariç.

Bende bugün callanetics denedimm kendimi balerin gibi hissettim bi araa :KK70: zamanla yapabilirsin bencee çünkü callen biraz oraya kayıyor gibii . sen hangisini yapıosun orjinalini mi ?
10 günde 10 yaş gençleş vıdeosu nu yapıyorum cnm.bu sıralar sadece bacak,göbek yapıyorum zaman YOk dıye.

10 günde 10 yaş gençleş vıdeosu nu yapıyorum cnm.bu sıralar sadece bacak,göbek yapıyorum zaman YOk dıye.
hmmm bende ona bakayım barii ben öle youtubedan çıkan bişeye baktım denedim ama gerçi jilliana başlıcam ben sanırım killer abs olanına

5EA15B1F-3640-4D2E-8456-95B94B2EF9BE.jpeg Bu gün ki piknik alanından.aşagı taraf ta kızım çekmiş.

ayy ne güzeel yaa vallaa bizim böyle bi yere gitmemiz içinn taaa şehrin bi ucuna falan gitmemiz gerekir :KK43:
Cnm doğanın kıymetını bıkmıyorlar maalesef:63:.bırda cok yaşlı ağaçları kestiklerinde hemen yerıne yenı fidan lar dıkıyorlar.her yer ot ağaç dedıgım gibi:KK70:burası bıze cok yakın 5 km felan.yuruyerek gıdıyoruz bazen:rolleyes:

Cnm doğanın kıymetını bıkmıyorlar maalesef:63:.bırda cok yaşlı ağaçları kestiklerinde hemen yerıne yenı fidan lar dıkıyorlar.her yer ot ağaç dedıgım gibi:KK70:burası bıze cok yakın 5 km felan.yuruyerek gıdıyoruz bazen:rolleyes:
Yook yaa nerdeeee burda kestikleri güzelim ağaçların yerine beton dikiyorlar :( nefes alacak yerimiz kalmadıı resmen güzelim yeşillikler şimdi rezil binalar

VAlla yaşlanıyor lar ama 90 yaşında kadın yürüyüşüne çıkıyor.kendıne bakıyor.kıymetını bılıyorlar.emeklıyız dıyıp bır köşeye oturmuyorlar.tatili gezmesi eksik olmaz.kokoş lar birde:KK53:
:D :D ayyy ne sevimlii yaa kokoş nineler canlandı şuan gözümdee onların enerjisi bitmezki tabii miss gibi havada yaşıyorlar bol oksijen

Benim 3 numara kalktı cnm.beraber uyuyacakmışız.:uykucu:
Uykusu bölünmesin .ben cıktım cnm sana ıyı geceler:KK15:

Baktım cnm işte yorumlarada kımı dıyor aynı işlem ucuzuda pahalısıda.atış mıktarı varmış galıba.onun belırlı bır hızı varmı acaba.yarın bır çıkıp bakayım mağazada .fıyatlar nedır dıye
bende bi tane var ama IPL degil, baya normal lazer, ev tipi sadece. Tria markasi, senin oralarda satiliyo olabilir pegasuscum. memnunum ben baya

Kizlarr selam yazdiklarinizi okudum ama yazacak zamanim olmadi hic. Dun gece disarda sabahladik en son vapurda gun doguodu cok guzeldi. Dun perte cikinca bugun fazla yormadik kendimizi baya da hafif yedim tartim olsaydi keskeee. Bakalim sizden sabah guzel eksiler gelecek mi

Back