• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

İyi akşamlar.kımse gelmemiş:63:
Haftasonu gezmelerındemisiniz yoksa kacamak yapıp gelmeyenlerdenmisiniz :rolleyes:
Yediklerimi yazayım bende yeni geldim.sonra eşyaları yerleştıreyim
Sabah
1 rendelenmiş havuç
Ögle
Mangalda balık
Akşam
200 gr mangalda et,salata
3. Gün yerine 5. Günü yaptım.
Su
3 lt
Spor
40 dk voleybol,1 saat orta tempo yürüyüş,30 dk callen basen,bacak ve göbek hareketleri cgdmk cgdmk sueno34 sueno34

Haftasonu gezmelerındemisiniz yoksa kacamak yapıp gelmeyenlerdenmisiniz :rolleyes:
Sabah
1 rendelenmiş havuç
Ögle
Mangalda balık
Akşam
Su
3 lt
Spor
40 dk voleybol,1 saat orta tempo yürüyüş,30 dk callen basen,bacak ve göbek hareketleri cgdmk cgdmk sueno34 sueno34
Kaçamak yapıp gelemeyeenler denim :(

Haftasonu berbat ettim herseyi. Artık diyet yapmıyorum modundayim. Eşim bile bana şaşırıyor. An itibariyle sofradan kalktim yaklaşık 4 5 ay olmuş bu saatte yemeyeli. Ne olacak halim hiç bilmiyorum
haydaaa, niye bu kadar dusuk bu motivasyon amaa ya. tamam olan olmus, ama degistirmek icin bi adim at vorones. kilondan memnun olsan bu topikte olmazdin, niye diyet yapmiyorum modundasin?

Bizim ne eksigimiz var, biz niye goremeyelim su karin kaslarini
kaylapeople.png

haydaaa, niye bu kadar dusuk bu motivasyon amaa ya. tamam olan olmus, ama degistirmek icin bi adim at vorones. kilondan memnun olsan bu topikte olmazdin, niye diyet yapmiyorum modundasin?
Ya zaten sorun da bu. Yani hedef kiloya ulaştım ama hemen 1 Kilo geri aldım. Yazlık kıyafetlerim Vs. OLuyo .. yüz buluyorm. Kalan 3 Kiloyu verMK motivasyonum yok . Ve aylardir yemedgim şeyleri yeme saldırganlıgi var :(

Sabah
1 rendelenmiş havuç
Ögle
Mangalda balık
Akşam
Su
3 lt
Spor
Yine muhteşemsiiinnn şekeriiiiimmmm :halay:

Back