- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.281
Yapmaa yapmaaa böylee düşmesin o motivasyon vallaa bak ne güzel kilo verebiliyorsun şunun surasında ne kalmışkiii haftada bi gün izin ver kendinee çok abartmadan olmaz mııı ama bırakma yanii salma kendiniiiYa zaten sorun da bu. Yani hedef kiloya ulaştım ama hemen 1 Kilo geri aldım. Yazlık kıyafetlerim Vs. OLuyo .. yüz buluyorm. Kalan 3 Kiloyu verMK motivasyonum yok . Ve aylardir yemedgim şeyleri yeme saldırganlıgi var
Senin yerinde olsam hedefime 3-5 kilo kalsa daha da gaza gelirdim. Sevinçle sarilirdim diyeteYa zaten sorun da bu. Yani hedef kiloya ulaştım ama hemen 1 Kilo geri aldım. Yazlık kıyafetlerim Vs. OLuyo .. yüz buluyorm. Kalan 3 Kiloyu verMK motivasyonum yok . Ve aylardir yemedgim şeyleri yeme saldırganlıgi var
Çok haklısın ama inan kendime lafım geçmez oldu. Hele disarıdan da destek bulup yüz alınca hepten sacmaladim.Yapmaa yapmaaa böylee düşmesin o motivasyon vallaa bak ne güzel kilo verebiliyorsun şunun surasında ne kalmışkiii haftada bi gün izin ver kendinee çok abartmadan olmaz mııı ama bırakma yanii salma kendiniii
Çok doğru olması gereken tavır belki bu ama mesela lavas ekmek sıcak Vs. Görünce dayanamadim. Künefesi meshurmus isteyelim diyen eşime hayr diyemedim. Kola bile içtim. Ay ne aptalca. Bu aksam da 4.30 da akşam yemeği olunca açıktım. Kahvaltı Sofrasi koyduk bildiğin .. sevinçle gel de sarilSenin yerinde olsam hedefime 3-5 kilo kalsa daha da gaza gelirdim. Sevinçle sarilirdim diyete
Disaridan gelen laflara komple kulagini tika zaten. Milletin dedigini yapsak grupta hicbirimiz diyet yapamazdik sanirimÇok haklısın ama inan kendime lafım geçmez oldu. Hele disarıdan da destek bulup yüz alınca hepten sacmaladim.
Hafta sonu misafirlik dışarıda yemek Vs. Ondan böyle. Zaten cuma da arti çıkinca bıraktım . O değil onca emeğim boşa gitmese
moral bozma cnm.hepimizin iniş çıkışları oluyor.yedim bitti dıye düşün.kendin için bişeyler yap ve vermen gereken son 3 kıloyuda ver .arada sevdıgın şeyleri ye ama tadımlık.sonucta yedıklerımız için böyleyız demi.bıraz kendını düşünKaçamak yapıp gelemeyeenler denim
bunlar kadınsa ben neyim acabaBizim ne eksigimiz var, biz niye goremeyelim su karin kaslarini
bana kımse demiyo.hatta en son 3 kişi hamile sanmıştı da dıyete o sebepten başlamıştımDisaridan gelen laflara komple kulagini tika zaten. Milletin dedigini yapsak grupta hicbirimiz diyet yapamazdik sanirimsagolsun insanlar 100 kilo olana kadar "yaa cok iyisin ne gerek var diyete" demeyi bi borc biliyolar
moral bozma cnm.hepimizin iniş çıkışları oluyor.yedim bitti dıye düşün.kendin için bişeyler yap ve vermen gereken son 3 kıloyuda ver .arada sevdıgın şeyleri ye ama tadımlık.sonucta yedıklerımız için böyleyız demi.bıraz kendını düşün
bunlar kadınsa ben neyim acaba
bana kımse demiyo.hatta en son 3 kişi hamile sanmıştı da dıyete o sebepten başlamıştım
Çok kötü oluyor insan bır an.tatlı tuzlu ne varsa gömdüğün gözünün önünden film şeridi gibi gecıyorbeni de apartmandan bi komşu tanımadı sonra çok kilo almışsın siman değişmiş dediii o an bende yıkıldım ve başladım işte
Olsun bak bittii gittii haftasonuu artık düşünme geride bırak canımm o dışarının desteği hiç bitmezz bknz benim annemÇok haklısın ama inan kendime lafım geçmez oldu. Hele disarıdan da destek bulup yüz alınca hepten sacmaladim.
