• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

verırsın cnm hıc Canını sıkma❤️Ölçü aldınmı belkı incelme oluyordur.❤️
Yok canım yaa hep alıcam alıcamm unutuyorummm evet ben ölçü alayım en iyisii belki ordan motive olurum :D bide bikaç gündür uyku düzenimde bozuldu iyice gece zor uyuyorum sabah kalkamıyorum falan . gece hasta olacak gibi oluyorum süreklii hapşırıyorum boğazım kaşınıyo burnum akıyo ama gündüz yok :KK64:

Pazartesi yine 55 olacak canım. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum ve oranın yemeklerini Harika buluyorlar
Canım buralar hep et, bulgur ve meze/salatalariyla meşhur. Lavaş da var tabi.lavasi birle sınırlı tut, bulguru ölçülü ye, tamamdır;) tatlılarını da tadımlık ye, gittim de yemedim demiycek kadar ;)

Kola da varmış :sopa:
Koleracim iyi ki ispikledin :D
Cezan bugün olmak şartiyla kolanin iki katı kalori harcayacak sekilde spor ve bu spor haftalik spor yarışına dahil degil, haberiniz olsun kizlar Verano_porteno Verano_porteno sueno34 sueno34
Bugun yapmazsan cezani yarına onun iki kati, yine yapmazsan iki kati olacak sekilde katlanacak ve dediğim gibi bunlar spor puanlamasina dahil degil:rolleyes:

Back