- Emoji Skoru
- 1.233
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi kremsokola
- #3.841
Aşkolsun kuş kadar pirincin içine 7 tane enginar 2 demet dereotu bi demet yeşil soğan 1 demet maydanoz koydumEnginara saklanma, pilavi nerene yedin![]()
![KK77 :kk77: :kk77:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk77.gif)
![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
![sampiyon :sampiyon: :sampiyon:](/images/smiley/şampiyon.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkolsun kuş kadar pirincin içine 7 tane enginar 2 demet dereotu bi demet yeşil soğan 1 demet maydanoz koydumEnginara saklanma, pilavi nerene yedin![]()
Ayy çok geçmiş olsun içim geçti valla okurkenParmagimı demir kapiya sıkıştırdim tirnagim çıkti
Parmagim Kırıldı. Sukr artık iyi. Geçti sayılır . Sağ olunca çok zorlaniyirm ama buna da şükür .
Canim spor cesidi ve sure yaziosun sadece senin hesaplamana gerek yok beni etiketleSu 3 lt olur da. Spor bisiklet surduk ev kossturmasi var da bu hesap işi zor geliyor bana . Nasıl yapsam
Ip 14 puanVerano_porteno
5 dk evde normal tempo koşu
1 dk 120 tane ip
20 dk tüm vücut egzersizi videosu yaptım
20 dk da 300 kalori diyordu ama sanmıyorum o kadar olacağını
Valla iyi geldi ısrarların içim teşekkürler
Off cok gecmis olsunParmagimı demir kapiya sıkıştırdim tirnagim çıkti
Parmagim Kırıldı. Sukr artık iyi. Geçti sayılır . Sağ olunca çok zorlaniyirm ama buna da şükür .
İsterseniz hemen yapayım.
cok gecmişolsunParmagimı demir kapiya sıkıştırdim tirnagim çıkti
1665 puan cnm bebek deyip gecmemek lazim. Eski is yerimde bi arkadasin cocugu masallah kiloluydu accik kadin onla ilgilencem die 20 kilo vermisti dogumdan sonra kisa suredeBebek bakımı 8 den bi başlarım saat 22.00 de biter. Ama şöyle sıkistirrip toparlarsam.
Biz 5 saat bebek bakımı
diyelim . Parka gitmek banyo yaptırmak besık saklamak kucakta pispislamak. Vé tabiki emzirmek .. benim 2 yasindaki oğlum masallahi var yemek yapınca ben öyle yemeği ocağa koydum bi oturyim bile olmuo hep peşinde yim.
Bu arada 9.30 ve 12 00 arası okulda oluyorm okula yuryerk gidiyirm.
20 normal yuruyş
Bisikletle hastaneye gittik yemek ten sonra parmagimiin dikişler ı alındı .
30 dk bisiklet
denebilir
Verano_porteno
Oyyy çok geçmiş olsun canım yaaParmagimı demir kapiya sıkıştırdim tirnagim çıkti
yokSenin sevmediğin var mı kız?![]()
of cok gecmis olsun canim yaParmagimı demir kapiya sıkıştırdim tirnagim çıkti
Akşam yediğin hurmalar..O kadar saçma sapan yemisim ki midem bulanio şimdi. Hurma üzüm leblebi. Midem çöp gbi şu An![]()
10 tane minicik krakerMerhaba kızlar
Geçmişi okuyamıyorum
Öğlen 10 adet minik fesleğenli kraker yedim
Akşam menemen yedim
Şimdi kahve içip uyucam
1 lt su içtimcgdmk
Menüde kimi etiketliyorduk
Verano_porteno
kremsokola
pegasus07 kızlar sizlerden biri miydi
Beni mazur görün bu ara![]()
Merhaba kızlar
Geçmişi okuyamıyorum
Öğlen 10 adet minik fesleğenli kraker yedim
Akşam menemen yedim
Şimdi kahve içip uyucam
1 lt su içtimcgdmk
Menüde kimi etiketliyorduk
Verano_porteno
kremsokola
pegasus07 kızlar sizlerden biri miydi
Beni mazur görün bu ara![]()
Misafirin varsa sen de indirmissindir karbonhidratları, canan teyze gibi oldum, yeme gülüm, yeme canımVerano_porteno canım 45 dk normal hızda yürüyüş yapabıldım. Ev işi çocuklar....
Küçük bebegımın bez degısımı gunde 4-5 defa kaka yaptığı ıcın baya bez degısımımız oluyor. Kıyafet degısımı yemegı uyutması büyük kızımda aynı sekılde. Bunlara nasıl puan hesaplaması olcak bılemedım. Bazen Kızım kucağımda işimi yapıyorum.
cgdmk yarından ıtıbaren menü paylaşımı yapayım artık.
2 gündür hem gündüz hem gece mısafırım vardı cok yorgun düştüm. Bu gecede yemeklı mısafırım vardı.
Çiğdem yok, yok Çiğdem migdemcgdmk yi etiketliyoruz canim:)