Hedef 15 Haziran!

Maya bulamam canım da goruntusunj gördüm ben mayalayamam sanırım, tiksinirim

Caliper testi diye bisey var basit bi alet internette satiliyo. Onunla olcebilirsin ya oranini, burda insanlar genelde onunla olcuyo, ucuz ve nispeten dogru
Ben de bakayım bi, bana da dışarıdakiler doğru gelmiyor. Bunu hiç duymamıştım.

Cabuk cogaliyo nispeten. Bi yerde durup “ya bu maya iki kasik falandi noldu buna” diyosun:))

Bir tabak pilav miii

Önceki günlere göre çok çok iyi, bulgur pilavı nispeten iyi miktarı fazla olsa da. İki hafta bulgur yeme, dengelersin

Ayy bulgur pilavıı bende bayılırııııımmmmm

Caliper testi diye bisey var basit bi alet internette satiliyo. Onunla olcebilirsin ya oranini, burda insanlar genelde onunla olcuyo, ucuz ve nispeten dogru
Bende bakayım buna.eminim çok
nıye tıskınesin kız.ben onları kızlarım dıye sevıyorumkarnabahar gıbı düşün zaten el degdırmek yasak kaşıkla alıp kavanoza koy üstünden sut kapalı yerde beklet süz

Önceki günlere göre çok çok iyi, bulgur pilavı nispeten iyi miktarı fazla olsa da. İki hafta bulgur yeme, dengelersin
Tamam canım yemem. Su fazla içemiyorum ya acayip şişkinliğim oldu ya. Soda içicem şimdi bir de

Ha bırde face de kefir kardeşliği var.her ilden maya bulabılıyorsun.eger mayalamaya karar verırsen bır bak oraya mutlaka Adıyaman’da elden alabılecegın bır kefir kardeşin vardır

Tamam canım yemem. Su fazla içemiyorum ya acayip şişkinliğim oldu ya. Soda içicem şimdi bir de
Ama bulgurda iyi karbonhidrat var diyebiliriz, karbonhidrat da ödem yapıyor, yapmaması için miden dinlenince iç bence. Ben karbonhidrat çok yediğim zaanlarda özellikle suyu arttırırım

Ha bırde face de kefir kardeşliği var.her ilden maya bulabılıyorsun.eger mayalamaya karar verırsen bır bak oraya mutlaka Adıyaman’da elden alabılecegın bır kefir kardeşin vardır
Himm tamam canım sağol aklımda bulunsun

Süper bilgiler teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…