• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Ya zaten sorun da bu. Yani hedef kiloya ulaştım ama hemen 1 Kilo geri aldım. Yazlık kıyafetlerim Vs. OLuyo .. yüz buluyorm. Kalan 3 Kiloyu verMK motivasyonum yok . Ve aylardir yemedgim şeyleri yeme saldırganlıgi var :KK43:
Yapmaa yapmaaa böylee düşmesin o motivasyon vallaa bak ne güzel kilo verebiliyorsun şunun surasında ne kalmışkiii haftada bi gün izin ver kendinee çok abartmadan olmaz mııı ama bırakma yanii salma kendiniii

Ya zaten sorun da bu. Yani hedef kiloya ulaştım ama hemen 1 Kilo geri aldım. Yazlık kıyafetlerim Vs. OLuyo .. yüz buluyorm. Kalan 3 Kiloyu verMK motivasyonum yok . Ve aylardir yemedgim şeyleri yeme saldırganlıgi var :KK43:
Senin yerinde olsam hedefime 3-5 kilo kalsa daha da gaza gelirdim. Sevinçle sarilirdim diyete ;)

Yapmaa yapmaaa böylee düşmesin o motivasyon vallaa bak ne güzel kilo verebiliyorsun şunun surasında ne kalmışkiii haftada bi gün izin ver kendinee çok abartmadan olmaz mııı ama bırakma yanii salma kendiniii
Çok haklısın ama inan kendime lafım geçmez oldu. Hele disarıdan da destek bulup yüz alınca hepten sacmaladim.
Hafta sonu misafirlik dışarıda yemek Vs. Ondan böyle. Zaten cuma da arti çıkinca bıraktım . O değil onca emeğim boşa gitmese :(

Senin yerinde olsam hedefime 3-5 kilo kalsa daha da gaza gelirdim. Sevinçle sarilirdim diyete :KK66:
Çok doğru olması gereken tavır belki bu ama mesela lavas ekmek sıcak Vs. Görünce dayanamadim. Künefesi meshurmus isteyelim diyen eşime hayr diyemedim. Kola bile içtim. Ay ne aptalca. Bu aksam da 4.30 da akşam yemeği olunca açıktım. Kahvaltı Sofrasi koyduk bildiğin .. sevinçle gel de saril :(

Çok haklısın ama inan kendime lafım geçmez oldu. Hele disarıdan da destek bulup yüz alınca hepten sacmaladim.
Hafta sonu misafirlik dışarıda yemek Vs. Ondan böyle. Zaten cuma da arti çıkinca bıraktım . O değil onca emeğim boşa gitmese :KK43:
Disaridan gelen laflara komple kulagini tika zaten. Milletin dedigini yapsak grupta hicbirimiz diyet yapamazdik sanirim:KK70: sagolsun insanlar 100 kilo olana kadar "yaa cok iyisin ne gerek var diyete" demeyi bi borc biliyolar

Kaçamak yapıp gelemeyeenler denim :KK43:
moral bozma cnm.hepimizin iniş çıkışları oluyor.yedim bitti dıye düşün.kendin için bişeyler yap ve vermen gereken son 3 kıloyuda ver .arada sevdıgın şeyleri ye ama tadımlık.sonucta yedıklerımız için böyleyız demi.bıraz kendını düşün ❤️❤️

Bizim ne eksigimiz var, biz niye goremeyelim su karin kaslarini
kaylapeople.png
bunlar kadınsa ben neyim acaba:KK70:

Disaridan gelen laflara komple kulagini tika zaten. Milletin dedigini yapsak grupta hicbirimiz diyet yapamazdik sanirim:KK70: sagolsun insanlar 100 kilo olana kadar "yaa cok iyisin ne gerek var diyete" demeyi bi borc biliyolar
bana kımse demiyo.hatta en son 3 kişi hamile sanmıştı da dıyete o sebepten başlamıştım:KK70:

moral bozma cnm.hepimizin iniş çıkışları oluyor.yedim bitti dıye düşün.kendin için bişeyler yap ve vermen gereken son 3 kıloyuda ver .arada sevdıgın şeyleri ye ama tadımlık.sonucta yedıklerımız için böyleyız demi.bıraz kendını düşün ❤️❤️

bunlar kadınsa ben neyim acaba:KK70:

bana kımse demiyo.hatta en son 3 kişi hamile sanmıştı da dıyete o sebepten başlamıştım:KK70:
:D beni de apartmandan bi komşu tanımadı sonra çok kilo almışsın siman değişmiş dediii o an bende yıkıldım ve başladım işte :D

:KK70: beni de apartmandan bi komşu tanımadı sonra çok kilo almışsın siman değişmiş dediii o an bende yıkıldım ve başladım işte :KK70:
Çok kötü oluyor insan bır an.tatlı tuzlu ne varsa gömdüğün gözünün önünden film şeridi gibi gecıyor:KK53:
Bıde yok hamıle degılım dıyınce neyse üzülme olur dedı biri sanki çocuğum yok ta sıkıntıdan şişmişim gibi:KK70:

