- Emoji Skoru
- 20.001
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi kremsokola
- #4.001
Ben yatak moduna geçtim duşumu alıp
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yatak moduna geçtim duşumu alıp
Ben yatak moduna geçtim duşumu alıperergen kızlar gibi elimde telefon mesaj bekliyorum
![]()
3 seviye aerobic var sen yaptiginin zorluguna gore karar ver. Jillian orta seviyeye es deger ordan kiyaslayabilirsinÇook mersii valla yapmak için zorladım biraz kendimi halsizlik yüzünden. bide bu bölgeselleri hangi kategoride alıyoruz canım uğraştırrmıyım seni bidahakine
afıyet olsun cnm.kefir hem tok tutar hemde wc sorunun varsa ıyı gelırcgdmk menüümm şöylekiii :
sabah : 2 yumurtayla omlet biraz burgu peynir 4 ceviz 5 zeytin domates salatalık
Arada sade filtre kahve 5-6 çilek
akşam : 5 kaşık mercimek yemeği 1 domates bi avuç sarı leblebiievde yicek başka bişi bulamadım tok tutar die leblebi yedimm annemde şehriyeli pilav yapmış ama yemediiiimm
acaba biyerlerim şişerde yarın artı çıkarmıyım
![]()
birrazdanda kefirli kürümü yapıcaam daha da başka bişi olmaz inşallaah akşam biraz az olduu ama inşallah kefir tutar
papatya çayı iyi gelıyor.bırde turkıyede varmı bilemiyorum ama ıbuflem agrı kesıcı olarak daha etik edıyor bende ve ayaklarını sıcak tutman iyi olurselam kızlar regl sancısı için bi öneriniz varmıölüyorum bitiyorum iki ağrı kesici içtim kesmedi
![]()
cnm öyle ama bırıncısı bu hafta cok fena bozdum kesın fazla çıkarım, ıkıncısıde zorlanıyorum artık.tamammpes etmek gibi bir lüksüm yok ama en azından arada kaçamak yaptığımda öbür gün 2 kılo fazla gelmeyeyim demiay pegasus sen hic deme oyle. her hafta 1 kilo 1 kilo gidiyo, bu gidisle 3 aya falan zaten harika bi kiloda olcaksin, neyin pes etmesi bu![]()
yok cnm zaten bırakamam ama dedıgım gıbı sıkılıyorum artıkAaaaa delirdiniz mi yahu sizz ne bırakması ne güzzel kilolar veriyosun farkındamısınız ben bırakmıyosam kimsse bırakamaz arkidişiiiimmm şu tablodaki acınası halime bakarmısın lütfeeeeeeen biraz moral motivasyon olsun ssana![]()
kacamak yaptiktan sonraki gun tartilmayiver sen de, bitti gitti:)) ciddi soyluyorum ama, olur yani o kadar. onemli olan uzun vadede kiloda azalma gormek:)afıyet olsun cnm.kefir hem tok tutar hemde wc sorunun varsa ıyı gelır
papatya çayı iyi gelıyor.bırde turkıyede varmı bilemiyorum ama ıbuflem agrı kesıcı olarak daha etik edıyor bende ve ayaklarını sıcak tutman iyi olur
cnm öyle ama bırıncısı bu hafta cok fena bozdum kesın fazla çıkarım, ıkıncısıde zorlanıyorum artık.tamammpes etmek gibi bir lüksüm yok ama en azından arada kaçamak yaptığımda öbür gün 2 kılo fazla gelmeyeyim demi
yok cnm zaten bırakamam ama dedıgım gıbı sıkılıyorum artık![]()
Orta seviye oluyor o zaman canım3 seviye aerobic var sen yaptiginin zorluguna gore karar ver. Jillian orta seviyeye es deger ordan kiyaslayabilirsin
Ayy evet wc sorunu var olmaz mı geziden sonra bozuldu düüzenimafıyet olsun cnm.kefir hem tok tutar hemde wc sorunun varsa ıyı gelır
papatya çayı iyi gelıyor.bırde turkıyede varmı bilemiyorum ama ıbuflem agrı kesıcı olarak daha etik edıyor bende ve ayaklarını sıcak tutman iyi olur
cnm öyle ama bırıncısı bu hafta cok fena bozdum kesın fazla çıkarım, ıkıncısıde zorlanıyorum artık.tamammpes etmek gibi bir lüksüm yok ama en azından arada kaçamak yaptığımda öbür gün 2 kılo fazla gelmeyeyim demi
yok cnm zaten bırakamam ama dedıgım gıbı sıkılıyorum artık![]()
Leblebi yiyeceğine mercimeği arttirabilirdincgdmk menüümm şöylekiii :
sabah : 2 yumurtayla omlet biraz burgu peynir 4 ceviz 5 zeytin domates salatalık
Arada sade filtre kahve 5-6 çilek
akşam : 5 kaşık mercimek yemeği 1 domates bi avuç sarı leblebiievde yicek başka bişi bulamadım tok tutar die leblebi yedimm annemde şehriyeli pilav yapmış ama yemediiiimm
acaba biyerlerim şişerde yarın artı çıkarmıyım
![]()
birrazdanda kefirli kürümü yapıcaam daha da başka bişi olmaz inşallaah akşam biraz az olduu ama inşallah kefir tutar
Evet doğru diyosun ama bu sefer evdekiler aç kalcaktıLeblebi yiyeceğine mercimeği arttirabilirdin
Moralinin bozukluğunu yemekle gidermeye çalışma, yarin artı görürsen daha da moralin bozulur.Eki Görüntüle 2140813 Kuzular Merhaba! Moralim çok bozuk akşam birşey yer miyim bilmiyorum umarım yemem
Cok gidiyorken sana noluyor?Şu anda senınle aynı psikolojideyim.sıkıldım artık gerçekten.ömür boyu dıyetmi yapmam gerek düşüncesi aklıma geldıkce kendımı bırakmak istıyorum![]()
Mardin'de 4 yıl kaldim canım, evet var da ne bileyim zevk meselesi biraz da sanırım, ben Urfa'yı daha çok beğeniyorum.Mardin de cok güzel cnm.tarıhı yerleri cok![]()
ben is yetistirmeye calisiom ama tikandimKimsecikler yok yine, uyudunuz mu
Sen çok çalışıyorsun sokolacim yaaaben is yetistirmeye calisiom ama tikandim![]()
Afiyet olsun, keşkek iyidir de cuma öncesi şişkinlik yapıp yarin artı görebilirsin.1 tabak keşkek yedim perşembe persembe oy oyyyu