Hedef 15 Haziran!

Yanı oturup atışlarımı sayacağım

Oyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun

Yok bizimki spor özürlü maalesef.yürüyüşe çıkalım derim 2 numara atlar büyüğü yok ben çıkamam dıye başlar söylenmeye.kime çekmiş acaba

Yok bizimki spor özürlü maalesef.yürüyüşe çıkalım derim 2 numara atlar büyüğü yok ben çıkamam dıye başlar söylenmeye.kime çekmiş acaba
bunuu ilk başlarda söyleseydinn sana derdimm ama maşallahın var canımm ohhh misler gibii yapıyorsun sporunuu her gün helal sanaaa

Ay sağol cnm .gercekten versin.bu hafta YOk sınavı haftaya Fransızca ve fızık var.aramızda fizik çi varmıydı kızlar

Bı arkadaş la konuştum sabahları yürüyelim diye haftada 2 gun boşum dedı.kalan 5 gün ben yapayım ben tek başıma şimdiolmadı 2 numarayı alırım yuruyebıldıgımız kadar yürürüz
Ohh miss yürüyün tabii yaa bide sizin oralar güzeldir yürüyüş için istanbul gibi her yer bina değildir

Yoga yapıyor dur.en azından yapabılıyor.ben bır deneyeyım dedım,üzerıme 3-5 beden büyük geldi o hareketleryapabılene helal diyorum
Bende bugün callanetics denedimm kendimi balerin gibi hissettim bi araa zamanla yapabilirsin bencee çünkü callen biraz oraya kayıyor gibii . sen hangisini yapıosun orjinalini mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…