Hafta sonu misafirlik dışarıda yemek Vs. Ondan böyle. Zaten cuma da arti çıkinca bıraktım . O değil onca emeğim boşa gitmese
Gelin olacam anne vermesene de en iyisi.olmadı odanın kapısına yemek giremez dıye not düşOlsun bak bittii gittii haftasonuu artık düşünme geride bırak canımm o dışarının desteği hiç bitmezz bknz benim annemsürekli bi parçadan bişi olmaz diye diyee odama neler getirio bi bilsen
Çok kötü oluyor insan bır an.tatlı tuzlu ne varsa gömdüğün gözünün önünden film şeridi gibi gecıyor
Bıde yok hamıle degılım dıyınce neyse üzülme olur dedı biri sanki çocuğum yok ta sıkıntıdan şişmişim gibi
ben bi ara araştırmıştımm remington iyi diyolaaaaKızlar ben epilaayon aletleri var ya evde kullanılan ondan almak istıyorum da hangı marka alsam bılemedım.daha doğrusu pahalı ile uygun fiyatlı olan arasında ne fark var onu çözemedim.kullananlar varmı aranızda,fıkırlerınızı beklıyorum.
Konumuzla alakasız ama size sormicam da kime soracam demı
Al eline mıkrofonu dayan komşunun kapısına.başla bağırmaya sanane teyze ekmegimi sen mi verıyon dıye.bu defa da deli diye yayın yapar her yerebizim komşuda bide gitmiş annemede söylemiş aynısını kızın çok kilo almış bilmem ne diyeee yahuu anladıkkk aldım kilooo aaaa mahalleyede yaysaydın
Baktım cnm işte yorumlarada kımı dıyor aynı işlem ucuzuda pahalısıda.atış mıktarı varmış galıba.onun belırlı bır hızı varmı acaba.yarın bır çıkıp bakayım mağazada .fıyatlar nedır dıyeben bi ara araştırmıştımm remington iyi diyolaaaa
tam gelişme çağları aslındaa maşallaah boyuda iyiymişşşGelin olacam anne vermesene de en iyisi.olmadı odanın kapısına yemek giremez dıye not düş
Valla benım kız da bu sıralar kılo fazla kaçıyor gibi.13 yaşında.boy 160 kılo 46 şimdi.daha çok sağlıklı şeyler vermeye çalışıyorum boyu uzasın dıye ama onların gözü hep çikolata da
ayyy kesinn yaparr zaten hiç sevmem kendisiniiAl eline mıkrofonu dayan komşunun kapısına.başla bağırmaya sanane teyze ekmegimi sen mi verıyon dıye.bu defa da deli diye yayın yapar her yere
Aynen bi çık bakalımm mağazadakiler daha iyi bilgi verirler hem bakarsın kullanışına falan. atış sayısına göre değişiyor zannımca fiyatları yanii tabii o da ne kadar doğruysa bilemezsinki ne kadar atış yaptınBaktım cnm işte yorumlarada kımı dıyor aynı işlem ucuzuda pahalısıda.atış mıktarı varmış galıba.onun belırlı bır hızı varmı acaba.yarın bır çıkıp bakayım mağazada .fıyatlar nedır dıye
Yok cnm.jımnastık e gıdıyordu bıraktı.okulu bıraz zor.her hafta en az 1 sınavı bar bazen haftada 3 oluyor.tam gelişme çağları aslındaa maşallaah boyuda iyiymişşşspor falan yapıyor mu aktif olarakk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?