Hedef 15 Haziran!

Öğlen makarna yerine sebze yemeği yesen ve ekmeği de en azından akşam yemesen?

Ben yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Pes etmek yok, güneydoğuya gideceksen bol et ye işte daha ne
Bu arada nerelere gideceksiniz?

afiyet olsun

Pes etmek yok, güneydoğuya gideceksen bol et ye işte daha ne
Bu arada nerelere gideceksiniz?
Aynen ekmeksiz salataya ve ete aban. Tatli zorlicaktir onda da esin yada arkadasininkinden 1 catal alirsin maksat tadini almak. Lezzet aklimizda ani olarak kalir, miktar deil. Bahane yok aci yok rocky

Antep Urfa kafamız nereye eserse işte. Mardin de olabilir vakit kalırsa
Haftasonu için çok yorucu olur.
Antep urfa arası 3-4 saat
Urfa Mardin arası 3 saat kadar
Bence üçü arasında en güzeli urfa, gezilecek yer bakımından

Benim menü de
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Salatalık yeşillik

Akşam
Bir haşlanmış yumurta
Az peynir
Yeşillik
Salatalık
Kalan kırmızı pancar yoğurtlu
Bir avuç çiğ fıstık
2lt su
800 bitki çayı

Verano_porteno Dünkü sporum yukarda canım
bugünse :
30 dk leslie : 210 p
15 dk ip atlama (dk 100 olanından) : 210 p
5 dk plank : 50 p
45 dk dumbel : 270 p
toplam : 740 p

Ben yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Olur mu öyle şey yahuu pes etmek bırakmak yok bak bana bende yapamıyorum iki ileri bi geri kilom bide gramm olarak yani gezinin tadını çıkaar ama hedefimiz daha 15 haziraan vakit var

Benim de bugünkü menüm sabah iki küçük yumurtayla az peynir yanında domates salatalık, yarım kuru incir. Öğlen 1 kase kerevizli tel şehriyeli yoğurt çorbası. Akşam 1 tabak taze fasülye kavurması ve 1 küçük kase aynı çorbadan. Gece de 2 kayısı, bi de orta kahve cgdmk

cgdmk menüümm şöylekiii :
sabah : 2 yumurtayla omlet biraz burgu peynir 4 ceviz 5 zeytin domates salatalık
Arada sade filtre kahve 5-6 çilek
akşam : 5 kaşık mercimek yemeği 1 domates bi avuç sarı leblebii evde yicek başka bişi bulamadım tok tutar die leblebi yedimm annemde şehriyeli pilav yapmış ama yemediiiimm acaba biyerlerim şişerde yarın artı çıkarmıyım
birrazdanda kefirli kürümü yapıcaam daha da başka bişi olmaz inşallaah akşam biraz az olduu ama inşallah kefir tutar

selam kızlar regl sancısı için bi öneriniz varmı ölüyorum bitiyorum iki ağrı kesici içtim kesmedi
Ben her seferinde çekiyorum o sancıyıı ayaklarımı sıcak suya sokmak iyi geliyor bana bide rezene çayıı rahatlatıyor

Çok güzel bi menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…