- Emoji Skoru
- 16.118
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.801
Gecenki eksiden sonra çiğ köfte yiyip artı görmüştün, yine öyle bişey yapma daBugun cok guzel bi eksi gordum sabaaah, pazartesiye daha daha gorurum umarim:))
Süper bilgiler teşekkürler
hahahha o ozel bi aksamdi ya, gene olsa gene yerim de yok ne yazik kiGecenki eksiden sonra çiğ köfte yiyip artı görmüştün, yine öyle bişey yapma da
Olmasın o zamanhahahha o ozel bi aksamdi ya, gene olsa gene yerim de yok ne yazik ki
bu kadar sekeri goren cigdem kirbacini hazirliyo benceSabah ılık limonlu su 1 zeytin 1 hurma
Saat 12.30
2 kk beyaz 4 tel kaşar peynir
7 zeytin
2 yumurtaile kaşarlı menemen
Yarım koz biber patlıcan
1 domates
1 tatlı ksigi reçel ile kaymaklâ
Yarim kk yazhelvası
Ara 1 ısırık cikilete
Aksam 18.30
1 baget 4 kanat tavuk eti
Yarım kase şehriye çorbası
Yogurtlu karalahana salatası 1 kase
Çay saati 22.00
1 avuç beyaz sarı leblebi
1 avuç kuru üzüm
1 hurma 1 gunkurusu 5 iğdecgdmk
Reçel, helva ve çikolatayı miktardan dolayı görmezden gelsek ama gecenin o saatinde o kadar şey yenir mi hiçSabah ılık limonlu su 1 zeytin 1 hurma
Saat 12.30
2 kk beyaz 4 tel kaşar peynir
7 zeytin
2 yumurtaile kaşarlı menemen
Yarım koz biber patlıcan
1 domates
1 tatlı ksigi reçel ile kaymaklâ
Yarim kk yazhelvası
Ara 1 ısırık cikilete
Aksam 18.30
1 baget 4 kanat tavuk eti
Yarım kase şehriye çorbası
Yogurtlu karalahana salatası 1 kase
Çay saati 22.00
1 avuç beyaz sarı leblebi
1 avuç kuru üzüm
1 hurma 1 gunkurusu 5 iğdecgdmk
Ya sorma . Söylemebu kadar sekeri goren cigdem kirbacini hazirliyo bence
Su 3 lt olur da. Spor bisiklet surduk ev kossturmasi var da bu hesap işi zor geliyor bana . Nasıl yapsam
Ankara kısmı bana uymuyor ama aradığın kişi @kolera88Arkadaşlar tanışalım azıcık azıcık aralarda var mı öğretmen olan . Bebeği olan. Ankarada olan .
Aayyy var ya tam olarak haklsiin . Miktarlar sadece tadımlık ken aksam aksam o geç vakitte acliktan gözüm dönüyor da sacmaliuorm. Biz vazgcemedm şu pis huyumdannReçel, helva ve çikolatayı miktardan dolayı görmezden gelsek ama gecenin o saatinde o kadar şey yenir mi hiç
bu kadar sekeri goren cigdem kirbacini hazirliyo bence
Terlik geliyor terlikAayyy var ya tam olarak haklsiin . Miktarlar sadece tadımlık ken aksam aksam o geç vakitte acliktan gözüm dönüyor da sacmaliuorm. Biz vazgcemedm şu pis huyumdann
Ayyyy cildiriciiimmmmBen de yazayım menümü, sabah marulun üstüne çemen sürüp lor peyniriyle dürüm yaptım, 4 tane yedim. Öğlen 1 tabak enginarlı pirinç pilavı akşam da aynından dün çok yapmışım atmaya kıyamadım zaten bol enginarlı ve yeşillikli olduğu için içim rahat yedim 1 kuru incir, iki kayısı bir bardak yarım yağlı süt cgdmk
Ha ha hepsi bende var bu özelliklerin. Bebek sayılmaz artık 3 yaşında oğlumArkadaşlar tanışalım azıcık azıcık aralarda var mı öğretmen olan . Bebeği olan. Ankarada olan .
Yaa o kadar kötü müAyyyy cildiriciiimmmm
Sabah ne iyiydin, sonra batmissin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?