• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Dünkü menüm 26.04.2018
Gece 03:30
Kahvaltılıklar Peynir zeytin, salata
Tereyağında omlet
yoğurt

Akşam 19:45
1 tabak et sote
ayran salata

21:00
bi avuç kavrulmuş kuruyemiş

Bu gün İsveç e başladım kızlar.ilk defa yapacağım bakalım işe yarayacakmı.ilk 6 gun yapacağım sonra dayanırsam devam edebılırım.bana şans dileyın kızlar 69 ugörmek istıyorum artık :KK43:
hadi bakalim pegasus, merakla bekliyorum sonucunu:) uzaktan uzaktan sevdigim isvec diyetine basladi biri daha:))

Yaparsın :KK66: iyi de kilo verirsin
Yorumlarda guzel sonuçlar alınmış hep.ne kadar versem iyidir dıye bakıyorum sonuca.
hadi bakalim pegasus, merakla bekliyorum sonucunu:) uzaktan uzaktan sevdigim isvec diyetine basladi biri daha:))
bende canım.hadı inşallah görürüm 69 u ❤️

Ben çok mutlu değilim kotu hissediyorum çok az kipirdamış tartı ciddi bir cıssta yemedım.
Pazartesi 74.1
Cuma 73.9
Fark -0.2 kg

:KK43:
bence sevınmen lazım.en azından vermişsin:halay:

Neler oldu, neler yaptın :KK57:

Kahve ic acilirsin canim, kotu bisey de yapmamissindir eminim. Cok icince ertesi sabah “bi daha icersem serefsizim” hissi oluyo illa:)

Yok yomnyaptım kötü şeyler çok kötü olmasa da benim hoşlandığım çocuğun parfüm kokusu şu an tişörtümde diyim
Kahve içtim kustum daha fazla kahveyke beraber bir de ben kilomu bugün vildirsem olur mu gerçi çok az çıktı haftaya kesin eksi puan getirir bu Kg bana ama

Yok yomnyaptım kötü şeyler çok kötü olmasa da benim hoşlandığım çocuğun parfüm kokusu şu an tişörtümde diyim
Kahve içtim kustum daha fazla kahveyke beraber bir de ben kilomu bugün vildirsem olur mu gerçi çok az çıktı haftaya kesin eksi puan getirir bu Kg bana ama
kustuysan o zaman soda falan ic mideni rahatlatir. uyu bi de, uyaninca dusunursun:)

Ben çok mutlu değilim kotu hissediyorum çok az kipirdamış tartı ciddi bir cıssta yemedım.
Pazartesi 74.1
Cuma 73.9
Fark -0.2 kg

:KK43:
Gitmemesinden iyi değil mi?
Dikkat etmen gerekenleri sen bilirsin, neler yedin vs
H sonu ona göre dikkat edersen ptesi tartı senk mutlu eder ;)

Uyu dinlen, kendine gelirsin ;)

Günaydınlar Günaydınlar
cgdmk cgdmk
Öğlen salata yedim
Akşam da tavuklu salata yedim :)

Bu sabah
Otlu omlet
Zeytin
Peynir
Acı biber

Verano_porteno Verano_porteno 20 mekik çektim bu sabah ama kahvaltıdan sonra

Ve tartıldım işte kilommm :spor::KK73::KK5::halay: