- Emoji Skoru
- 16.118
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.781
Maya bulamam canım da goruntusunj gördüm ben mayalayamam sanırım, tiksinirimCnm hazır kefırın pek faydası olmuyor sağlık yönünden,evde kendın mayalasan cok cok daha sağlıklı.ustelık mayalanmasında cok kolay yoğurt gıbı degıl.maya bulamazsan yardımcı olurum
cnm evdekı en sağlıklısı.k.v. Maya vardır kendi mayalıyorsa.zaten ufacık bır parça alsan yeter,zamanla çoğalıyor.
Görüntüsü nasılmış yahu bakıım biMaya bulamam canım da goruntusunj gördüm ben mayalayamam sanırım, tiksinirim
Ben de bakayım bi, bana da dışarıdakiler doğru gelmiyor. Bunu hiç duymamıştım.Caliper testi diye bisey var basit bi alet internette satiliyo. Onunla olcebilirsin ya oranini, burda insanlar genelde onunla olcuyo, ucuz ve nispeten dogru
Cabuk cogaliyo nispeten. Bi yerde durup “ya bu maya iki kasik falandi noldu buna” diyosun:))Dimii yaa doğalı en sağlıklısı evet çok kolaymışş vallaa bi ara gidiyimde kvye maya dileneyimm ben en iyisiio zamana kadar diğerleriyle devam ederim en azından çok çabuk çoğalan bişi mi mayasıı
Bir tabak pilav miiiMenücgdmk
Gece 3:30
1 yumurtayla peynirli omlet
Dom salatalık zeytin tereyağ bal ceviz
Yoğurt
19:44 akşam
1 kase Mercimek çorbası
Yoğurtlu Ispanak
Patlıcan yemeği
1 tabak bulgur pilavı( çok seviyorum ya)
Salata
Kız dünyayı yemişim
Önceki günlere göre çok çok iyi, bulgur pilavı nispeten iyi miktarı fazla olsa da. İki hafta bulgur yeme, dengelersinMenücgdmk
Yoğurt
1 kase Mercimek çorbası
Yoğurtlu Ispanak
Patlıcan yemeği
Salata
Kız dünyayı yemişim
Cabuk cogaliyo nispeten. Bi yerde durup “ya bu maya iki kasik falandi noldu buna” diyosun:))
Soyle bi alet cigdemcim, bikac yerinden olcu aliyosunBen de bakayım bi, bana da dışarıdakiler doğru gelmiyor. Bunu hiç duymamıştım.
Ayy bulgur pilavıı bende bayılırııııımmmmmMenücgdmk
Yoğurt
1 kase Mercimek çorbası
Yoğurtlu Ispanak
Patlıcan yemeği
Salata
Kız dünyayı yemişim
Aaa çok enteresan bişiymiş buuuSoyle bi alet cigdemcim, bikac yerinden olcu aliyosun
Eki Görüntüle 2140454
Bende bakayım buna.eminim çokCaliper testi diye bisey var basit bi alet internette satiliyo. Onunla olcebilirsin ya oranini, burda insanlar genelde onunla olcuyo, ucuz ve nispeten dogru
nıye tıskınesin kız.ben onları kızlarım dıye sevıyorumMaya bulamam canım da goruntusunj gördüm ben mayalayamam sanırım, tiksinirim
Çok da ilginç ve güzelmiş yaa, eğlenceli hemideeeSoyle bi alet cigdemcim, bikac yerinden olcu aliyosun
Eki Görüntüle 2140454
Tamam canım yemem. Su fazla içemiyorum ya acayip şişkinliğim oldu ya. Soda içicem şimdi bir deÖnceki günlere göre çok çok iyi, bulgur pilavı nispeten iyi miktarı fazla olsa da. İki hafta bulgur yeme, dengelersin
Ha bırde face de kefir kardeşliği var.her ilden maya bulabılıyorsun.eger mayalamaya karar verırsen bır bak oraya mutlaka Adıyaman’da elden alabılecegın bır kefir kardeşin vardırMaya bulamam canım da goruntusunj gördüm ben mayalayamam sanırım, tiksinirim
Ama bulgurda iyi karbonhidrat var diyebiliriz, karbonhidrat da ödem yapıyor, yapmaması için miden dinlenince iç bence. Ben karbonhidrat çok yediğim zaanlarda özellikle suyu arttırırımTamam canım yemem. Su fazla içemiyorum ya acayip şişkinliğim oldu ya. Soda içicem şimdi bir de
Himm tamam canım sağol aklımda bulunsunHa bırde face de kefir kardeşliği var.her ilden maya bulabılıyorsun.eger mayalamaya karar verırsen bır bak oraya mutlaka Adıyaman’da elden alabılecegın bır kefir kardeşin vardır
Süper bilgiler teşekkürlerAslında amaç sağlıklı karbonhidrat almak. Karbonhidrat deyince aklımıza direkt unlu mamüller, tahıllar, patates, makarna, pilav falan gelir. Hâlbuki soğan karbonhidrat değeri yüksek bi sebzedir ama glisemik indeksi düşüktür. Bunun gibi daha örnekler var, ya da mercimek, kuru fasulye karbonhidrat değeri hayli yüksektir ama glisemik indeksi düşüktür. Yulaf ezmesi de işleme uğradığı için glisemik indeksi yükselir. Mesela bol yeşillikli yeşil mercimek salatası yapabilirsin, bol bol da yiyebilirsin. Tabi yine söylüyorum, ekmek vs yemektense yulaf ezmesi çok daha iyi.
Kıskandım. Mm... keşke benim olsaBugun cok guzel bi eksi gordum sabaaah, pazartesiye daha daha gorurum umarim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?