- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.321
Yok cnm bina yok.ben köyde kalıyorum.elma tarlası,Mısır tarlası,buğday tarlası vede boş tarlalarla çevrili etrafım.her yer otOhh miss yürüyün tabii yaa bide sizin oralar güzeldir yürüyüş için istanbul gibi her yer bina değildir
10 günde 10 yaş gençleş vıdeosu nu yapıyorum cnm.bu sıralar sadece bacak,göbek yapıyorum zaman YOk dıye.Bende bugün callanetics denedimm kendimi balerin gibi hissettim bi araazamanla yapabilirsin bencee çünkü callen biraz oraya kayıyor gibii . sen hangisini yapıosun orjinalini mi ?
oyyy miiiiss gibiii vallaa huzuur yaniiYok cnm bina yok.ben köyde kalıyorum.elma tarlası,Mısır tarlası,buğday tarlası vede boş tarlalarla çevrili etrafım.her yer ot
Yürüme yerlerı var yanı Anayol’dan hariç.
hmmm bende ona bakayım barii ben öle youtubedan çıkan bişeye baktım denedim ama gerçi jilliana başlıcam ben sanırım killer abs olanına10 günde 10 yaş gençleş vıdeosu nu yapıyorum cnm.bu sıralar sadece bacak,göbek yapıyorum zaman YOk dıye.
Orijinal istersen link atarım cnm.Rusça amahmmm bende ona bakayım barii ben öle youtubedan çıkan bişeye baktım denedim ama gerçi jilliana başlıcam ben sanırım killer abs olanına
Vallaa olur canımm yaa biraz onu biraz jillian takılırımm sıkılıyorum çünkü aynı şeyleri yapmaktanOrijinal istersen link atarım cnm.Rusça ama
Büyük şehırlerı sevmıyoruz bız karılı kocalı.en guzelı köyler bencedeoyyy miiiiss gibiii vallaa huzuur yanii
ayy ne güzeel yaa vallaa bizim böyle bi yere gitmemiz içinn taaa şehrin bi ucuna falan gitmemiz gerekirEki Görüntüle 2141643 Bu gün ki piknik alanından.aşagı taraf ta kızım çekmiş.
Vallaa en güzelinii yapmışsınızz insan orda yaşlanmaz kiiiiBüyük şehırlerı sevmıyoruz bız karılı kocalı.en guzelı köyler bencede
Cnm doğanın kıymetını bıkmıyorlar maalesefayy ne güzeel yaa vallaa bizim böyle bi yere gitmemiz içinn taaa şehrin bi ucuna falan gitmemiz gerekir
Yook yaa nerdeeee burda kestikleri güzelim ağaçların yerine beton dikiyorlarCnm doğanın kıymetını bıkmıyorlar maalesef.bırda cok yaşlı ağaçları kestiklerinde hemen yerıne yenı fidan lar dıkıyorlar.her yer ot ağaç dedıgım gibi burası bıze cok yakın 5 km felan.yuruyerek gıdıyoruz bazen
VAlla yaşlanıyor lar ama 90 yaşında kadın yürüyüşüne çıkıyor.kendıne bakıyor.kıymetını bılıyorlar.emeklıyız dıyıp bır köşeye oturmuyorlar.tatili gezmesi eksik olmaz.kokoş lar birdeVallaa en güzelinii yapmışsınızz insan orda yaşlanmaz kiiii
VAlla yaşlanıyor lar ama 90 yaşında kadın yürüyüşüne çıkıyor.kendıne bakıyor.kıymetını bılıyorlar.emeklıyız dıyıp bır köşeye oturmuyorlar.tatili gezmesi eksik olmaz.kokoş lar birde
Nine deme kızarlar.genç kız onlarayyy ne sevimlii yaa kokoş nineler canlandı şuan gözümdee onların enerjisi bitmezki tabii miss gibi havada yaşıyorlar bol oksijen
Oyyy yerimm ben onuuuuBenim 3 numara kalktı cnm.beraber uyuyacakmışız.
Uykusu bölünmesin .ben cıktım cnm sana ıyı geceler
bende bi tane var ama IPL degil, baya normal lazer, ev tipi sadece. Tria markasi, senin oralarda satiliyo olabilir pegasuscum. memnunum ben bayaBaktım cnm işte yorumlarada kımı dıyor aynı işlem ucuzuda pahalısıda.atış mıktarı varmış galıba.onun belırlı bır hızı varmı acaba.yarın bır çıkıp bakayım mağazada .fıyatlar nedır dıye
ayyy calisiyodum aslinda ama siz uyumussunuzdur diye siteye girmedim, gireymisim keske muhabbet pek guzelmisSokola nerde.bu saatte gelmesi lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?