- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.081
Bol şans kuzuuuum inşallaah faydasını görürsünnnnBu gün İsveç e başladım kızlar.ilk defa yapacağım bakalım işe yarayacakmı.ilk 6 gun yapacağım sonra dayanırsam devam edebılırım.bana şans dileyın kızlar 69 ugörmek istıyorum artık
Hadi ya alla alla kus bakma hazirlik arasinda aceleden tam okumadim demekki, neyse sende zaten artik kendininkini duzeltirsin. Tablo sart deil kafana gore takil, kolera da yardim ederim dedi. Tesekkur ettimbizde hatlar baya bi karışmışş kuzuummçrş günkü sporumu alıntılamıştım dünkü sporumu yazarken çrş günkü sporum yukarda diye çrş da dünde spor yaptım yaniii
Saol cnm tesekkur ederim, sana da iyi yolculuklar dikkat et memleketteCsnim gerçekten ellerine sağlık, çok zahmet ediyorsun.
Ben bir kaç hafta dahil olmiycam spora, belki ufak ufak yürüyüşler. Sporu bırakınca eksiye geçtim az da olsa. salı memlekete gidiyoruz, orada alicam bi kac kilo muhtemelen. En azından simdi eksileyim, orada yürümeye çalışırım.
Sana da gidicem diye yardımcı olamam muhtemelen. Yoksa hesaplari tutardim ben
Ne demek canımm olur öyleeeeHadi ya alla alla kus bakma hazirlik arasinda aceleden tam okumadim demekki, neyse sende zaten artik kendininkini duzeltirsin. Tablo sart deil kafana gore takil, kolera da yardim ederim dedi. Tesekkur ettim
Insallah ben de cok heyecanliyim, supersin simdiden eline saglikNe demek canımm olur öyleeeetamam tatlımm yaparım ben tabloda yaparımm sıkıntı yok . Ayyy çok güzel geçsin gezin inşallaaaaaah
Canım kilo vermek zaman isteyen bişe. Bakarsın bi anda gidivermiş. Moral bozmak Yok. Kazanan sen olacaksınayy valla ben bayılıciiiiiiiim 66.8 çıktım tamam vermişim ama yanii ben acabaa bölee dolu ddoluu 1 kg verebilcekmiyimmm veremiceksem ben heralde anca seneye istediğim kiloya inerimmhayır bide daha ne yapabilirimm ki yahuu kaçamak yok kötü karbonhidrat yok spor yapıyorumm suyumu içiyorumm meyveyi bile günde 1 porsiyona düşürdümm daha ne edeyiiim ben yahuuuu
Orası öylede canım işte bi kere şöle 1 kg versem motivasyon olurdu bana daCanım kilo vermek zaman isteyen bişe. Bakarsın bi anda gidivermiş. Moral bozmak Yok. Kazanan sen olacaksın
Seninde ellerine sağlıkk canııımmmInsallah ben de cok heyecanliyim, supersin simdiden eline saglik
Vücudun direndiği zamsnlar oluyor canım, pes etme. Ben de o kadar az yememe rağmen 62-61 sürünüyorum. Yavaş yavaş kırılıyor. Kendini motive et hep, yoksa geri gidersinayy valla ben bayılıciiiiiiiim 66.8 çıktım tamam vermişim ama yanii ben acabaa bölee dolu ddoluu 1 kg verebilcekmiyimmm veremiceksem ben heralde anca seneye istediğim kiloya inerimmhayır bide daha ne yapabilirimm ki yahuu kaçamak yok kötü karbonhidrat yok spor yapıyorumm suyumu içiyorumm meyveyi bile günde 1 porsiyona düşürdümm daha ne edeyiiim ben yahuuuu
O direnciii var yaa o direnciiiiVücudun direndiği zamsnlar oluyor canım, pes etme. Ben de o kadar az yememe rağmen 62-61 sürünüyorum. Yavaş yavaş kırılıyor. Kendini motive et hep, yoksa geri gidersin
Teşekkür ederim cnm.inşallah.şimdilik iyi gidiyor öğle yemeğimi yedım. :))Bol şans kuzuuuum inşallaah faydasını görürsünnnn
verırsın cnm hıc Canını sıkmaayy valla ben bayılıciiiiiiiim 66.8 çıktım tamam vermişim ama yanii ben acabaa bölee dolu ddoluu 1 kg verebilcekmiyimmm veremiceksem ben heralde anca seneye istediğim kiloya inerimmhayır bide daha ne yapabilirimm ki yahuu kaçamak yok kötü karbonhidrat yok spor yapıyorumm suyumu içiyorumm meyveyi bile günde 1 porsiyona düşürdümm daha ne edeyiiim ben yahuuuu
Toplam ne kadar surdu o onemlicuma 58,9
Pazartesi 58,6 çıkmıştım
cumartesileri iyi direniyorum da, pazar günleri ipin ucu kaçıyor
Verano_porteno akşam jillian yaptım ama nasıl hesaplanır ki değişik yaptım
baştan sona yapamıyorum, hem el bileğimde jilliandan oluşan sakatlık nedeniyle, hem de bel ağrısı çekiyorum çok yapınca
kemiklerim zayıf sanırım
baştan sona her hareketi 7 kez yaptım
eşime bi rakam söyle dedim o da 7 dedi
4 5 diyemedizorlandım
Yufka tarzi lahmacun gibi ayda bir yenilebilir. Bir ay boyubca baska hiç yemezsen sorun yok listede1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
0.50 x 1 Adet Domates 7 kcal
0.25 x 100Gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 56 kcal
0.50 x 1 Porsiyon İzmir Köfte 125 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran 90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Yufka Kebabı 403 kcal
1.00 x 100Gr Yoğurt (Tam Yağlı) 68 kcal
0.50 x 1 Şişe (250Ml) Coca Cola 57 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay 6 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100Ml) Çay (Şekersiz) 4 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) 0 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık 90 kcal
1.00 x 1 Adet (200Ml) Maden Suyu / Soda 0 kcal
2.00 x 1 Litre Su 0 kcal
Toplam 986 kcal
cgdmk
canım toplamda jillian 27 dakika sürüyor, ancak benim aralarda dinlenmelerim de oluyor tabii, ben 7 hareket yapıyorum duruyorum onlar 15 20 yapıyor o aradaToplam ne kadar surdu o onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?