- Emoji Skoru
- 5.140
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.761
Aaaa nie kii hangisi senii caydırdııAy yok 5 kilo verdirse de ben onu icemem
Kefire karşı ön yargılıyim, hadi onu içerim bi şekilde de. Maydanoz, zencefil smoothiesi ve hepsi birleşinceAaaa nie kii hangisi senii caydırdıı
O tartılar yüzde 100 yanlış tartıyor gidip başka yerde birer saat ara ile haktır ikisi de tamamen zıt çıkarYag oranina baktirdin mi yakinlarda ben spora basladigimda ilk 28 di suan kac bilmiorum.
700 küsür buraya göre puanım telefonda da 500 küsür inşallah 700 doğrudurBu yeni puan sisteminde spordan aldigin puan ile yaktigin kalori ayni olacak. Ki senin telefonun da ayni hesaplamis neredeyse.
Sigara bağımlılığım yok böyle canım sıkkın olduğu dönemlerde aradığım bir arkadaşım sigara abendede aynı durum var
afıyet olsun cnm.bence gayet güzel
Sıgarayı cısss
Sıgarayı bıraktım 20 kılo aldım ben.tekrar başlasammı acaba.al 20 kılomu ver sıgarayı
Benim kafadaymış hoca.bende dıyorum can Boğaz’dan gelır ama olmuyo
afıyet olsun cnm.bıraz dınlen tekrar başlarsın
Kefır cok lezzetli bence tek başına.dıgerlerıyle denemedım hiç.ayran gibi yanı bıraz daha koyu kıvamlısıKefire karşı ön yargılıyim, hadi onu içerim bi şekilde de. Maydanoz, zencefil smoothiesi ve hepsi birleşince
Çok da faydası var ama işte deneyemiyorum ama çocuklara alicam, ben de bi denerim.Kefır cok lezzetli bence tek başına.dıgerlerıyle denemedım hiç.ayran gibi yanı bıraz daha koyu kıvamlısı
Ben de ekşi falan diye duymuştum ön yargılıydım ama değilmiş. Tadını beğendim, ayranın koyu kıvamlısı. Sen seversin onuÇok da faydası var ama işte deneyemiyorum ama çocuklara alicam, ben de bi denerim.
Aynen bende beğendim tadını belki markasına göre değişiklik gösterir ama bilemedimm ben aslında evde kendim yapmak istiyorum kefiri ama bakalım bi araştırmam lazımBen de ekşi falan diye duymuştum ön yargılıydım ama değilmiş. Tadını beğendim, ayranın koyu kıvamlısı. Sen seversin onu
Hangi marka iyi acaba?Ben de ekşi falan diye duymuştum ön yargılıydım ama değilmiş. Tadını beğendim, ayranın koyu kıvamlısı. Sen seversin onu
Kefir bende çok severim onun ayrı bir mayası var evde de yapılabilir ama satılanlar da pek ala içilirAynen bende beğendim tadını belki markasına göre değişiklik gösterir ama bilemedimm ben aslında evde kendim yapmak istiyorum kefiri ama bakalım bi araştırmam lazım
evet seneler önce bi arkadaşımda görmüştüm mayasını nişanlımın anneside evde yapıyormuş onlara gittiğimde bi sorucam bakalımm . bu aralar çok takıntılı oldum ben yaa paketli ürünler konussunda falanKefir bende çok severim onun ayrı bir mayası var evde de yapılabilir ama satılanlar da pek ala içilir
Aaa kesinlikle :)) Soner Yalçın ın saklı seçilmişler kitabını okuduktan sonra raftaki pek çok ürünü almaktan vazgeçtim , artık yoğurdumu da kendim yapıyorum , baskı yapmakta haksız sayılmazsınevet seneler önce bi arkadaşımda görmüştüm mayasını nişanlımın anneside evde yapıyormuş onlara gittiğimde bi sorucam bakalımm . bu aralar çok takıntılı oldum ben yaa paketli ürünler konussunda falanellimde olsa evde inek besleyip sütü kendim sağcam o derece yani bilinçaltıma fazla baskı yaptım galiba doğal ürünler için
Cnm hazır kefırın pek faydası olmuyor sağlık yönünden,evde kendın mayalasan cok cok daha sağlıklı.ustelık mayalanmasında cok kolay yoğurt gıbı degıl.maya bulamazsan yardımcı olurumÇok da faydası var ama işte deneyemiyorum ama çocuklara alicam, ben de bi denerim.
cnm evdekı en sağlıklısı.k.v. Maya vardır kendi mayalıyorsa.zaten ufacık bır parça alsan yeter,zamanla çoğalıyor.Aynen bende beğendim tadını belki markasına göre değişiklik gösterir ama bilemedimm ben aslında evde kendim yapmak istiyorum kefiri ama bakalım bi araştırmam lazım
Ben evde yapiyorum, cok kolay valla sueno. Trde olsam kargoliyim sana dicem, cok cogaldi mayam:))evet seneler önce bi arkadaşımda görmüştüm mayasını nişanlımın anneside evde yapıyormuş onlara gittiğimde bi sorucam bakalımm . bu aralar çok takıntılı oldum ben yaa paketli ürünler konussunda falanellimde olsa evde inek besleyip sütü kendim sağcam o derece yani bilinçaltıma fazla baskı yaptım galiba doğal ürünler için
Caliper testi diye bisey var basit bi alet internette satiliyo. Onunla olcebilirsin ya oranini, burda insanlar genelde onunla olcuyo, ucuz ve nispeten dogruO tartılar yüzde 100 yanlış tartıyor gidip başka yerde birer saat ara ile haktır ikisi de tamamen zıt çıkar
700 küsür buraya göre puanım telefonda da 500 küsür inşallah 700 doğrudur
Sigara bağımlılığım yok böyle canım sıkkın olduğu dönemlerde aradığım bir arkadaşım sigara a
Afiyet olsun canım, gayet iyi bi menüSelam kızlar bugünki menüme ek şekersiz filtre kahve var
Verano_porteno 30 dk 5.5 km ortalama hızla yürüyüş
var tabloya baktım dakikası mı 6.5 puan acaba Eki Görüntüle 2140446
Cnm hazır kefırın pek faydası olmuyor sağlık yönünden,evde kendın mayalasan cok cok daha sağlıklı.ustelık mayalanmasında cok kolay yoğurt gıbı degıl.maya bulamazsan yardımcı olurum
cnm evdekı en sağlıklısı.k.v. Maya vardır kendi mayalıyorsa.zaten ufacık bır parça alsan yeter,zamanla çoğalıyor.
Ben evde yapiyorum, cok kolay valla sueno. Trde olsam kargoliyim sana dicem, cok cogaldi mayam:))
bizde yoğurdu çok uzun zamandır kendimiz yapıyoruz miss gibiii . diğer ürünleri öcü olarak belledim benAaa kesinlikle :)) Soner Yalçın ın saklı seçilmişler kitabını okuduktan sonra raftaki pek çok ürünü almaktan vazgeçtim , artık yoğurdumu da kendim yapıyorum , baskı yapmakta haksız sayılmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?