Hedef 15 Haziran!

bence olur, hatta bence biz bunun patentini alalim popo ve simitleri fiskirtmayan mayo icin neler vermem
ahh bu simitler ahhhh gerçekten çok kötüüü yaa az önce tekrar aynaya baktımdaa sankii biz hiç biyere gitmeyiz der gibilerrr

İyi akşamlar.kımse gelmemiş
Haftasonu gezmelerındemisiniz yoksa kacamak yapıp gelmeyenlerdenmisiniz
Yediklerimi yazayım bende yeni geldim.sonra eşyaları yerleştıreyim
Sabah
1 rendelenmiş havuç
Ögle
Mangalda balık
Akşam
200 gr mangalda et,salata
3. Gün yerine 5. Günü yaptım.
Su
3 lt
Spor
40 dk voleybol,1 saat orta tempo yürüyüş,30 dk callen basen,bacak ve göbek hareketleri cgdmk sueno34

Kaçamak yapıp gelemeyeenler denim

Haftasonu berbat ettim herseyi. Artık diyet yapmıyorum modundayim. Eşim bile bana şaşırıyor. An itibariyle sofradan kalktim yaklaşık 4 5 ay olmuş bu saatte yemeyeli. Ne olacak halim hiç bilmiyorum
haydaaa, niye bu kadar dusuk bu motivasyon amaa ya. tamam olan olmus, ama degistirmek icin bi adim at vorones. kilondan memnun olsan bu topikte olmazdin, niye diyet yapmiyorum modundasin?

haydaaa, niye bu kadar dusuk bu motivasyon amaa ya. tamam olan olmus, ama degistirmek icin bi adim at vorones. kilondan memnun olsan bu topikte olmazdin, niye diyet yapmiyorum modundasin?
Ya zaten sorun da bu. Yani hedef kiloya ulaştım ama hemen 1 Kilo geri aldım. Yazlık kıyafetlerim Vs. OLuyo .. yüz buluyorm. Kalan 3 Kiloyu verMK motivasyonum yok . Ve aylardir yemedgim şeyleri yeme saldırganlıgi var

Yine muhteşemsiiinnn şekeriiiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…