• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Karbonhidrat orani yuksek ama gayet saglikli bi secenek. Ben karbonhidrata cok karsi deilim zaten, spor yapiorum mecbur almam lazim
Aslında amaç sağlıklı karbonhidrat almak. Karbonhidrat deyince aklımıza direkt unlu mamüller, tahıllar, patates, makarna, pilav falan gelir. Hâlbuki soğan karbonhidrat değeri yüksek bi sebzedir ama glisemik indeksi düşüktür. Bunun gibi daha örnekler var, ya da mercimek, kuru fasulye karbonhidrat değeri hayli yüksektir ama glisemik indeksi düşüktür. Yulaf ezmesi de işleme uğradığı için glisemik indeksi yükselir. Mesela bol yeşillikli yeşil mercimek salatası yapabilirsin, bol bol da yiyebilirsin. Tabi yine söylüyorum, ekmek vs yemektense yulaf ezmesi çok daha iyi.

Iyı akşamlar kızlar.bu gün çok fena patlattım diyetı:KK35:yazayım da cezamı verın bır an önce:KK4:
Sabah
Kıymalı yumurtalı Karatay
Öğlen
Mantarlı tavuk sote,bulgur pilavı mıktarı belli değil
ARa
Et kavurma ekmek arası
Akşam
1 kruvasan arası Nutella,2 kaşık bulgur ve süs biberi.nasıl komnin ama:KK70:
Su
2,5
Spor
70 dk salınarak,30 dk hızlı tempo yürüyüş.30 dk yavaş tempo koşu.45 dk callen.20 dk karışık dans(halay,mezdeke ve yabancı pop)
Verano_porteno Verano_porteno cgdmk cgdmk

Yulafın kendisine masum diyebiliriz ama ezmesi değil ya da yulaf kepeği yiyebilirsiniz krep falan yapıp da. Ezmesi işlendiği için glisemik indeksi artıyor.
Bence biz ayni seye yulaf ezmesi demioruz sanirim onda anlasamadik
Screenshot_2018-04-25-13-42-35.png

Iyı akşamlar kızlar.bu gün çok fena patlattım diyetı:KK35:yazayım da cezamı verın bır an önce:KK4:
Sabah
Öğlen
ARa
Et kavurma ekmek arası
Akşam
Su
2,5
Spor
70 dk salınarak,30 dk hızlı tempo yürüyüş.30 dk yavaş tempo koşu.45 dk callen.20 dk karışık dans(halay,mezdeke ve yabancı pop)
:duduk::duduk:
Şeker orucu nerede kaldı, çok pis patlatmissin ysa:KK20:

Selaaam kızlaar neysekii korktuğum kadar hasta olmadım :halay: ama vücudumda hala bi halsizlik var spor yapmaya çalışırken farkettim :işsiz:
Sevgili cgdmk cgdmk menüm dünle hemen hemen aynı :D
Sabah : 1 yumurta biraz lor domates salatalık 3 ceviz 2 gün kurusu
Akşam : Kabak yemeeği yoğurt birazda salata
Birazdan da bi kür varmış nişanlımın kardeşi söyledi kefirle onu yapcam o baya ödem atmış bende denicem
Sevgili Verano_porteno Verano_porteno sporumda şöyle:
3 saat boyunca dışardaydım annemle dolandık alışveriş falan yaptık hızı tam bilemicem o yüzden fifty fifty yaptım :D
90 dk normal tempo yürüyüş : 405
90 dk salına salına yürüyüş : 315
30 dk leslie : 210
2 dk plank : 20
30 dk bölgesel var ama onu hamgisinden hesaplıcamı bilemedim :D

Sabah
Öğlen
ARa
Et kavurma ekmek arası
Akşam
Su
2,5
Spor
oooow sen naptın böylee yahuuuuu :KK57:

Selaaam kızlaar neysekii korktuğum kadar hasta olmadım :halay: ama vücudumda hala bi halsizlik var spor yapmaya çalışırken farkettim :işsiz:
Sevgili cgdmk cgdmk menüm dünle hemen hemen aynı :KK70:
Sabah : 1 yumurta biraz lor domates salatalık 3 ceviz 2 gün kurusu
Akşam : Kabak yemeeği yoğurt birazda salata
Birazdan da bi kür varmış nişanlımın kardeşi söyledi kefirle onu yapcam o baya ödem atmış bende denicem
Sevgili Verano_porteno Verano_porteno sporumda şöyle:
3 saat boyunca dışardaydım annemle dolandık alışveriş falan yaptık hızı tam bilemicem o yüzden fifty fifty yaptım :KK70:
90 dk normal tempo yürüyüş : 405
90 dk salına salına yürüyüş : 315
30 dk leslie : 210
2 dk plank : 20
30 dk bölgesel var ama onu hamgisinden hesaplıcamı bilemedim :KK70:
Afıyet olsun cnm.örnek menü işte:halay:

Çok iyi menü canım, afiyet olsun :KK66:
Kürün sonucunu bana da bildirir misin
Tamam canımm inşallaah yapabilirrsem tabii daha önce hiç kefiir tatmadım nasıl olduğuna dair bi fikkrim yok bakıcam birazdan :D
hatta ben tarifi veeriyim denemek isteyen olursaa birlikte deneyelim akşam yemeklerinden 1-2 saat sonra yapılıyormuş :
1 bardak kefir , küçük bi parça taze zencefil , 4-5 dal maydanoz, 1 salatalık hepsini blenderdan geçiriyosunuz inşallaah faydasını görürüz bizdeee :halay:

Tamam canımm inşallaah yapabilirrsem tabii daha önce hiç kefiir tatmadım nasıl olduğuna dair bi fikkrim yok bakıcam birazdan :KK70:
hatta ben tarifi veeriyim denemek isteyen olursaa birlikte deneyelim akşam yemeklerinden 1-2 saat sonra yapılıyormuş :
1 bardak kefir , küçük bi parça taze zencefil , 4-5 dal maydanoz, 1 salatalık hepsini blenderdan geçiriyosunuz inşallaah faydasını görürüz bizdeee :halay:
Ay yok 5 kilo verdirse de ben onu icemem :D

Böylelikle hem ilk şeker orucu denemen başarısız oldu hem de kardeşinle olan iddiayı kaybettin diyelim:mapus:
Cezan yediğin kacamalarin kalorisi kadar spor yapmak olsun:KK53:
Ya demi demekki regl olduktan sonra başlamak gerekmiş şekere :KK45:
Yok yahu kaybetmedim daha 11 gün var.1 gun yedim diye teslim olmadım:KK59:

Back