- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
- #4.261
bikininin bi yerlerini cekistirmekten yuzdugumu anlamiyorum zaten bazen:))Sanırım bu yazı bende mayoyla geçirceembende bakınsam mayo fena olmıcaak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bikininin bi yerlerini cekistirmekten yuzdugumu anlamiyorum zaten bazen:))Sanırım bu yazı bende mayoyla geçirceembende bakınsam mayo fena olmıcaak
![]()
bikininin bi yerlerini cekistirmekten yuzdugumu anlamiyorum zaten bazen:))
bence olur, hatta bence biz bunun patentini alalimmayonun içine korse olur mu acabaaa
![]()
![]()
ahh bu simitler ahhhh gerçekten çok kötüüü yaa az önce tekrar aynaya baktımdaa sankii biz hiç biyere gitmeyiz der gibilerrrbence olur, hatta bence biz bunun patentini alalimpopo ve simitleri fiskirtmayan mayo icin neler vermem
![]()
bi gun delirip evde kendi imkanlarimla liposuction yapicam kesinahh bu simitler ahhhh gerçekten çok kötüüü yaa az önce tekrar aynaya baktımdaa sankii biz hiç biyere gitmeyiz der gibilerrr![]()
bi gun delirip evde kendi imkanlarimla liposuction yapicam kesin![]()
Tamamdır canım aldım notumuuBugün yarim saat hızlı tempo yürüdümsueno34
Haftasonu berbat ettim herseyi. Artık diyet yapmıyorum modundayim. Eşim bile bana şaşırıyor. An itibariyle sofradan kalktim yaklaşık 4 5 ay olmuş bu saatte yemeyeli. Ne olacak halim hiç bilmiyorumaci yok rocky, incek o kilo. sik disini bu haftasonu
Kaçamak yapıp gelemeyeenler denimİyi akşamlar.kımse gelmemiş
Haftasonu gezmelerındemisiniz yoksa kacamak yapıp gelmeyenlerdenmisiniz
Yediklerimi yazayım bende yeni geldim.sonra eşyaları yerleştıreyim
Sabah
1 rendelenmiş havuç
Ögle
Mangalda balık
Akşam
200 gr mangalda et,salata
3. Gün yerine 5. Günü yaptım.
Su
3 lt
Spor
40 dk voleybol,1 saat orta tempo yürüyüş,30 dk callen basen,bacak ve göbek hareketlericgdmk
sueno34
ooo nerelere gidiyosunuz cigdeeem:))Ben hazırlık yapıyorum arkadaşlar, salı yola cikicaz nasipse. Bu aralar pek aktif olamayabilirim.
haydaaa, niye bu kadar dusuk bu motivasyon amaa ya. tamam olan olmus, ama degistirmek icin bi adim at vorones. kilondan memnun olsan bu topikte olmazdin, niye diyet yapmiyorum modundasin?Haftasonu berbat ettim herseyi. Artık diyet yapmıyorum modundayim. Eşim bile bana şaşırıyor. An itibariyle sofradan kalktim yaklaşık 4 5 ay olmuş bu saatte yemeyeli. Ne olacak halim hiç bilmiyorum
Ya zaten sorun da bu. Yani hedef kiloya ulaştım ama hemen 1 Kilo geri aldım. Yazlık kıyafetlerim Vs. OLuyo .. yüz buluyorm. Kalan 3 Kiloyu verMK motivasyonum yok . Ve aylardir yemedgim şeyleri yeme saldırganlıgi varhaydaaa, niye bu kadar dusuk bu motivasyon amaa ya. tamam olan olmus, ama degistirmek icin bi adim at vorones. kilondan memnun olsan bu topikte olmazdin, niye diyet yapmiyorum modundasin?
kas görmesemde olur yağ görmeyeyim yeterkiiBizim ne eksigimiz var, biz niye goremeyelim su karin kaslarini
![]()
Yine muhteşemsiiinnn şekeriiiiimmmmİyi akşamlar.kımse gelmemiş
Haftasonu gezmelerındemisiniz yoksa kacamak yapıp gelmeyenlerdenmisiniz
Yediklerimi yazayım bende yeni geldim.sonra eşyaları yerleştıreyim
Sabah
1 rendelenmiş havuç
Ögle
Mangalda balık
Akşam
200 gr mangalda et,salata
3. Gün yerine 5. Günü yaptım.
Su
3 lt
Spor
40 dk voleybol,1 saat orta tempo yürüyüş,30 dk callen basen,bacak ve göbek hareketlericgdmk
sueno34
memleketime Çanakkale'yeooo nerelere gidiyosunuz cigdeeem:))