• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Baklava börek değil illa ki, örneğin masum gördüğümüz şehriye corbasi, 3-5 kaşık pilav, 2-3 dilim ekmek, lavaş, bezelye vs.
Bence cok etki ediyorlar.

Şimdi ben yarından itibaren ara veriyorum ya, iki hafta sonra kendim de dahil hepimize çeki düzen getiricem memleketten bol bol :KK70:
Olmayacak boyle, 15 haziran yaklaşıyor, son bi ay kala benimle birlikte kampa girmek isteyenlerle sıkı disiplin içinde olucam :KK66:
Serbest döneme mi giriyoruz herşey yiyebilir miyiz? :dondurma:

sen spor yapıyormuydun canım :)
Her zaman değil ama arada yapmaya çalışıyorum canım
düzene koyamadım bir türlü:işsiz:

cgdmk cgdmk ben de mi ara versem bir hafta ya
inanılmazım her yerim ağrıyor
tutulmuşum cevizliğe pikniğe gittik dün
çarpıldım sanırım :KK1:
pazartesiden sonra devam etsem, bu arada abartmadan kendimi toparlamak adına yesem nasıl olur o_O
not: yemek yemeyi özlediğimden değil yani :KK70:

sueno34 sueno34 canim 3saat normal tempo yuruyus 810 puan, dun cok az yedim bugun de az yemeye caliscam.
Az yeyip ,herseyi kuralina uygun yapsan da sonuc alamadigimiz olabilio. Tikandiginiz noktada sasirtin vucudunuzu. Hic denemeyenler if denesin, yada bi hafta zigzag yapin. Aklima gelen oneriler bunlar sizin varsa ise yarayan taktikler siz de soyleyin cunku benim de yenilerine ihtiyacim var eldekiler hep tukendi

mavi1000 mavi1000 supersin masallah
pegasus07 pegasus07 kacinci gunundeydin sen isvecin, isvece gore az gitmis sanki. Ama hafta icinde aldiysan belki onlar gitmistir
sueno34 sueno34 ogun aralarinda hafif de olsa biseyler yio olabilirmisin o da cok etki yapar surekli insulin salgilatir

Arkadaşlar ben diyete devam edicem, sadece tadimliklara gecicem iki hafta:dondurma:

Kaçamak yok, geziye ,memlekete gidene tadımlık var :D
Her zaman değil ama arada yapmaya çalışıyorum canım
düzene koyamadım bir türlü:işsiz:

cgdmk cgdmk ben de mi ara versem bir hafta ya
inanılmazım her yerim ağrıyor
tutulmuşum cevizliğe pikniğe gittik dün
çarpıldım sanırım :KK1:
pazartesiden sonra devam etsem, bu arada abartmadan kendimi toparlamak adına yesem nasıl olur o_O
not: yemek yemeyi özlediğimden değil yani :KK70:

Selam kızlar dünki menümü yazamadım hızlıca kısaca yazayım
Sabah kahvaltılıklar
Akşama da barbun balığı yedim
Verano_porteno Verano_porteno 15 km yürüyüş var 3 saat 45 dakika , hatta orman yürüyüşü de var ben yine 4.5 den hesaplıyorum 1013 puan
kremsokola kremsokola geçen hafta 60.8
Bugün : 60.7
(Reglim yakın su topladım fazla bile çıkarım sanıyordum :)) )
Regl zamani bende 1 kilo oynuo belki 1 kilo gitmistir :)

Bu ne arkadaslar kac mesaj okudum biraksam mi lar, ara mi versek ler. Tamam patir kutur gitmio die diyet yapmayalim. Sanki istedigimizi yiyince kilomuz sabit mi kalacak. 60 lar olacak 70, 70 ler 80 .Yine kurkcu dukkani gibi gelicez buraya. Iki hamura, tatliya yenilmek nedir ya. Suan birbirimize sen benden iki puan fazlasin ben su puandayim haftaya seni yakalicam fln dememiz gerekio.

Bu ne arkadaslar kac mesaj okudum biraksam mi lar, ara mi versek ler. Tamam patir kutur gitmio die diyet yapmayalim. Sanki istedigimizi yiyince kilomuz sabit mi kalacak. 60 lar olacak 70, 70 ler 80 .Yine kurkcu dukkani gibi gelicez buraya. Iki hamura, tatliya yenilmek nedir ya. Suan birbirimize sen benden iki puan fazlasin ben su puandayim haftaya seni yakalicam fln dememiz gerekio.
Ya sen bize bakma diyeti bırakmayız :KK76: sitem ediyoruz belki böyle utanır da gider kilolar :KK70:

sueno34 sueno34 canim 3saat normal tempo yuruyus 810 puan, dun cok az yedim bugun de az yemeye caliscam.
Az yeyip ,herseyi kuralina uygun yapsan da sonuc alamadigimiz olabilio. Tikandiginiz noktada sasirtin vucudunuzu. Hic denemeyenler if denesin, yada bi hafta zigzag yapin. Aklima gelen oneriler bunlar sizin varsa ise yarayan taktikler siz de soyleyin cunku benim de yenilerine ihtiyacim var eldekiler hep tukendi
Bu senin pazar gününün sporu dimi canım ?

mavi1000 mavi1000 supersin masallah
pegasus07 pegasus07 kacinci gunundeydin sen isvecin, isvece gore az gitmis sanki. Ama hafta icinde aldiysan belki onlar gitmistir
sueno34 sueno34 ogun aralarinda hafif de olsa biseyler yio olabilirmisin o da cok etki yapar surekli insulin salgilatir
Yok canım hiç öğün arası yapmıyorum ki hep kahve bitki çayıı kahvaltıyı geç ediyorum zaten bazen kahvaltıda yemediysem meyveyi gün içinde yiyorum o kadar geçenlerde annem karışık tahıllı galeta almış çörek otu falan bişiler var içinde çok severim ondan bile yemedim yani sen düşün :D

Back