- Emoji Skoru
- 16.118
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.961
Öğlen makarna yerine sebze yemeği yesen ve ekmeği de en azından akşam yemesen?Merhaba hanımlar nasılız?
Bugünkü menümcgdmk
Sabah
Yarım dilim çavdar ekmeği, 1yumurta, domates, 1 kapya
Öğle
3kaşık kıymalı makarna, 2kasik yoğurt
Ara
3hurma nescafe komşu da 1catal patates salatası
Akşam
3k taze fasulye, yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği
Acıkırsam az yoğurt yerim
Pes etmek yok, güneydoğuya gideceksen bol et ye işte daha neBen yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Iyı akşamlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta,peynır,zeytın,yeşillik,2 gun kurusu,yeşil çay
Akşam
Kabak yemegı,ızgara et,yoğurt,salata
Su
2,3
Spor
1 saat normal tempo yürüyüş,30 dk callen göbek ve basen hareketlerı
Aynen ekmeksiz salataya ve ete aban. Tatli zorlicaktir onda da esin yada arkadasininkinden 1 catal alirsin maksat tadini almak. Lezzet aklimizda ani olarak kalir, miktar deil. Bahane yok aci yok rockyPes etmek yok, güneydoğuya gideceksen bol et ye işte daha ne
Bu arada nerelere gideceksiniz?
Antep Urfa kafamız nereye eserse işte. Mardin de olabilir vakit kalırsaPes etmek yok, güneydoğuya gideceksen bol et ye işte daha ne
Bu arada nerelere gideceksiniz?
Haftasonu için çok yorucu olur.Antep Urfa kafamız nereye eserse işte. Mardin de olabilir vakit kalırsa
Allahım sana geliyorumBen yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Selaaam kızlaar neysekii korktuğum kadar hasta olmadımama vücudumda hala bi halsizlik var spor yapmaya çalışırken farkettim
Sevgilicgdmk menüm dünle hemen hemen aynı
Sabah : 1 yumurta biraz lor domates salatalık 3 ceviz 2 gün kurusu
Akşam : Kabak yemeeği yoğurt birazda salata
Birazdan da bi kür varmış nişanlımın kardeşi söyledi kefirle onu yapcam o baya ödem atmış bende denicem
SevgiliVerano_porteno sporumda şöyle:
3 saat boyunca dışardaydım annemle dolandık alışveriş falan yaptık hızı tam bilemicem o yüzden fifty fifty yaptım
90 dk normal tempo yürüyüş : 405
90 dk salına salına yürüyüş : 315
30 dk leslie : 210
2 dk plank : 20
30 dk bölgesel var ama onu hamgisinden hesaplıcamı bilemedim
Olur mu öyle şey yahuu pes etmek bırakmak yok bak bana bende yapamıyorum iki ileri bi geri kilom bide gramm olarak yaniBen yine Pazartesi artı çıkarım kızlar. Haftasonu güneydoğuya gidiyorum gezmeye ve yemeğe. Artık bırakmayı düşünüyorum ya. Yapamıyorum ben galiba
Boyle guzel bi spor nasi gozumden kacmisVerano_porteno Dünkü sporum yukarda canım
bugünse :
30 dk leslie : 210 p
15 dk ip atlama (dk 100 olanından) : 210 p
5 dk plank : 50 p
45 dk dumbel : 270 p
toplam : 740 p
Ben her seferinde çekiyorum o sancıyııselam kızlar regl sancısı için bi öneriniz varmıölüyorum bitiyorum iki ağrı kesici içtim kesmedi
Çook mersii valla yapmak için zorladım biraz kendimi halsizlik yüzünden. bide bu bölgeselleri hangi kategoride alıyoruz canım uğraştırrmıyım seni bidahakineBoyle guzel bi spor nasi gozumden kacmis
Çok güzel bi menüBenim de bugünkü menüm sabah iki küçük yumurtayla az peynir yanında domates salatalık, yarım kuru incir. Öğlen 1 kase kerevizli tel şehriyeli yoğurt çorbası. Akşam 1 tabak taze fasülye kavurması ve 1 küçük kase aynı çorbadan. Gece de 2 kayısı, bi de orta kahvecgdmk
Nolduu kuzum yaa nie moralin bozukkEki Görüntüle 2140813 Kuzular Merhaba! Moralim çok bozuk akşam birşey yer miyim bilmiyorum umarım yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?