• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Aynen bi çık bakalımm mağazadakiler daha iyi bilgi verirler hem bakarsın kullanışına falan. atış sayısına göre değişiyor zannımca fiyatları yanii tabii o da ne kadar doğruysa bilemezsinki ne kadar atış yaptın
Yanı oturup atışlarımı sayacağım :skandal:

Yok cnm.jımnastık e gıdıyordu bıraktı.okulu bıraz zor.her hafta en az 1 sınavı bar bazen haftada 3 oluyor.:KK12:ama Hip-Hop a yazdırmayı düşünüyorum.hem dans hem spor:halay:ya bana kısa gelıyor boyu arkadaşları daha uzun kendısınken.inşallah uzar daha:süslü:
Oyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun ;)

Oyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun :KK66:
Yok bizimki spor özürlü maalesef.yürüyüşe çıkalım derim 2 numara atlar büyüğü yok ben çıkamam dıye başlar söylenmeye.kime çekmiş acaba:KK70:

Yok bizimki spor özürlü maalesef.yürüyüşe çıkalım derim 2 numara atlar büyüğü yok ben çıkamam dıye başlar söylenmeye.kime çekmiş acaba:KK70:
bunuu ilk başlarda söyleseydinn sana derdimm ama maşallahın var canımm ohhh misler gibii yapıyorsun sporunuu her gün helal sanaaa :KK73:

Oyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun :KK66:
Ay sağol cnm .gercekten versin.bu hafta YOk sınavı haftaya Fransızca ve fızık var.aramızda fizik çi varmıydı kızlar:rolleyes:

Bı arkadaş la konuştum sabahları yürüyelim diye haftada 2 gun boşum dedı.kalan 5 gün ben yapayım ben tek başıma şimdi:KK70:olmadı 2 numarayı alırım yuruyebıldıgımız kadar yürürüz :KK36:
Ohh miss yürüyün tabii yaa bide sizin oralar güzeldir yürüyüş için istanbul gibi her yer bina değildir :işsiz:

Yoga yapıyor dur.en azından yapabılıyor.ben bır deneyeyım dedım,üzerıme 3-5 beden büyük geldi o hareketler:eek:yapabılene helal diyorum:KK76:
Bende bugün callanetics denedimm kendimi balerin gibi hissettim bi araa :D zamanla yapabilirsin bencee çünkü callen biraz oraya kayıyor gibii . sen hangisini yapıosun orjinalini mi ?

Back