• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Öndeki saçınla dengeli olsun arkası bencee bide arkası çok çok kısa olunca orası biraz kaba duruyor ama tarz meselesii tabii ama ben sokolanın yolladığı görselee bayıldımm yaptırabilirsen bence öle yaptır

Benim de kafamda öyle vardı da acaba kafatası görünse mi diye soru işareti oldu dur bakalım kuaföre gideyim bi

0.50 x 1 Adet Domates 7 kcal
0.25 x 100Gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir 56 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 80 kcal
3.00 x
1 Adet Siyah Zeytin 24 kcal
1.00 x
1 Porsiyon Balık Izgara 200 kcal
0.50 x
1 Porsiyon Karışık Salata 62 kcal
2.00 x
1 Adet Ülker Biskrem Bisküvi 112 kcal (cısss ama balıktan sonra bayıyor mecburen yedim)
1.00 x
1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği 260 kcal
2.00 x
1 Su Bardağı Ayran 180kcal
1.00 x
1 Adet (200Ml) Maden Suyu / Soda 0 kcal
2.00 x
1 Litre Su 0 kcal
3.00 x
1 Çay Bardağı (100Ml) Çay (Şekersiz) 3 kcal
2.00 x 1 Fincan Yeşil Çay 6 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade) 0 kcal

bu kadar cgdmk cgdmk
akşam da mercimek iki tabak yerim dedim ama bir tabak yedim.
Afiyet olsun canım, tam harika diyecektim ki bisküviyi gördüm, balıktan sonra zaten icindeki ağır metalleri atmak için bir kibrit kutusu tahin helva yiyebilirsin;) bisküviye sarılma bi daha ;)

Kolay gelsin canım. Sen dunkunun cezası olarak şeker orucunu 15 ine kadar sürdür :KK53:
Teşekkür ederim.şeker orucumu,spor yapsaydım keşşke:KK70:
Ceza cezadır ama napalım tamamdır cnm.15 Mayıs’a kadar şeker orucu,zaten dün aylık şeker ihtıyacımı aldım:KK70:

Karatay yapıyorsan kraker de yeme canım.
Aslın da benim ki tam karatay değil ortaya karışık sabahları karatay yapıyorum ama ara öğün işe denk geldiği için krakerle geçiştiriyom da
Başka bişey bakcam artık meyve pek sevmiyorım
Elma yesem daha çok acıkıyorum sanki

Afiyet olsun canım, tam harika diyecektim ki bisküviyi gördüm, balıktan sonra zaten icindeki ağır metalleri atmak için bir kibrit kutusu tahin helva yiyebilirsin:KK66: bisküviye sarılma bi daha :KK66:
haklısın canım bu aklımdaydı daha önce söylemiştin ama benim helva almak ya da yemek gibi bir durumum yok, sadece çalıştığım yerde ne çıkarsa onu yiyebiliyorum, kantinde de helva satılmıyor. :KK61:

Merhaba hanımlar nasılız?
Bugünkü menüm cgdmk cgdmk
Sabah
Yarım dilim çavdar ekmeği, 1yumurta, domates, 1 kapya
Öğle
3kaşık kıymalı makarna, 2kasik yoğurt
Ara
3hurma nescafe komşu da 1catal patates salatası
Akşam
3k taze fasulye, yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
Acıkırsam az yoğurt yerim

Bende ramazandan önce kesicem saçı
Kısa ve kızıl istiyorum. Şuan sari gölgeli ve uzun küt şeklinde ama saçım çok düz katlı kestificem azıcık hareket olsun.

Ben yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
2 kilo veremedi de kacti deriz walla, en azindan 15 hazirani bekleseydin

Iyı akşamlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta,peynır,zeytın,yeşillik,2 gun kurusu,yeşil çay
Akşam
Kabak yemegı,ızgara et,yoğurt,salata
Su
2,3
Spor
1 saat normal tempo yürüyüş,30 dk callen göbek ve basen hareketlerı

Iyı akşamlar
Sabah
Akşam
Su
2,3
Spor
Iyı akşamlar
Sabah
Akşam
Su
2,3
Spor
Verano_porteno Verano_porteno cgdmk cgdmk
Etıketı unuttum kızlar

Teşekkür ederim.şeker orucumu,spor yapsaydım keşşke:KK70:
Ceza cezadır ama napalım tamamdır cnm.15 Mayıs’a kadar şeker orucu,zaten dün aylık şeker ihtıyacımı aldım:KK70:
Spor cezanı dün söylemiştim zaten, kacamaklarinin kalorisi kadar spor yapıp daha doğrusu yapmayıp artı gördüğün için de şeker orucu :D

Aslın da benim ki tam karatay değil ortaya karışık sabahları karatay yapıyorum ama ara öğün işe denk geldiği için krakerle geçiştiriyom da
Başka bişey bakcam artık meyve pek sevmiyorım
Elma yesem daha çok acıkıyorum sanki
Ara öğün yapmadan dayanamaz mısın? Sabah çok mu erken yiyorsun

haklısın canım bu aklımdaydı daha önce söylemiştin ama benim helva almak ya da yemek gibi bir durumum yok, sadece çalıştığım yerde ne çıkarsa onu yiyebiliyorum, kantinde de helva satılmıyor. :KK61:
Her gün balık cikmiyordur zaten, çıktığı zamanlar yanına bi kibrit kutusu alabilirsin

Back