• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Sabah ılık limonlu su 1 zeytin 1 hurma
Saat 12.30
2 kk beyaz 4 tel kaşar peynir
7 zeytin
2 yumurtaile kaşarlı menemen
Yarım koz biber patlıcan
1 domates
1 tatlı ksigi reçel ile kaymaklâ :(
Yarim kk yazhelvası :(

Ara 1 ısırık cikilete

Aksam 18.30
1 baget 4 kanat tavuk eti
Yarım kase şehriye çorbası
Yogurtlu karalahana salatası 1 kase
Çay saati 22.00
1 avuç beyaz sarı leblebi
1 avuç kuru üzüm
1 hurma 1 gunkurusu 5 iğde cgdmk cgdmk

Arkadaşlar tanışalım azıcık azıcık aralarda var mı öğretmen olan . Bebeği olan. Ankarada olan . ;) ;)

Saat 12.30
7 zeytin
Yarım koz biber patlıcan
1 domates
1 tatlı ksigi reçel ile kaymaklâ :KK43:
Yarim kk yazhelvası :KK43:

Ara 1 ısırık cikilete

Aksam 18.30
Çay saati 22.00
1 avuç kuru üzüm
bu kadar sekeri goren cigdem kirbacini hazirliyo bence:KK70:

Saat 12.30
7 zeytin
Yarım koz biber patlıcan
1 domates
1 tatlı ksigi reçel ile kaymaklâ :KK43:
Yarim kk yazhelvası :KK43:

Ara 1 ısırık cikilete

Aksam 18.30
Çay saati 22.00
1 avuç kuru üzüm
Reçel, helva ve çikolatayı miktardan dolayı görmezden gelsek ama gecenin o saatinde o kadar şey yenir mi hiç:KK43::duduk::mapus:

Reçel, helva ve çikolatayı miktardan dolayı görmezden gelsek ama gecenin o saatinde o kadar şey yenir mi hiç:KK43::duduk::mapus:
Aayyy var ya tam olarak haklsiin . Miktarlar sadece tadımlık ken aksam aksam o geç vakitte acliktan gözüm dönüyor da sacmaliuorm. Biz vazgcemedm şu pis huyumdann

bu kadar sekeri goren cigdem kirbacini hazirliyo bence:KK70:
:D :D
Normalde bol karbonhidrat olunca okur geçerdim, yorum yapmak içimden gelmezdi hiç. Şimdi iş başa düşünce ne zormuş. Kırbaç hazırlamaktan ağaç kalmayacak :D
Ağaçları sevin arkadaşlar :D

:dua:Ben de yazayım menümü, sabah marulun üstüne çemen sürüp lor peyniriyle dürüm yaptım, 4 tane yedim. Öğlen 1 tabak enginarlı pirinç pilavı akşam da aynından :işsiz: dün çok yapmışım atmaya kıyamadım zaten bol enginarlı ve yeşillikli olduğu için içim rahat yedim :kk77: 1 kuru incir, iki kayısı bir bardak yarım yağlı süt cgdmk cgdmk :KK50:

Ben acıkınca yoğurt yiyorum. Bazen sade bazen içine müsli yada kuru meyve arıyorum içine. Daha az zararlı.hem açlığı baya bastırıyor. Meyvelisi tatlı isteğimi bile karşılıyor. Onun sayesinde tatlısız duramayan ben 2haftadır tatlı yemedim

:dua:Ben de yazayım menümü, sabah marulun üstüne çemen sürüp lor peyniriyle dürüm yaptım, 4 tane yedim. Öğlen 1 tabak enginarlı pirinç pilavı akşam da aynından :işsiz: dün çok yapmışım atmaya kıyamadım zaten bol enginarlı ve yeşillikli olduğu için içim rahat yedim :kk77: 1 kuru incir, iki kayısı bir bardak yarım yağlı süt cgdmk cgdmk :KK50:
Ayyyy cildiriciiimmmm :mad:
Sabah ne iyiydin, sonra batmissin yaaa:KK67:

Back