• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

:dua:Ben de yazayım menümü, sabah marulun üstüne çemen sürüp lor peyniriyle dürüm yaptım, 4 tane yedim. Öğlen 1 tabak enginarlı pirinç pilavı akşam da aynından :işsiz: dün çok yapmışım atmaya kıyamadım zaten bol enginarlı ve yeşillikli olduğu için içim rahat yedim :kk77: 1 kuru incir, iki kayısı bir bardak yarım yağlı süt cgdmk cgdmk :KK50:
nasi severim enginarli pilav yaaa:KK200:

Yaa o kadar kötü mü :bicak: ama bu haksızlık yerken çok mantıklı gibi gelmişti :KK70:
Ben eşime, kızıma yaparım. Artarsa da eşime yediririm, o kıyamaz atmaz, biter sonra da bilmem kaç kilo oldum der :D
Ama dikkat etsin hemen verir.
Şuan dolapta yarım borcam tatlı var, atıldı atılacak. Dün sordum, yerim dedi. Bi dilim bile yemiyorum. Atılırsa da zamanında gomduklerimize sayalım.

Verano_porteno Verano_porteno yu etiketlersen o hesapliyo canim
Bebek bakımı 8 den bi başlarım saat 22.00 de biter. Ama şöyle sıkistirrip toparlarsam.

Biz 5 saat bebek bakımı

diyelim . Parka gitmek banyo yaptırmak besık saklamak kucakta pispislamak. Vé tabiki emzirmek .. benim 2 yasindaki oğlum masallahi var yemek yapınca ben öyle yemeği ocağa koydum bi oturyim bile olmuo hep peşinde yim.
Bu arada 9.30 ve 12 00 arası okulda oluyorm okula yuryerk gidiyirm.

20 normal yuruyş

Bisikletle hastaneye gittik yemek ten sonra parmagimiin dikişler ı alındı .

30 dk bisiklet

denebilir
Verano_porteno Verano_porteno

Bebek bakımı 8 den bi başlarım saat 22.00 de biter. Ama şöyle sıkistirrip toparlarsam.

Biz 5 saat bebek bakımı

diyelim . Parka gitmek banyo yaptırmak besık saklamak kucakta pispislamak. Vé tabiki emzirmek .. benim 2 yasindaki oğlum masallahi var yemek yapınca ben öyle yemeği ocağa koydum bi oturyim bile olmuo hep peşinde yim.
Bu arada 9.30 ve 12 00 arası okulda oluyorm okula yuryerk gidiyirm.

20 normal yuruyş

Bisikletle hastaneye gittik yemek ten sonra parmagimiin dikişler ı alındı .

30 dk bisiklet

denebilir
Verano_porteno Verano_porteno
Geçmiş olsun, parmağını kestin galiba derinden.

Bu arada Sen de branscisin galiba

Ben eşime, kızıma yaparım. Artarsa da eşime yediririm, o kıyamaz atmaz, biter sonra da bilmem kaç kilo oldum der :KK70:
Ama dikkat etsin hemen verir.
Şuan dolapta yarım borcam tatlı var, atıldı atılacak. Dün sordum, yerim dedi. Bi dilim bile yemiyorum. Atılırsa da zamanında gomduklerimize sayalım.
Valla kızımın huysuzluğuna eşimin hastalığına rağmen ayıkladım pişirdim, tatlı olsa bir dakika düşünmem atarım ama enginar öyle mi :kk77: zamanı da geçiyor zaten :KK43:

Ha ha hepsi bende var bu özelliklerin. Bebek sayılmaz artık 3 yaşında oğlum
Olsun olsun o da ben de var 2 yaş ,);)
Branş ne . Benim felsefe .senle rakip ya da kanki de oluruz dumanı ni attiririz buraların Kilo vererek. Gusel menu yazarak .. ;), boy Kilo nda disime göreyse süper. Benim 164 é 61.4

Olsun olsun o da ben de var 2 yaş ,):KK66:
Branş ne . Benim felsefe .senle rakip ya da kanki de oluruz dumanı ni attiririz buraların Kilo vererek. Gusel menu yazarak .. :KK66:, boy Kilo nda disime göreyse süper. Benim 164 é 61.4
Tam oldu şimdi, iki kaçakçı kanki olun zaten :D

Geçmiş olsun, parmağını kestin galiba derinden.

Bu arada Sen de branscisin galiba
Parmagimı demir kapiya sıkıştırdim tirnagim çıkti
Parmagim Kırıldı. Sukr artık iyi. Geçti sayılır . Sağ olunca çok zorlaniyirm ama buna da şükür .

Back