• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Çook mersii valla yapmak için zorladım biraz kendimi halsizlik yüzünden. bide bu bölgeselleri hangi kategoride alıyoruz canım uğraştırrmıyım seni bidahakine
3 seviye aerobic var sen yaptiginin zorluguna gore karar ver. Jillian orta seviyeye es deger ordan kiyaslayabilirsin

cgdmk cgdmk menüümm şöylekiii :
sabah : 2 yumurtayla omlet biraz burgu peynir 4 ceviz 5 zeytin domates salatalık
Arada sade filtre kahve 5-6 çilek
akşam : 5 kaşık mercimek yemeği 1 domates bi avuç sarı leblebii :işsiz: evde yicek başka bişi bulamadım tok tutar die leblebi yedimm annemde şehriyeli pilav yapmış ama yemediiiimm :KK61:acaba biyerlerim şişerde yarın artı çıkarmıyım :KK70: :KK70:
birrazdanda kefirli kürümü yapıcaam daha da başka bişi olmaz inşallaah akşam biraz az olduu ama inşallah kefir tutar
afıyet olsun cnm.kefir hem tok tutar hemde wc sorunun varsa ıyı gelır:sus:

selam kızlar regl sancısı için bi öneriniz varmı :KK43: ölüyorum bitiyorum iki ağrı kesici içtim kesmedi :olamaz:
papatya çayı iyi gelıyor.bırde turkıyede varmı bilemiyorum ama ıbuflem agrı kesıcı olarak daha etik edıyor bende ve ayaklarını sıcak tutman iyi olur❤️❤️

ay pegasus sen hic deme oyle. her hafta 1 kilo 1 kilo gidiyo, bu gidisle 3 aya falan zaten harika bi kiloda olcaksin, neyin pes etmesi bu:KK43:
cnm öyle ama bırıncısı bu hafta cok fena bozdum kesın fazla çıkarım, ıkıncısıde zorlanıyorum artık.tamammpes etmek gibi bir lüksüm yok ama en azından arada kaçamak yaptığımda öbür gün 2 kılo fazla gelmeyeyim demi:cry:

Aaaaa delirdiniz mi yahu sizz ne bırakması ne güzzel kilolar veriyosun farkındamısınız ben bırakmıyosam kimsse bırakamaz arkidişiiiimmm şu tablodaki acınası halime bakarmısın lütfeeeeeeen biraz moral motivasyon olsun ssana :KK70:
yok cnm zaten bırakamam ama dedıgım gıbı sıkılıyorum artık:KK61:

papatya çayı iyi gelıyor.bırde turkıyede varmı bilemiyorum ama ıbuflem agrı kesıcı olarak daha etik edıyor bende ve ayaklarını sıcak tutman iyi olur❤️❤️

cnm öyle ama bırıncısı bu hafta cok fena bozdum kesın fazla çıkarım, ıkıncısıde zorlanıyorum artık.tamammpes etmek gibi bir lüksüm yok ama en azından arada kaçamak yaptığımda öbür gün 2 kılo fazla gelmeyeyim demi:cry:

kacamak yaptiktan sonraki gun tartilmayiver sen de, bitti gitti:)) ciddi soyluyorum ama, olur yani o kadar. onemli olan uzun vadede kiloda azalma gormek:)

Ayy evet wc sorunu var olmaz mı geziden sonra bozuldu düüzenim :D
En azından o kaadar çaban boşuna gitmiyor öyle düşün canımm iyi sonuçlar alıyorsunn bende sonuçta çabalayabileceim en üst seviyede çabalıyorum şuan ama görüyosun sonuçlarıı . bende çok sıkılıyorum ama napalımm istediğimiz kiloya gelene kadar dişimizi sıkıcaz biraz . hem istediğimiz kiloya gelince yasaklarımız olmıcak ama tabii eskisi gibide abartmıcaz ama dengeliceez böylee düşüün olur muuu canımmmcımm

cgdmk cgdmk menüümm şöylekiii :
sabah : 2 yumurtayla omlet biraz burgu peynir 4 ceviz 5 zeytin domates salatalık
Arada sade filtre kahve 5-6 çilek
akşam : 5 kaşık mercimek yemeği 1 domates bi avuç sarı leblebii :işsiz: evde yicek başka bişi bulamadım tok tutar die leblebi yedimm annemde şehriyeli pilav yapmış ama yemediiiimm :KK61:acaba biyerlerim şişerde yarın artı çıkarmıyım :KK70: :KK70:
birrazdanda kefirli kürümü yapıcaam daha da başka bişi olmaz inşallaah akşam biraz az olduu ama inşallah kefir tutar
Leblebi yiyeceğine mercimeği arttirabilirdin

Şu anda senınle aynı psikolojideyim.sıkıldım artık gerçekten.ömür boyu dıyetmi yapmam gerek düşüncesi aklıma geldıkce kendımı bırakmak istıyorum:KK43:
Cok gidiyorken sana noluyor?
Daha neler, bi sakin olun ya.

Kızlar desteklerinize teşekkür ediyorum. Evet 15 Haziran a odaklanmak en güzeli galiba. Üst üste denk geldi tartı zamanları kötü oluyor böyle olunca. Hayırlısı Ramazan’da toparlarım ben de

Back