- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.981
tesekkurler canim tavsiye icin:) gozume kotu gelmiyo da eski halini ozledim sadece. yipranmasindan da korkuyorum ama. ben de bi 2 ay once 6-7 cm kestirdim, felaketti uclari.Canım benim saçım oldum olası sarıydı
Sonra bi çılgınlık yapıp kızıla boyadım
Sonra tekrar sarıya boyamak için açtırdım saçım inanılmaz yıprantı hala da tam toparlanamadı geçen ay kestirmek zorunda kaldım
Gözüne kötü gelmiyorsa hiç riske girme derim
Biraz daha bekle istersen ben uzun saç aşığı bi insan olarak şuan saçımı görünce çok üzülüyorım kısa diye
ay ayni ben:)) ben de kisa saci cok seviorum ama uzaktanBen de çok seviyorum. Yazın öyleydi, ombre de attirdim. Kendi saçım da sarıya dönük kumral. Kendimce hoş duruyor. Bu yaz da öyle kestirip ombre arttırırım. Ben uzun saçı seviyorum ama kendimde değil
kizili da cok seviyorum ama bana gitmiyo valla. denedim sonuc husranBende ramazandan önce kesicem saçı
Kısa ve kızıl istiyorum. Şuan sari gölgeli ve uzun küt şeklinde ama saçım çok düz katlı kestificem azıcık hareket olsun.
ustume iyilik saglik naptin bacim ne birakmasi. duseriz kalkariz, devam ederiz olcak sey mi birakmak? uzun soluklu bi surec kilo vermek, elbette arada kacamaklar olabilir. onemli olan toparlayabilmekBen yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
verano naptin bacim cakma isvece donmus senin diyetGunaydin kizlar
Kahvaltim yogurt yulaf muz
Aksam da balik salata var menude
800 kalori yarin tarti gunu die hafif tutcam
sicak havlu yapabilirsin canim? benim de ilk gun sancili oluyo majezik iciyorumselam kızlar regl sancısı için bi öneriniz varmıölüyorum bitiyorum iki ağrı kesici içtim kesmedi
noldu tatlim??Eki Görüntüle 2140813 Kuzular Merhaba! Moralim çok bozuk akşam birşey yer miyim bilmiyorum umarım yemem
Şu anda senınle aynı psikolojideyim.sıkıldım artık gerçekten.ömür boyu dıyetmi yapmam gerek düşüncesi aklıma geldıkce kendımı bırakmak istıyorumBen yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Afıyet olsun cnm.gunaydınGunaydin kizlar
Kahvaltim yogurt yulaf muz
Aksam da balik salata var menude
800 kalori yarin tarti gunu die hafif tutcam
Mardin de cok güzel cnm.tarıhı yerleri cokHaftasonu için çok yorucu olur.
Antep urfa arası 3-4 saat
Urfa Mardin arası 3 saat kadar
Bence üçü arasında en güzeli urfa, gezilecek yer bakımından
ay pegasus sen hic deme oyle. her hafta 1 kilo 1 kilo gidiyo, bu gidisle 3 aya falan zaten harika bi kiloda olcaksin, neyin pes etmesi buŞu anda senınle aynı psikolojideyim.sıkıldım artık gerçekten.ömür boyu dıyetmi yapmam gerek düşüncesi aklıma geldıkce kendımı bırakmak istıyorum
geldiiim canımm geldimm buralardayım been
Aaaaa delirdiniz mi yahu sizz ne bırakması ne güzzel kilolar veriyosun farkındamısınız ben bırakmıyosam kimsse bırakamaz arkidişiiiimmm şu tablodaki acınası halime bakarmısın lütfeeeeeeen biraz moral motivasyon olsun ssanaŞu anda senınle aynı psikolojideyim.sıkıldım artık gerçekten.ömür boyu dıyetmi yapmam gerek düşüncesi aklıma geldıkce kendımı bırakmak istıyorum
benim tablom da gayet acinasi ilk kez bu hafta eksideyimAaaaa delirdiniz mi yahu sizz ne bırakması ne güzzel kilolar veriyosun farkındamısınız ben bırakmıyosam kimsse bırakamaz arkidişiiiimmm şu tablodaki acınası halime bakarmısın lütfeeeeeeen biraz moral motivasyon olsun ssana
saclarimin uclarinin halini hatirladikca tuylerim diken diken oluyogeldiiim canımm geldimm buralardayım beenbu aradaa saçlarım benimdde eskiden seninki gibiydii ama o tonu tutturana kadar saçımın canına okudular sonra sarılar iyice aşağı inince biraz cilayla koyulaştırdım daha çok ombre gibi duruyor
bende geçen gün kestirdim biraz uçlarından berbat durumdaydılar ama her makas hareketinde içim gittiiisaclarimin uclarinin halini hatirladikca tuylerim diken diken oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?