- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.301
Yanı oturup atışlarımı sayacağımAynen bi çık bakalımm mağazadakiler daha iyi bilgi verirler hem bakarsın kullanışına falan. atış sayısına göre değişiyor zannımca fiyatları yanii tabii o da ne kadar doğruysa bilemezsinki ne kadar atış yaptın
Her mahallede olan Melahat abla modeli bunlar.napsın kadın sıkıntıdan senın vücut ölçülerıne dıkkat edıyoayyy kesinn yaparr zaten hiç sevmem kendisinii
Oyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsunYok cnm.jımnastık e gıdıyordu bıraktı.okulu bıraz zor.her hafta en az 1 sınavı bar bazen haftada 3 oluyor.ama Hip-Hop a yazdırmayı düşünüyorum.hem dans hem spor ya bana kısa gelıyor boyu arkadaşları daha uzun kendısınken.inşallah uzar daha
Yok bizimki spor özürlü maalesef.yürüyüşe çıkalım derim 2 numara atlar büyüğü yok ben çıkamam dıye başlar söylenmeye.kime çekmiş acabaOyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun
dimiiii bencedee makine kendi saysınn onu da biz yapalımmYanı oturup atışlarımı sayacağım
Neysekii çok karşılaşmıyorumm da sinirlerimii çok bozmuyorrHer mahallede olan Melahat abla modeli bunlar.napsın kadın sıkıntıdan senın vücut ölçülerıne dıkkat edıyo
HaklısIn bak.sayım için fıyat indirimi isteyebılırımdimiiii bencedee makine kendi saysınn onu da biz yapalımm
Neysekii çok karşılaşmıyorumm da sinirlerimii çok bozmuyorr
bunuu ilk başlarda söyleseydinn sana derdimm ama maşallahın var canımm ohhh misler gibii yapıyorsun sporunuu her gün helal sanaaaYok bizimki spor özürlü maalesef.yürüyüşe çıkalım derim 2 numara atlar büyüğü yok ben çıkamam dıye başlar söylenmeye.kime çekmiş acaba
Ay sağol cnm .gercekten versin.bu hafta YOk sınavı haftaya Fransızca ve fızık var.aramızda fizik çi varmıydı kızlarOyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun
HaklısIn bak.sayım için fıyat indirimi isteyebılırım
Bakma sen yaptığıma .normalde kılımı kıpırdatmam da ne olduysa bır gazla yapıyorumbunuu ilk başlarda söyleseydinn sana derdimm ama maşallahın var canımm ohhh misler gibii yapıyorsun sporunuu her gün helal sanaaa
Boş bırakmayalımm dedikMaaşallah ne konusmussunuz
Bi bakayım dedim ama uykum var, yarın işler beni bekler. İyi geceler hepinize
İyi geceler cnm.Maaşallah ne konusmussunuz
Bi bakayım dedim ama uykum var, yarın işler beni bekler. İyi geceler hepinize
Amaaan amaan o gaz hep olsunn inşallaaaahBakma sen yaptığıma .normalde kılımı kıpırdatmam da ne olduysa bır gazla yapıyorumkesin bana cektı.babamız pek sever sporu
Sokola nerde.bu saatte gelmesi lazımdı.Boş bırakmayalımm dedikiyi geceleeer canımmmm
sporda olabilir benceeeSokola nerde.bu saatte gelmesi lazımdı.
Bı arkadaş la konuştum sabahları yürüyelim diye haftada 2 gun boşum dedı.kalan 5 gün ben yapayım ben tek başıma şimdiAmaaan amaan o gaz hep olsunn inşallaaaah
Yoga yapıyor dur.en azından yapabılıyor.ben bır deneyeyım dedım,üzerıme 3-5 beden büyük geldi o hareketlersporda olabilir benceee
Ohh miss yürüyün tabii yaa bide sizin oralar güzeldir yürüyüş için istanbul gibi her yer bina değildirBı arkadaş la konuştum sabahları yürüyelim diye haftada 2 gun boşum dedı.kalan 5 gün ben yapayım ben tek başıma şimdiolmadı 2 numarayı alırım yuruyebıldıgımız kadar yürürüz
Bende bugün callanetics denedimm kendimi balerin gibi hissettim bi araaYoga yapıyor dur.en azından yapabılıyor.ben bır deneyeyım dedım,üzerıme 3-5 beden büyük geldi o hareketleryapabılene helal diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?