• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Merhaba hanımlar nasılız?
Bugünkü menüm cgdmk cgdmk
Sabah
Yarım dilim çavdar ekmeği, 1yumurta, domates, 1 kapya
Öğle
3kaşık kıymalı makarna, 2kasik yoğurt
Ara
3hurma nescafe komşu da 1catal patates salatası
Akşam
3k taze fasulye, yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
Acıkırsam az yoğurt yerim
Öğlen makarna yerine sebze yemeği yesen ve ekmeği de en azından akşam yemesen?

Ben yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Pes etmek yok, güneydoğuya gideceksen bol et ye işte daha ne ;)
Bu arada nerelere gideceksiniz?

Iyı akşamlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta,peynır,zeytın,yeşillik,2 gun kurusu,yeşil çay
Akşam
Kabak yemegı,ızgara et,yoğurt,salata
Su
2,3
Spor
1 saat normal tempo yürüyüş,30 dk callen göbek ve basen hareketlerı
:KK9:afiyet olsun

Pes etmek yok, güneydoğuya gideceksen bol et ye işte daha ne :KK66:
Bu arada nerelere gideceksiniz?
Aynen ekmeksiz salataya ve ete aban. Tatli zorlicaktir onda da esin yada arkadasininkinden 1 catal alirsin maksat tadini almak. Lezzet aklimizda ani olarak kalir, miktar deil. Bahane yok aci yok rocky

Benim menü de
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Salatalık yeşillik

Akşam
Bir haşlanmış yumurta
Az peynir
Yeşillik
Salatalık
Kalan kırmızı pancar yoğurtlu
Bir avuç çiğ fıstık
2lt su
800 bitki çayı

Selaaam kızlaar neysekii korktuğum kadar hasta olmadım :halay: ama vücudumda hala bi halsizlik var spor yapmaya çalışırken farkettim :işsiz:
Sevgili cgdmk cgdmk menüm dünle hemen hemen aynı :KK70:
Sabah : 1 yumurta biraz lor domates salatalık 3 ceviz 2 gün kurusu
Akşam : Kabak yemeeği yoğurt birazda salata
Birazdan da bi kür varmış nişanlımın kardeşi söyledi kefirle onu yapcam o baya ödem atmış bende denicem
Sevgili Verano_porteno Verano_porteno sporumda şöyle:
3 saat boyunca dışardaydım annemle dolandık alışveriş falan yaptık hızı tam bilemicem o yüzden fifty fifty yaptım :KK70:
90 dk normal tempo yürüyüş : 405
90 dk salına salına yürüyüş : 315
30 dk leslie : 210
2 dk plank : 20
30 dk bölgesel var ama onu hamgisinden hesaplıcamı bilemedim :KK70:

Verano_porteno Verano_porteno Dünkü sporum yukarda canım :KK66:
bugünse :
30 dk leslie : 210 p
15 dk ip atlama (dk 100 olanından) : 210 p
5 dk plank : 50 p
45 dk dumbel : 270 p
toplam : 740 p

Ben yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Olur mu öyle şey yahuu pes etmek bırakmak yok bak bana bende yapamıyorum iki ileri bi geri kilom bide gramm olarak yani :D gezinin tadını çıkaar ama hedefimiz daha 15 haziraan vakit var ;)

Benim de bugünkü menüm sabah iki küçük yumurtayla az peynir yanında domates salatalık, yarım kuru incir. Öğlen 1 kase kerevizli tel şehriyeli yoğurt çorbası. Akşam 1 tabak taze fasülye kavurması ve 1 küçük kase aynı çorbadan. Gece de 2 kayısı, bi de orta kahve :kk77: cgdmk cgdmk

cgdmk cgdmk menüümm şöylekiii :
sabah : 2 yumurtayla omlet biraz burgu peynir 4 ceviz 5 zeytin domates salatalık
Arada sade filtre kahve 5-6 çilek
akşam : 5 kaşık mercimek yemeği 1 domates bi avuç sarı leblebii :işsiz: evde yicek başka bişi bulamadım tok tutar die leblebi yedimm annemde şehriyeli pilav yapmış ama yemediiiimm :KK61:acaba biyerlerim şişerde yarın artı çıkarmıyım :D :D
birrazdanda kefirli kürümü yapıcaam daha da başka bişi olmaz inşallaah akşam biraz az olduu ama inşallah kefir tutar

selam kızlar regl sancısı için bi öneriniz varmı :KK43: ölüyorum bitiyorum iki ağrı kesici içtim kesmedi :olamaz:
Ben her seferinde çekiyorum o sancıyıı :( ayaklarımı sıcak suya sokmak iyi geliyor bana bide rezene çayıı rahatlatıyor

7685E257-CB97-4A34-90F8-46AB09C65933.png
Kuzular Merhaba! Moralim çok bozuk akşam birşey yer miyim bilmiyorum umarım yemem

Benim de bugünkü menüm sabah iki küçük yumurtayla az peynir yanında domates salatalık, yarım kuru incir. Öğlen 1 kase kerevizli tel şehriyeli yoğurt çorbası. Akşam 1 tabak taze fasülye kavurması ve 1 küçük kase aynı çorbadan. Gece de 2 kayısı, bi de orta kahve :kk77: cgdmk cgdmk
Çok güzel bi menü

Back