Hafta sonu misafirlik dışarıda yemek Vs. Ondan böyle. Zaten cuma da arti çıkinca bıraktım . O değil onca emeğim boşa gitmese :KK43:
Olsun bak bittii gittii haftasonuu artık düşünme geride bırak canımm o dışarının desteği hiç bitmezz bknz benim annem :D sürekli bi parçadan bişi olmaz diye diyee odama neler getirio bi bilsen :D

Kızlar ben epilaayon aletleri var ya evde kullanılan ondan almak istıyorum da hangı marka alsam bılemedım.daha doğrusu pahalı ile uygun fiyatlı olan arasında ne fark var onu çözemedim.kullananlar varmı aranızda,fıkırlerınızı beklıyorum.
Konumuzla alakasız ama size sormicam da kime soracam demı:rolleyes:

Olsun bak bittii gittii haftasonuu artık düşünme geride bırak canımm o dışarının desteği hiç bitmezz bknz benim annem :KK70: sürekli bi parçadan bişi olmaz diye diyee odama neler getirio bi bilsen :KK70:
Gelin olacam anne vermesene de en iyisi.olmadı odanın kapısına yemek giremez dıye not düş:KK70:
Valla benım kız da bu sıralar kılo fazla kaçıyor gibi.13 yaşında.boy 160 kılo 46 şimdi.daha çok sağlıklı şeyler vermeye çalışıyorum boyu uzasın dıye ama onların gözü hep çikolata da:confused:

Çok kötü oluyor insan bır an.tatlı tuzlu ne varsa gömdüğün gözünün önünden film şeridi gibi gecıyor:KK53:
Bıde yok hamıle degılım dıyınce neyse üzülme olur dedı biri sanki çocuğum yok ta sıkıntıdan şişmişim gibi:KK70:
:D :D bizim komşuda bide gitmiş annemede söylemiş aynısını kızın çok kilo almış bilmem ne diyeee :ukala: yahuu anladıkkk aldım kilooo aaaa mahalleyede yaysaydın :D :D

Kızlar ben epilaayon aletleri var ya evde kullanılan ondan almak istıyorum da hangı marka alsam bılemedım.daha doğrusu pahalı ile uygun fiyatlı olan arasında ne fark var onu çözemedim.kullananlar varmı aranızda,fıkırlerınızı beklıyorum.
Konumuzla alakasız ama size sormicam da kime soracam demı:rolleyes:
ben bi ara araştırmıştımm remington iyi diyolaaaa

:KK70: :KK70: bizim komşuda bide gitmiş annemede söylemiş aynısını kızın çok kilo almış bilmem ne diyeee :ukala: yahuu anladıkkk aldım kilooo aaaa mahalleyede yaysaydın :KK70: :KK70:
Al eline mıkrofonu dayan komşunun kapısına.başla bağırmaya sanane teyze ekmegimi sen mi verıyon dıye.bu defa da deli diye yayın yapar her yere:KK70:

ben bi ara araştırmıştımm remington iyi diyolaaaa
Baktım cnm işte yorumlarada kımı dıyor aynı işlem ucuzuda pahalısıda.atış mıktarı varmış galıba.onun belırlı bır hızı varmı acaba.yarın bır çıkıp bakayım mağazada .fıyatlar nedır dıye

Gelin olacam anne vermesene de en iyisi.olmadı odanın kapısına yemek giremez dıye not düş:KK70:
Valla benım kız da bu sıralar kılo fazla kaçıyor gibi.13 yaşında.boy 160 kılo 46 şimdi.daha çok sağlıklı şeyler vermeye çalışıyorum boyu uzasın dıye ama onların gözü hep çikolata da:confused:
tam gelişme çağları aslındaa maşallaah boyuda iyiymişşş :nazar::nazar: spor falan yapıyor mu aktif olarakk ?

Baktım cnm işte yorumlarada kımı dıyor aynı işlem ucuzuda pahalısıda.atış mıktarı varmış galıba.onun belırlı bır hızı varmı acaba.yarın bır çıkıp bakayım mağazada .fıyatlar nedır dıye
Aynen bi çık bakalımm mağazadakiler daha iyi bilgi verirler hem bakarsın kullanışına falan. atış sayısına göre değişiyor zannımca fiyatları yanii tabii o da ne kadar doğruysa bilemezsinki ne kadar atış yaptın

tam gelişme çağları aslındaa maşallaah boyuda iyiymişşş :nazar::nazar: spor falan yapıyor mu aktif olarakk ?
Yok cnm.jımnastık e gıdıyordu bıraktı.okulu bıraz zor.her hafta en az 1 sınavı bar bazen haftada 3 oluyor.:KK12:ama Hip-Hop a yazdırmayı düşünüyorum.hem dans hem spor:halay:ya bana kısa gelıyor boyu arkadaşları daha uzun kendısınken.inşallah uzar daha:süslü:

Back