• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

bizde hatlar baya bi karışmışş kuzuumm :KK70: çrş günkü sporumu alıntılamıştım dünkü sporumu yazarken çrş günkü sporum yukarda diye :KK70: :KK70: çrş da dünde spor yaptım yaniii :KK70:
Hadi ya alla alla kus bakma hazirlik arasinda aceleden tam okumadim demekki, neyse sende zaten artik kendininkini duzeltirsin. Tablo sart deil kafana gore takil, kolera da yardim ederim dedi. Tesekkur ettim :KK200::KK200:

Csnim gerçekten ellerine sağlık, çok zahmet ediyorsun.
Ben bir kaç hafta dahil olmiycam spora, belki ufak ufak yürüyüşler. Sporu bırakınca eksiye geçtim az da olsa. salı memlekete gidiyoruz, orada alicam bi kac kilo muhtemelen. En azından simdi eksileyim, orada yürümeye çalışırım.
Sana da gidicem diye yardımcı olamam muhtemelen. Yoksa hesaplari tutardim ben :KK66:
Saol cnm tesekkur ederim, sana da iyi yolculuklar dikkat et memlekette

ayy valla ben bayılıciiiiiiiim 66.8 çıktım tamam vermişim ama yanii ben acabaa bölee dolu ddoluu 1 kg verebilcekmiyimmm veremiceksem ben heralde anca seneye istediğim kiloya inerimm :işsiz: hayır bide daha ne yapabilirimm ki yahuu kaçamak yok kötü karbonhidrat yok spor yapıyorumm suyumu içiyorumm meyveyi bile günde 1 porsiyona düşürdümm daha ne edeyiiim ben yahuuuu :kızgın:

Hadi ya alla alla kus bakma hazirlik arasinda aceleden tam okumadim demekki, neyse sende zaten artik kendininkini duzeltirsin. Tablo sart deil kafana gore takil, kolera da yardim ederim dedi. Tesekkur ettim :KK200::KK200:
Ne demek canımm olur öyleeee Hoppa tamam tatlımm yaparım ben tabloda yaparımm sıkıntı yok . Ayyy çok güzel geçsin gezin inşallaaaaaah :KK28:

ayy valla ben bayılıciiiiiiiim 66.8 çıktım tamam vermişim ama yanii ben acabaa bölee dolu ddoluu 1 kg verebilcekmiyimmm veremiceksem ben heralde anca seneye istediğim kiloya inerimm :işsiz: hayır bide daha ne yapabilirimm ki yahuu kaçamak yok kötü karbonhidrat yok spor yapıyorumm suyumu içiyorumm meyveyi bile günde 1 porsiyona düşürdümm daha ne edeyiiim ben yahuuuu :kızgın:
Canım kilo vermek zaman isteyen bişe. Bakarsın bi anda gidivermiş. Moral bozmak Yok. Kazanan sen olacaksın

Vücudun direndiği zamsnlar oluyor canım, pes etme. Ben de o kadar az yememe rağmen 62-61 sürünüyorum. Yavaş yavaş kırılıyor. Kendini motive et hep, yoksa geri gidersin ;)

cuma 58,9
Pazartesi 58,6 çıkmıştım
cumartesileri iyi direniyorum da, pazar günleri ipin ucu kaçıyor :işsiz:
Verano_porteno Verano_porteno akşam jillian yaptım ama nasıl hesaplanır ki değişik yaptım :KK53:
baştan sona yapamıyorum, hem el bileğimde jilliandan oluşan sakatlık nedeniyle, hem de bel ağrısı çekiyorum çok yapınca
kemiklerim zayıf sanırım
baştan sona her hareketi 7 kez yaptım :spor:

eşime bi rakam söyle dedim o da 7 dedi
4 5 diyemedi :63: zorlandım :KK70:

verırsın cnm hıc Canını sıkma❤️Ölçü aldınmı belkı incelme oluyordur.❤️

Selam kızlar anca yazabiliyorum kusuruma bakmayın o_O bugün 73 çıktım tartıda :KK45: çok heyecanlıyım biraz yavaş gidiyor ama naapalım gitsin de artık :bicak: bu arada bişey farkettim ben aşırı hızlı yemek yiyorum öyle böyle değil yani. Aman kız uyanır aman acıktı derken çiğnemeden yutuyorum resmen. Değiştirmeye çalışıcam ama nasıl yapıcam bilemiyorum :kızgın: bu ara spor yapmam imkansız, ben de gezmelere gidiyorum kardeşim nişanlanıyor :KK200: Çok kıskandım sizleri bana da kısmet oldu :21:

cuma 58,9
Pazartesi 58,6 çıkmıştım
cumartesileri iyi direniyorum da, pazar günleri ipin ucu kaçıyor :işsiz:
Verano_porteno Verano_porteno akşam jillian yaptım ama nasıl hesaplanır ki değişik yaptım :KK53:
baştan sona yapamıyorum, hem el bileğimde jilliandan oluşan sakatlık nedeniyle, hem de bel ağrısı çekiyorum çok yapınca
kemiklerim zayıf sanırım
baştan sona her hareketi 7 kez yaptım :spor:

eşime bi rakam söyle dedim o da 7 dedi
4 5 diyemedi :63: zorlandım :KK70:
Toplam ne kadar surdu o onemli

Yufka tarzi lahmacun gibi ayda bir yenilebilir. Bir ay boyubca baska hiç yemezsen sorun yok listede ;)

Back