• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Canım benim saçım oldum olası sarıydı
Sonra bi çılgınlık yapıp kızıla boyadım
Sonra tekrar sarıya boyamak için açtırdım saçım inanılmaz yıprantı hala da tam toparlanamadı geçen ay kestirmek zorunda kaldım
Gözüne kötü gelmiyorsa hiç riske girme derim
Biraz daha bekle istersen ben uzun saç aşığı bi insan olarak şuan saçımı görünce çok üzülüyorım kısa diye:KK43:
tesekkurler canim tavsiye icin:) gozume kotu gelmiyo da eski halini ozledim sadece. yipranmasindan da korkuyorum ama. ben de bi 2 ay once 6-7 cm kestirdim, felaketti uclari.

Ben de çok seviyorum. Yazın öyleydi, ombre de attirdim. Kendi saçım da sarıya dönük kumral. Kendimce hoş duruyor. Bu yaz da öyle kestirip ombre arttırırım. Ben uzun saçı seviyorum ama kendimde değil :KK45:
ay ayni ben:)) ben de kisa saci cok seviorum ama uzaktan:KK70: ya aslinda kendimde de seviyorum yalan yok, ama uzun saci bi tik daha seviyorum. ben de kisa sacliyken kiloma daha cok dikkat ediyodum yalniz, daha mi belli ediyo kiloyu nedir. ya da ben manyagim:deli:

Ben yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
ustume iyilik saglik naptin bacim ne birakmasi. duseriz kalkariz, devam ederiz olcak sey mi birakmak? uzun soluklu bi surec kilo vermek, elbette arada kacamaklar olabilir. onemli olan toparlayabilmek:KK19: saniyo musun biz bi yere gittigimizde salata yiyoruz allasen:KK70:

Ben yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Şu anda senınle aynı psikolojideyim.sıkıldım artık gerçekten.ömür boyu dıyetmi yapmam gerek düşüncesi aklıma geldıkce kendımı bırakmak istıyorum:(

Şu anda senınle aynı psikolojideyim.sıkıldım artık gerçekten.ömür boyu dıyetmi yapmam gerek düşüncesi aklıma geldıkce kendımı bırakmak istıyorum:KK43:
ay pegasus sen hic deme oyle. her hafta 1 kilo 1 kilo gidiyo, bu gidisle 3 aya falan zaten harika bi kiloda olcaksin, neyin pes etmesi bu:(

sueno34 sueno34 ve B bilinmeyenkullanici siz gelin bari iki muhabbet edelim:))
geldiiim canımm geldimm buralardayım been :D bu aradaa saçlarım benimdde eskiden seninki gibiydii ama o tonu tutturana kadar saçımın canına okudular :D :D sonra sarılar iyice aşağı inince biraz cilayla koyulaştırdım daha çok ombre gibi duruyor

Şu anda senınle aynı psikolojideyim.sıkıldım artık gerçekten.ömür boyu dıyetmi yapmam gerek düşüncesi aklıma geldıkce kendımı bırakmak istıyorum:KK43:
Aaaaa delirdiniz mi yahu sizz ne bırakması ne güzzel kilolar veriyosun farkındamısınız ben bırakmıyosam kimsse bırakamaz arkidişiiiimmm şu tablodaki acınası halime bakarmısın lütfeeeeeeen biraz moral motivasyon olsun ssana :D

Aaaaa delirdiniz mi yahu sizz ne bırakması ne güzzel kilolar veriyosun farkındamısınız ben bırakmıyosam kimsse bırakamaz arkidişiiiimmm şu tablodaki acınası halime bakarmısın lütfeeeeeeen biraz moral motivasyon olsun ssana :KK70:
benim tablom da gayet acinasi ilk kez bu hafta eksideyim:KK70:

geldiiim canımm geldimm buralardayım been :KK70: bu aradaa saçlarım benimdde eskiden seninki gibiydii ama o tonu tutturana kadar saçımın canına okudular :KK70: :KK70: sonra sarılar iyice aşağı inince biraz cilayla koyulaştırdım daha çok ombre gibi duruyor
saclarimin uclarinin halini hatirladikca tuylerim diken diken oluyo:confused:

saclarimin uclarinin halini hatirladikca tuylerim diken diken oluyo:confused:
bende geçen gün kestirdim biraz uçlarından berbat durumdaydılar ama her makas hareketinde içim gittiii :D ben heralde kendi haline bırakıcam artık saçımıı kendi rengine dönsün ama çokta seviyorum böle renk olunca:işsiz: kuaförümde başka şehre gitti :110:

Back